![]() |
|
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
Dumenzeu sa il ierte.
|
9 Attachment(s)
Circuit de viteza Galati 1983 ( obtinute prin amabilitatea d-lui Radu Florea)
Startul se dadea de pe Bulavardul Brailei, iar la cca 500m de start urma un ac de par ! unde coatele! era la moda!:D Interesul spectatorilor era asa de mare ca se urcau pe blocuri ! Deschiderea se facea cu o defilarea a participantilor sub drapelul purtat de Petre Surloiu ( RIP). Iar printre participanti s-a aflat si un echipaj moto, despre care am mai discutat aici. dar pozele color din acei ani sunt o raritate astazi, si plac celor pasionati ca Dvs. |
Atentie Vali, unele sunt din cartea dlui Cosmescu-Cu acceleratia la podea.
In rest, e super sau mai degraba, a fost minunat. |
Da, pe atci se strangea enorm de multa lume, probabil si pt ca nu erau prea multe distractii, drept ca fiind in oras era si accesibil.
Se pare ca se purta cate un viraj strans dupa start, in Romexpo era la fel - start din fata pavilionului mare spre Pta. Scanteii (acum Presei) si viraj dr strans si ingust spre Hanul Prahova! :-) Frumoase pozele! |
Quote:
In albumul meu am cateva poze de la acelasi circuit, dar fiind alb-negru nu am vrut sa le amestec, si au fost postate acum un an ! Pozele sunt deosebite si ne arata multe: numarul participantilor, varietatea masinilor dintr-un parc national limitat !!, numarul mare al spectatorilor si ordinea pe traseu, un eveniment deosebit. |
13 Attachment(s)
Mai sunt cateva zile si intram in 2014. Anul acesta a trecut foarte repede, cu bine, cu rau, mergem inainte, chiar daca am pierdut cateva valori ale Romaniei in 2013. Eu unul tin sa va multumesc pentru prezenta de aici, pentru sfaturile date si va doresc Multa Sanatate tuturor (asta conteaza cel mai mult), sa aveti parte numai de bine, ca de rau auzim tot timpul.
Si asa de sfarsit de an, am decupat cateva poze din reviste, cu vechea generatie. SARBATORI FERICITE!! |
La multi ani, forumisti! sarbatori fericite !
pt dacia- motor sport: observ si completez, pentru montajul facut: prima si ultima poza sunt de pe circuitul din Albena- Bugaria.:D |
Sarbatori Fericite!!!
|
Crăciun Binecuvāntat!
Sănătate și amintiri frumoase de la curse! La Mulți Ani! |
un Craciun fericit si multa,multa sanatate va doreste la toti
Tibi Gedeon |
Staff`ul 4Tuning ureaza Craciun Fericit tuturor.:D
|
10 Attachment(s)
Dupa pozele de la Galati sa ne delectam cu Resita 1994 impreuna cu Nelutzu, si sa recunoastem:
-2- George Grigorescu - R Clio - # 4- Heinz Goellner -12 - Lorincz Borbely -15 - Aurel Relu Cladoveanu -# 17- Dan Necula - 26 - Ioan Jica - 37 -Ion Gosta - 90 - Constantin Puiu Rusu |
10 Attachment(s)
si inca vreo cateva!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ecusoane din acea vreme.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning