![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
|
cat tam-tam degeaba......
|
Quote:
Deci, sa revenim:-) |
2 mm se amortizeaza foarte usor din furtun care pur si simplu il bagi un pic mai fortat sau daca e putin mai larg il strangi mai bine....
|
Colier taticu...e tot ce trebuie ....:d
|
Gizas!
Eu spuneam doar ca, mai mult pe fond psihic (!!!), ideal ar fi ca si conducta rezervor - compartiment motor sa fie la acelasi diametru, adica 8mm. Diferenta aia de 2 mm se compenseaza relativ usor prin elasticitatea furtunului de cauciuc. Da' mie parca nu mi se pare atat de elegant - pompa mananca printr-o gaura mica si face kk printr-una mare ;) |
daca stam sa o luam asa trebuie schimbat si rezervorul fiindca si tevile care ies din cel model vechi sunt sub 8mm....
|
5 Attachment(s)
Azi au sosit si bujiile NGK Iridium..mi s-a mai luat o piatra de pe inima:-)8)
|
nu e cam lung filetul?
|
mananca si strungaru' o paine cinstita
|
Quote:
|
Man nu iti bate capul cu distantiere si alte saibe pe acolo ,strunjeste filetul la bujii si faci treaba calumea nu face sandwich acolo.
|
Quote:
|
Eu am avut reductie pe o bujie (cineva a pus bujia gresit si a bulit filetul) si a mers f prost masina, de cand am luat-o pana am facut-o bucati. Cilindru ala a avut problema pe aprindere, am si schimbat reductia aia odata, la strungar si tot degeaba. :(
|
bogdan...vorba lui vali mai bine le strunjesti putin sa intre bujia mai in mijlocul camerei de ardere la mine au facut treaba niste bujii BOSCH strunjite tot de la vali :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning