![]() |
|
Re: Chat
|
Quote:
si eu vreau asa ceva!!!!!!!!!!!!!!:):):) |
si eu, chiar daca nu se autoapara :p
|
Quote:
macar de era o politista.. |
Re: Prezentati-va!
Quote:
|
Re: Prezentati-va!
Quote:
ceva de genu ala ar fi costat daca nu era betonat deja,deci daca trebuie indreptat terenul si pus asfalt in strat gros sau facut ca o fundatie,ce pun eu va fi doar cativa centimetriide asfalt peste beton. Cu fondurile e mai nasol putin dar asta e unul din visele mele cate TREBUIE realizat Oricum,merci pt. informare:) |
un vis care ii foarte realizabil. Eu zic ca daca s-ar face o strangere de fonduri printre amatorii de masini si cruse s-ar strange o suma destul de maricica ce ar acoperi o parte importanta din finantarea proiectului. O colaborare cu unele firme sau stiu eu chiar si cu primaria ar putea fi si ea o varianta. Nu cred ca primaria si politia romana nu ar da aprobare si probabi o finantare pt asa ceva daca prin proiectu asta s-ar putea evita micile intreceri ilegale din oras.
|
Quote:
Am impresia ca o sa fac totul singur si...pe banii mei,mai un credit,mai vand una alta si noh....o sa iasa cumva:) |
Eu zic ca foarte multi dintre pasionati ar fi de-acord sa puna umaru. La fel si firmele de tuning mai rasarite din tara cred eu ca ar contribui la asta pentru publicitate.
|
stie cineva daca sambata se poate plati undeva amenda de politie??
|
Quote:
|
Sa nu va puna Domnu sa mergeti la RAR!! Am stat de la ora 8:30 pana la 11 la o coada innafara RAR-ului, de la 11:00 la 14 pana sa intru in hala (a fost un hummer dupa care am stat 40 minute ca nu ii gaseau marimile), a urmat pauza de masa, ridicarea sacilor cu bani si la ora 18:30 mi-am primit actele.
Am auzit ca pana la ora 17 au fost deja 196 de masini la RAR...mi-am irosit o zi intreaga sa stau la o coada infernala si sa fac manevre la fiecare masina care iesea si intra in hala, la gaze, la omologare, la dracu' in praznic! |
tu n-ai prins vremurile bune , cand se mergea la RAR de la 3 jumate 4 dimineata sa prinzi un loc pe dupamasa ;)
sa vezi atunci distractie |
Quote:
|
eu am fost de dimineata...si cred ca la ora 9:00 erau programate deodata vreo 50 de masini...ca toti erau inaintea mea si stateau peste tot, blocand toate intrarile si iesirile.
Cand a trebuit sa iasa un TIR, si parca era razboi, fiecare fugea in ce parte putea, si inghesuia masina unde nu avea loc. Pe la ora 12 s-au intalnit 2 dudui, una cu Logan si una cu C klasse nou, si gata a fost, ca nici una nu vroia sa cedeze , chiar daca drumul era ingust, si nu aveau loc amandoua pe asflat, iar una trebuia sa intre cu 2 roti pe pietris. Cea din Logan zicea '' ASTA-i drumu mneu, ios din Lona, am vreme, aci stau'' si Mercedesa raspunde '' Eu am ajuns prima, eu nu ma misc'' si uite asa au facut si ele 2 cozi de cate 5-10 masini dupa fiecare, si un blocaj frumusel.... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:10. |
|
- Copyright 2026 4Tuning