Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

OmB* 15-11-07 21:39

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by Bejdesign (Post 1201154)
..l33loo are reflexiile norilor..tu nu te-ai mai obosit sa le faci. Nu vreau sa fiu nesimtit..dar asta e adevarut ;)

Ne incercuiesti si noua norii care ar trebui sa se reflecte ????

Bejdesign 15-11-07 21:43

De ce trebuie sa il lingusesti spunandu-i ca este peste multi de pe forum? Imi pare rau ca spun parerea mea pe fatza..si despre faza cu lipsa de activitate..ma refeream la lipsa de activitatea a lui Gabi...de ce zice ca EL e mult peste l33loo...si apoi vine si zice "se vede lipsa MEA de activitate" e ca si cum ar spune...ca "trebuie sa intelegeti ca daca as lucra cat l33loo... as fi mai bun decat el, dar nu am facut decat 5 masini in ultimele 3 luni)" :-s

Quote:

Originally Posted by Bejdesign (Post 1201154)
Ca sa comparam dedicatia ta si dedicatia lui l33loo...stopurile facute de l33loo si stopurile facute de tine..l33loo are reflexiile norilor..tu nu te-ai mai obosit sa le faci.

Asa greu e de inteles ca e vorba despre stopuri?

HoricutzWSR 15-11-07 21:45

Quote:

Originally Posted by Bejdesign (Post 1201185)
De ce trebuie sa il lingusesti spunandu-i ca este peste multi de pe forum? Imi pare rau ca spun parerea mea pe fatza..si despre faza cu lipsa de activitate..ma refeream la lipsa de activitatea a lui Gabi...de ce zice ca EL e mult peste l33loo...si apoi vine si zice "se vede lipsa MEA de activitate" e ca si cum ar spune...ca "trebuie sa intelegeti ca daca as lucra cat l33loo... as fi mai bun decat el, dar nu am facut decat 5 masini in ultimele 3 luni)" :-s

pai,unii dintre noi mai fac si altceva decat sa labareasca pe acasa

Trickz 15-11-07 22:06

bej, eu zic ca nu stii limba romana. gabi a zis ca este mult mai bun decal leeloo DESI se vede lipsa de activitate. nu sunt fraze diferite cu sens opus. pe langa asta compari niste chestii tampite: stopurile lui leeloo- unul e bun si celalalt are un unghi tampit. la gabi sunt ok. ce norisori sa se reflecte tata in ei? sau noi aici tunam doar de dragul de a pune briz brizuri fara numar pe o masina?

inca ceva: unii au slujba, familii, scoala sau pur si simplu treaba. sa imi sacrific scoala/ cariera ca sa ''ma dedic vtuning'ului?''. take a pill! vtuningul este un hobby. cei care fac din asta o meserie se axeaza numai pe asta si nu cred ca isi castiga painea numai din tuning virtual pe masini....

ontopic: gabi: o masina foarte draguta. nu imi place cum arata (janta) cauciucul fata. de asemenea, in partea stanga a imagini, cauciucul ascuns are niste zone mai patratoase putin...nuanta aleasa nu ma prea omor dupa ea dar merge, fiind o parere personala.

Gabi 16-11-07 00:01

Bej: incepi sa ma calci pe nervi!

1. De cand exista avocati la 15 ani ? Daca vrei sa comentezi o lucrare, comenteaz-o din punctu' tau de vedere si nu-mi asocia numele cu al lu' L33L00, mai ales cand stii ca relatia mea cu voi 2 e neagra.

2. Invata sa citesti, nene, ca problema asta te duce la altele. Nu am spus nicaieri ca sunt peste L33L00.
Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1201130)
[...] lucrarea mea, din punctul meu de vedere, e MULT peste a ta, atat prin modificarile aduse masinii, cat si prin calitatea lor. [...]

Din contra, mi-au placut foarte multe lucrari d'ale lui, dar Golfu' asta, ca s-o spun pe romaneste, este DE ***.

3. Nu mai are rost sa ma iau si de partea cu norii, dar data viitoare o sa fac reflexiile unor lebede pe geamurile masinii, doar pentru admiratori.

:wink:

wlady 16-11-07 06:30

2 Attachment(s)
Iar incepem..... ASta era GTiul meu. Care sunt fratilor greselile ?

vn-08-nen 16-11-07 10:27

Off topic : Imi puteti da si mie fontul de la nr de imatriculare de la img asta ?

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1195157524

OmB* 16-11-07 13:24

1 Attachment(s)
mai mult de atat nu mai comentez nimic... SI nu vreu vreo replica acida de genu "da a ta nu stiu ce are/nu are" pt. ca nu o sa iti raspund.... SI o parere personala sau un sfat mai bine zis .. mai lasa aerele astea de ofesat sau mare tuner ca daca ai castigat de 2 ori la rand battelu la chalenges nu inseamna k esti vreun "zeu" al tuningului... Numai bine ...Salut!!!

Ca][n 16-11-07 13:54

pe langa greselile subliniate de Omb, personal nu mi place design ul barii spate...aerisirile seamana cu un dovleac de halloween...mai lipsea o lumanare

wlady 16-11-07 14:38

OMB, nu ti-am zis nimic de masina ta, nu am intentia, ai dovedit ca esti mai bun ca mine, punct.

OnT : Gabi ai masina tare ! Chiar imi place, ceea ce nu-mi place la ea e ca ai incercat o perla care nu a iesit cum trebuie... dar e chiar ff tare :wink:

EaGle 16-11-07 15:13

1 Attachment(s)
Pune-o mai bine janta aia!:rolleyes2

Bejdesign 16-11-07 18:02

sincer...frast am. da ce aveti cu omul daca are gusturi mai diferite?? :rolleyes2

EaGle 16-11-07 18:32

Eu cel putin nu am nimic cu el, din contra! I-am aratat pur si simplu o greseala!;)

Scuze de Off Topic!

Bejdesign 16-11-07 18:45

nu tu man...in general zic :D

expres 16-11-07 19:30

2 Attachment(s)
sal all .. nu am mai postat de mult k n`ma platit netu ....(lene nubyan stie) so check this out !

Nubyan 16-11-07 19:44

Da stiu. Ontopic Greseli intre grila de la masca si cea de la spoiler.Stickerul cu 4T e pus aiurea.Si mai sunt dar las pe cei mai experimentati sa spuna.Fata de masinile care le faceai in trecut ai mai avansat ;)

Reme 16-11-07 23:11

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1201130)
Este vorba de lucrarea de mai jos.

L33L00, hai sa nu le comparam, pls, ca - parerea mea - te faci de ras ! De ce cred asta ? Pentru ca lucrarea mea, din punctul meu de vedere, e MULT peste a ta, atat prin modificarile aduse masinii, cat si prin calitatea lor. Mai ales ca tu nu ai altceva de facut (si nici nu faci altceva) decat VT, pe cand eu, in ultimele 3, 4 luni, nu stiu daca am mai facut 5 masini si... cum zicea cineva pe alt topic, se cunoaste lipsa de activitate.

Hai la revedere !

trotineta ii tare rau, dar explica si mie scrisu de pe cauciucuri ce reprezinta ca nu inteleg....oricum bafta in concurs ;)

MARI_NSL 17-11-07 01:43

2 Attachment(s)
nu a mai lucrat de ceva timp:oops: . am facut si io un bavarez asa repede inainte de somn :-P astept comentarii. . eu sunt rupt de somn nu mai vad greselile :lol:

mafionzooo 17-11-07 05:59

2 Attachment(s)
asta e golfu meu
sper sa va placa a ada SI SPATELE E BRUSH FRATIEEE NUMA CE E INTERIOR E CP !!!!!!

wlady 17-11-07 06:35

Mici, frumoasa masina ! Nu ai greseli majore insa totusi, difuzorul ala de la W12 e prea folosit ! Daca incercai ceva mai rar aveai un 10+. Bafta !

Gabi 17-11-07 08:01

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Reme (Post 1202801)
trotineta ii tare rau, dar explica si mie scrisu de pe cauciucuri ce reprezinta ca nu inteleg....oricum bafta in concurs ;)

Ask the dudes that made this ! :)

(donoru' de la roti)

Gorby 17-11-07 10:36

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 1202801)

....355/25 R20 (Y) XL K107 G1
355 - latimea pneului
25 - "inaltimea" pneului
ZR - pneu pe structura radiala (de aici R-ul) ; suporta viteza de 300 km/h, chiar peste.. (Z)
20 - diametrul jantei
Y - tipul de masina pe care se pune pneul (in cazul nostru masini sport) ; totodata indica viteza - 300 km/h, chiar peste..
XL - ?:oops:
K107 - seria/modelul pneului (K107, model fabricat de Hankook)
G1 - ?:oops:
asta pe guma din spate :lol:
pe fata are 235/30 :-)

Sper ca te-am ajutat cu ceva:-)

keemo 17-11-07 14:33

2 Attachment(s)
uff.. n`am mai postat de mult...
mi`am scos si eu brush`urile de la naftalina....

expres 17-11-07 16:08

offtopic : dak fac eu q brush , o sa iasa un dulap.... keemo e marfa masina ce sa zic .. da ce ai facut la emblema ?:P

keemo 17-11-07 16:10

m`am jucat cu brush`urile

Ace Axel 17-11-07 16:11

spoilerul e decentrat ... e lucrata km aiurea in partea dreapta si ai reflexii prea puternice pt bg-ul ala! bafta!

