![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
De fapt daca stau bine sa ma gandesc,tu vrei sa mai repari cutia asta? nu de alta dar daca s-a spart ceva in ea oricum trebuie desfacuta ca sa o repari...macar poate asa ajungi ea,desi eu cred ca trebuie schimbata...
|
Cutia e buna, cu exceptia axului care s-a rupt si trebuie inlocuit si a capacului de la diferential care e gaurit si trebuie sudat sau altul, oricum nu vreau s-o distrug, candva o s-o repar, dar acum vreau s-o schimb, nu mai pierd timpul cu reparatii.
Sunt niste baieti pe mihai bravu care dezmembreaza opeluri, dupa stadion langa o vulcanizare, stie cineva daca sunt ok masinile pe care le dezmembreaza? Un mecanic care sa-mi schimbe cutia stie cineva? |
Am vazut ca la China Town se uitau baietii dupa un Golf 1 alb cu mecanica de Golf 5 GTi. Am gasit unul in UK un pic mai ieftin decat ce ziceau baietii, cu mecanica de Golf 4 GTi (dar baiatul care il vinde zice ca face servici)
http://www.driftworks.com/forum/misc...er-tunnel.html |
Salutare!
Imi poate recomanda cineva o persoana competenta sa repare un compresor ac auto?? Multumesc! |
ma pretenas ce sistem are baiatul ala cu corsa aia? cati W ca m-a zapacit? :)) nu tng celalalt
|
Corsa ca a lui TNG dar neagra sau zici de JRC ? (Corsa D, tot neagra parca).
|
Quote:
|
tot model ca a ta tng-ica...aceeasi culoare...hai ma imposibil sa n-o fi auzit-o :)
|
Quote:
|
da exact.....dar eram curios ce putere are la muzica :D
|
Quote:
|
Quote:
aha aha...oricum se aude super bine astept si eu o oferta ceva de genu pt a mea :) |
Salut băieți!
Stie cineva unde ma pot duce sa repar o trapa de Mercedes Benz w168 A Class ? (Īnafara de Autoklass bineinteles :)) ) Mentionez ca motoarasul funcționează dar trapa fiind lamelara (5 lamele/elementi) a sărit de pe sine/canturi/curele ceva cred. Multumesc frumos ! O zi buna. |
Quote:
--------------------- In zona ploiesti - podul inalt vad de ceva vreme o vectra b albastra-violet ... pare abandonata de ceva vreme... are numerele PH - - DVD este pe partea cealalta de restaurantul 'cetatea' . Cunoaste cineva proprietarul sau stie cineva ceva de ea? Multumesc -------- Cumpar vectra B avariat (sa fie normal , nu hatch nici caravan , sa fie sedan) si sa fie culoarea argintie , motorizarea nu ma intereseaza dar sa fie inmatriculat pe Romania . Ori masina avariata cu totul , ori doar actele cu placutele cu serii Contact: -Pm aici -id: adimk6 - 0721 345 426 - marian |
---------------------
In zona ploiesti - podul inalt vad de ceva vreme o vectra b albastra-violet ... pare abandonata de ceva vreme... are numerele PH - - DVD este pe partea cealalta de restaurantul 'cetatea' . Cunoaste cineva proprietarul sau stie cineva ceva de ea? Multumesc -------- Vectra cu DVD - este aproape tipla , mai putin ITP si asigurare! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning