Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

dms28 25-12-11 19:47

Re: Street Legal Racing - Redline v2

3 Attachment(s)
un M6 :> o parere o critica :)

sorinsidesmokelfs 25-12-11 20:45

[QUOTE=R.Equinox;4794152]sorinsidesmokelfs-Masina arata bine dar ce a patit grafica ta?:shock:

M-am jucat in Photoshop si cred ca am setat prea mult:))

bobi_racers 25-12-11 20:50

5 Attachment(s)
frumusel bmw ul dms si grafica destul de bunicica

pun si eo o masina originala din joc modificata un pic de mn astept o perere de la cine competent care joaca de mult acest joc

radu_cainamisir 25-12-11 21:34

3 Attachment(s)
dms- ma bucur ca s-a mai corectat ceva grafica ta, in privinta masinii: o culoare prea tipatoare si nush ce e cu reflexia aia...in orice caz nu e buna. Uite varianta mea pt usulet;)

bobi_racers- nush daca vrei parerea mea dar hai sa zic...ultimele doua poze nu isi au rostul decat daca este vreo competitie, avem comepetitie si nu stiu eu? iar celealte sunt facute putin alandala! incearca sa cuprinzi mai mult din masina...mai multe parti nush cum sa iti zic. Daca vrei sa inveti sa faci poze fa un timp poze numai din paritile masinii adica una din fata strict, una din latareal strict si una din spate, nu te abate pe la colturi, mai inati sa iti faci mana cu pozele astea si apoi trece pe colturi dar frumos. Sper sa iti fie de ajutor ce ti-am zis. Masina e ok...ma bucur ca nu ai supertunat-o:)) totusi..mov:))))

R.Equinox 25-12-11 22:18

3 Attachment(s)
radu_cainamisir-Frumos..Bravo

Tomas_SlrR-Chiar imi place..Ii sta chiar bine cu jantele astea..

radu_cainamisir-Reusit ursu dar tiam zis si pe mess faza cu jantele.....

Subaru Rulzzzzzz

:arrow:

radu_cainamisir 25-12-11 23:22

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 4794790)
radu_cainamisir-Frumos..Bravo

Tomas_SlrR-Chiar imi place..Ii sta chiar bine cu jantele astea..

radu_cainamisir-Reusit ursu dar tiam zis si pe mess faza cu jantele.....

Subaru Rulzzzzzz

:arrow:

tu faci masini superbe, pozele la fel...dar majoritatea dintre masinile tau au o imperfectiune pe care nush cati o sesizeaza. Ideea este sa se apropiem cate mai tare de realitate dar tu in momentul in care o faci asa low si pui aripa masinii la buza jantei...se duce toata realitatea. Daca ai face asta la o masina ai constata ca mai mult de 20 de grade nu poti lua o curba. Norocul este c ain joc cauciucul trece prin aripa:))

R.Equinox 25-12-11 23:28

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 4794835)
tu faci masini superbe, pozele la fel...dar majoritatea dintre masinile tau au o imperfectiune pe care nush cati o sesizeaza. Ideea este sa se apropiem cate mai tare de realitate dar tu in momentul in care o faci asa low si pui aripa masinii la buza jantei...se duce toata realitatea. Daca ai face asta la o masina ai constata ca mai mult de 20 de grade nu poti lua o curba. Norocul este c ain joc cauciucul trece prin aripa:))

Daca te referi ca rotile sunt scoase inafara si sunt la limita stai calm ca si in realitate exista

Ex:arrow:

Si inca ceva..eu am suspensie pe Perne de aer...eu cand merg masina o ridic...doar cand fac poze o cobor..

radu_cainamisir 25-12-11 23:32

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 4794842)
Daca te referi ca rotile sunt scoase inafara si sunt la limita stai calm ca si in realitate exista

Ex:arrow:

Si inca ceva..eu am suspensie pe Perne de aer...eu cand merg masina o ridic...doar cand fac poze o cobor..

foarte frumos...si zi si mie nenea asta cum merge cu ea si mai de graba cand ia un hop cat de mic ce face...ori inadoie tabla ori janta...aici e o smecherie pe care am vazut-o si la drift grand prix: astia au acele suspenii reglabile asemeni hidraulicelor adica in momentul cand stationeaza spre ex cand o parchiaza o lasa asa dar sa nu iti inchipui ca merge cu ea..este aproape imposibil decat daca are linie dreapta si fina

R.Equinox 25-12-11 23:36

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 4794845)
foarte frumos...si zi si mie nenea asta cum merge cu ea si mai de graba cand ia un hop cat de mic ce face...ori inadoie tabla ori janta...aici e o smecherie pe care am vazut-o si la drift grand prix: astia au acele suspenii reglabile asemeni hidraulicelor adica in momentul cand stationeaza spre ex cand o parchiaza o lasa asa dar sa nu iti inchipui ca merge cu ea..este aproape imposibil decat daca are linie dreapta si fina

Pai si eu ce am spus radule?....Eu am suspensie pe perne de aer....adik hidraulica...cand merg o ridic...cad fac poze etc o las...Dar hai gata cu offu asta....

radu_cainamisir 25-12-11 23:38

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 4794850)
Pai si eu ce am spus radule?....Eu am suspensie pe perne de aer....adik hidraulica...cand merg o ridic...cad fac poze etc o las...Dar hai gata cu offu asta....

ok scz:)) nu am citit ce ai zis doar m-am uitat la poze:)) gata cu off-ul dar sa inteleaga lumea;)

DrifterGT 26-12-11 04:50

1 Attachment(s)
Cadoul meu de Crăciun. Se pare că am fost cuminte. :twisted:

ANDR31 26-12-11 09:54

Perna de aer este una, hidraulicele alta, ce ai tu pe masina, iar, alta chestie, mai documentativa inainte sa postati asa de siguri pe forum ;) Ce ai tu acolo, este Air Ride.

R.Equinox 26-12-11 10:07

Quote:

Originally Posted by ANDR31 (Post 4795020)
Perna de aer este una, hidraulicele alta, ce ai tu pe masina, iar, alta chestie, mai documentativa inainte sa postati asa de siguri pe forum ;) Ce ai tu acolo, este Air Ride.

Ai mare dreptate ANDR31...Scuze..aseara nu eram in toate mintile:)):))....Sper ca am lamurit chestia asta si sa nu ne mai abatem de la subiect...;)

skype09 26-12-11 10:30

3 Attachment(s)
.........

radu_cainamisir 26-12-11 11:20

drifter- imi place bv...ia 407km/h?

skype- arata bine dar puteai incerca si alte jante mrg daca iti place atunci e perfect:)

skype09 26-12-11 11:23

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 4795121)
drifter- imi place bv...ia 407km/h?

skype- arata bine dar puteai incerca si alte jante mrg daca iti place atunci e perfect:)

eu mereu o dau in bara cu jantele, pe astea scrie porsche , am zis astea sigur tre sa fie bune si nu se mai ia lumea de mine :))

radu_cainamisir 26-12-11 11:25

Quote:

Originally Posted by skype09 (Post 4795127)
eu mereu o dau in bara cu jantele, pe astea scrie porsche , am zis astea sigur tre sa fie bune si nu se mai ia lumea de mine :))

eh...cu timpul vei capata experienta, o sa te mai inspiri din alte modele etc si o sa iti iasa

R.Equinox 26-12-11 11:35

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by skype09 (Post 4795127)

Imi place masina...Si stai linistit ca toti gresim la inceput...Nu s-a nascut nimeni invatat.....

Bmw E34 Mafia Style

Pareri?:oops:

radu_cainamisir 26-12-11 11:48

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 4795141)
Imi place masina...Si stai linistit ca toti gresim la inceput...Nu s-a nascut nimeni invatat.....

Bmw E34 Mafia Style

foarte frumos imi place mai ales ideea cu proiectoarele :X: :X :X bv n-am ce comenta

Tomas_SlrR 26-12-11 12:22

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 4795141)

Bmw E34 Mafia Style

Misto...

Touring :oops:

R.Equinox 26-12-11 12:28

Quote:

Originally Posted by Tomas_SlrR (Post 4795204)
Misto...

Touring :oops:

Masina arata binisor..dar instaleaza-ti Windows 7 sa se vada cromu la buza jantei....

radu_cainamisir 26-12-11 12:29

3 Attachment(s)
foarte frumos tomas felicitari imi place, ai invatat sa si pozezi dar un mic sfat: cand faci poze de la spate i-ati reper dupa toba si dupa jante sa se vada amandoua...in orice caz felicitari imi place

Green Logan

pareri?:)

skype09 26-12-11 13:21

3 Attachment(s)
........focus

sorinsidesmokelfs 26-12-11 13:28

Quote:

Originally Posted by skype09 (Post 4795269)
........focus

arata bn si masina si grafica :) grafica ta seamana mult cu a mea:)

Tomas_SlrR 26-12-11 14:21

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 4795208)
Masina arata binisor..dar instaleaza-ti Windows 7 sa se vada cromu la buza jantei....

daca as avea l-as instala
:)) dar nu am
merg pe sp2

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 4795209)
foarte frumos tomas felicitari imi place, ai invatat sa si pozezi dar un mic sfat: cand faci poze de la spate i-ati reper dupa toba si dupa jante sa se vada amandoua...in orice caz felicitari imi place

Green Logan

pareri?:)

In Primu Rand Frumos Logan
Si Teava De Esapament Era Daia Care Iese Sub Praguri:) Daia Nu am Pus Toba Pe Masina:)

skype09 26-12-11 14:43

4 Attachment(s)
....scufita rosie

Tomas_SlrR 26-12-11 16:27

Quote:

Originally Posted by skype09 (Post 4795360)
....scufita rosie

Frumoasa Scufita chiar imi place;)

sorinsidesmokelfs 26-12-11 17:12

4 Attachment(s)
<FONT COLOR="#FF0000">Sania lui Mos Craciun</FONT>
a 4a poza e editata sa imi ziceti daca se vede mai bn cu sau fara edit:)

Persepolisa 26-12-11 17:32

6 Attachment(s)
Pareri ?

sorinsidesmokelfs 26-12-11 17:34

Quote:

Originally Posted by Persepolisa (Post 4795550)
Pareri ?

masinile arata relativ bn mai trebuie putin lucrata grafica si pozele facute mai de aproape;)
acum zi-ti parerea despre a mea:))

dary762 26-12-11 17:49

Pe aici se cam abureste.
Grija,

synu 26-12-11 18:05

3 Attachment(s)
ceva pentru la vara....

Attachment 2273490 Attachment 2273491 Attachment 2273492

s0r1n 26-12-11 18:58

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sorinsidesmokelfs (Post 4795528)
<FONT COLOR="#FF0000">Sania lui Mos Craciun</FONT>
a 4a poza e editata sa imi ziceti daca se vede mai bn cu sau fara edit:)

Ar arata mai bine cu acest edit !

danny125 26-12-11 19:18

3 Attachment(s)
bags are for groceries

R.Equinox 26-12-11 19:24

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 4795675)
bags are for groceries

Frumos..Bravo..nu am vazut de mult masina asta facuta de tine...

Apropo...incearca sa tragi rotile din fata mai inafara:D>...sa fie ca pe spate:D...in rest e super...

danny125 26-12-11 19:27

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 4795684)
Frumos..Bravo..nu am vazut de mult masina asta facuta de tine...

Apropo...incearca sa tragi rotile din fata mai inafara:D>...sa fie ca pe spate:D...in rest e super...

LOL "nu am vazut de mult masina asta facuta de tine..." asta pentru ca masina asta doar astazi ia fost dat release pe GOM ;)

Rotile din fata stiu ,dar mi-a fost o lene sa modific cfg-ul , pentru ca din joc le-am tras cat am putut dar mai trebuia lucrat si la scripts si mi-a fost lene :oops:

skype09 26-12-11 19:33

3 Attachment(s)
...........
( cum se numeste motorul care are intercooler cu HKS )

R.Equinox 26-12-11 19:38

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 4795693)
LOL "nu am vazut de mult masina asta facuta de tine..." asta pentru ca masina asta doar astazi ia fost dat release pe GOM ;)

Rotile din fata stiu ,dar mi-a fost o lene sa modific cfg-ul , pentru ca din joc le-am tras cat am putut dar mai trebuia lucrat si la scripts si mi-a fost lene :oops:

Nu prea sunt la curent de o bucata de timp:)).....In fine...
Si app..LENEA ASTA:))))))

Skype-Arata bine...

EDIT-A facut treaba buna ADDI.

bobi_racers 26-12-11 20:34

2 Attachment(s)
golf 2

skype09 26-12-11 21:00

Quote:

Originally Posted by bobi_racers (Post 4795779)
golf 2

bai nene baga rotile inauntru si ia spune ce placa ai sa facem grafica

All times are GMT +2. The time now is 23:00.

- Copyright 2026 4Tuning