Reme 17-11-07 23:05

Quote:

Originally Posted by AlexGBY (Post 1203166)
....355/25 R20 (Y) XL K107 G1
355 - latimea pneului
25 - "inaltimea" pneului
ZR - pneu pe structura radiala (de aici R-ul) ; suporta viteza de 300 km/h, chiar peste.. (Z)
20 - diametrul jantei
Y - tipul de masina pe care se pune pneul (in cazul nostru masini sport) ; totodata indica viteza - 300 km/h, chiar peste..
XL - ?:oops:
K107 - seria/modelul pneului (K107, model fabricat de Hankook)
G1 - ?:oops:
asta pe guma din spate :lol:
pe fata are 235/30 :-)

Sper ca te-am ajutat cu ceva:-)

ms nu trebuia ca m-am facut de ras...oricum marfa masina :D

dilio 18-11-07 11:47

2 Attachment(s)
...................................

expres 18-11-07 11:50

bravo dilio =D> ma uimesti 8-| da... nu crezi k e cam aiurea chestia aia pe luneta ?:-s

Trickz 18-11-07 12:10

dilio: 2 tone de respect de la mine...un lucru nu imi place: pe jante, acel logo nu e de la trabant? oricum, lucrarea per total e extra:P

expres 18-11-07 12:25

2 Attachment(s)
bi em double v :D

HoricutzWSR 18-11-07 12:26

TKZ: logo`u de pe jante e de la Schmidt,jantele fiind Schmidt TH-Line :),oricum,foarte tare :)

MARI_NSL 18-11-07 12:28

@expres| selectii strambe . negrul este ireal . geamurile sunt prea negre ..si sunt cam mate ..plasa nu are umbre ..si bafta mai departe ;)

Trickz 18-11-07 12:48

@expres pe langa ce a zis mari: selectii nasoale, jantele sunt sub wide dar nu au umbre, pragul fake, priza de aer de pe lateral cam nasolie si fake. nrk la repararea greselilor;)
@hori: ok..ms:D scz de eroare:P

expres 18-11-07 13:19

@ Trickz , Mari_NSL . 10x guys! una alta ..... qm se face umbra?:)))

MARI_NSL 18-11-07 13:42

Quote:

Originally Posted by expres (Post 1204582)
@ Trickz , Mari_NSL . 10x guys! una alta ..... qm se face umbra?:)))

cu burn tool ;)

Reme 18-11-07 13:43

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by aic_keemo (Post 1203450)
uff.. n`am mai postat de mult...
mi`am scos si eu brush`urile de la naftalina....

marfa ideea...dar nu crezi ca e cam plug spoilerul fata? oricum buna realizare!

@ dilio - ai niste idei de ma uimesc mereu...o chestie nu imi place...stopurile nu prea ti-au iesit, dar e bomba :D

@expres - e ireal, grila, fibra de carbon sau vopseaua de pe capota si plafon si nu ai umbre la pasajele jantelor, ce sa mai zic de eleron...

pun si eu o trotineta...sper sa va place :)

keemo 18-11-07 13:59

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 1204624)
marfa ideea...dar nu crezi ca e cam plug spoilerul fata? oricum buna realizare!

ms reme .. .
stiu e km masiv spoilerul.
Am considerat lucrarea un progres in brush ..si o sa incep sa fac din ce in ce mai putin c/p.
bafta

Ace Axel 18-11-07 15:29

foarte misto reme... ai km multe linii "jagged" kre deranjeaza ... si ai uitat plafonul normal :)

Reme 19-11-07 07:33

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 1204775)
foarte misto reme... ai km multe linii "jagged" kre deranjeaza ... si ai uitat plafonul normal :)

ms mult, dar cum se scot alea? plafonul nu e normal, doar ca opacitatea reflexiei e mai mica...am sa il refac, dar nu stiu cu liniile! :) ms mult de coment inca odata!

care mai doreste, care mai pofteste!!! lasati un coment!!! :lol:

All times are GMT +2. The time now is 21:37.

- Copyright 2026 4Tuning