![]() |
Re: Totul despre taxa auto pentru maşinile rulate
|
si imi da 400E,la o masina euro 3 ,motor 1.9 din 2003...chiar e atat de putin?
|
Depinde de emisiile de co2 si daca masina este dotata cu filtru de particule
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dar primult CO/kg pt ce e... si am mai inteles o chestie.ca daca monetezi nustiu ce filtru (de 50-100lei) atunci cand mergi cu ea la rar sa iti scoata mai putine emisii de CO2...merge faza? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
doua intrebari :
1. Daca se plateste la momentul de fata taxa de inmatriculare ( sau cum ii mai zice acum) se mai poate recupera in instanta ? 2. Daca eu in anul 2008 am platit taxa de inmatriculare la o masina, intre timp o vand, mai pot recupera taxa de inmatriculare ? Daca da, cum pot face sa evit aceasta situatie, adica eu ca si primul propietar care a platit taxa, sa nu o mai pot recupera dupa vanzarea masinii. Multumesc |
Salutare tuturor! Am o problema cu care, poate , s-a mai intalnit careva p-aici. Cumparat ford mondeo din germanica anu trecut: 2.0 l diesel, 66 Kw, 90 CP, 06. 2001 prima inmatric, 124 g CO2, trecut in breef (inclusiv in cel al proprietarului neamt). Merg cu ea la RAR si-mi trec aia 154g CO2 pe motiv ca nu-l lasa producatorul sa treaca 124 si ca valoarea e gresita, la acest tip de motor. Diferenta e destul de mare la calcul timbru lu` Ponta! Ce ma sfatuiti sa fac? Pot sa-i actionez in instanta?
|
Quote:
|
@alex.panciu , aceeasi problema am avut-o si eu insa la norma de poluare masina e Euro 4 si in tabel la RAR ii Euro 3 .Am un a4 2.5 diesel ,deci la motor e cam aceeasi capacitate ca a ta.Ti-ai inmatriculat-o?cum ai procedat cu RAR-ul?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning