Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/98951-diverse-discutii-offtopic-chat-mondene-barfe-etc.html)

julaikos 19-05-13 09:25

Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc

De fapt daca stau bine sa ma gandesc,tu vrei sa mai repari cutia asta? nu de alta dar daca s-a spart ceva in ea oricum trebuie desfacuta ca sa o repari...macar poate asa ajungi ea,desi eu cred ca trebuie schimbata...

G_S_C 19-05-13 10:19

Cutia e buna, cu exceptia axului care s-a rupt si trebuie inlocuit si a capacului de la diferential care e gaurit si trebuie sudat sau altul, oricum nu vreau s-o distrug, candva o s-o repar, dar acum vreau s-o schimb, nu mai pierd timpul cu reparatii.

Sunt niste baieti pe mihai bravu care dezmembreaza opeluri, dupa stadion langa o vulcanizare, stie cineva daca sunt ok masinile pe care le dezmembreaza?

Un mecanic care sa-mi schimbe cutia stie cineva?

eMH 22-05-13 11:37

Am vazut ca la China Town se uitau baietii dupa un Golf 1 alb cu mecanica de Golf 5 GTi. Am gasit unul in UK un pic mai ieftin decat ce ziceau baietii, cu mecanica de Golf 4 GTi (dar baiatul care il vinde zice ca face servici)

http://www.driftworks.com/forum/misc...er-tunnel.html

Aadryan 27-05-13 11:54

Salutare!

Imi poate recomanda cineva o persoana competenta sa repare un compresor ac auto??

Multumesc!

Oelash 25-07-13 15:47

ma pretenas ce sistem are baiatul ala cu corsa aia? cati W ca m-a zapacit? :)) nu tng celalalt

eMH 26-07-13 08:42

Corsa ca a lui TNG dar neagra sau zici de JRC ? (Corsa D, tot neagra parca).

tng 26-07-13 13:17

Quote:

Originally Posted by Oelash (Post 5534964)
ma pretenas ce sistem are baiatul ala cu corsa aia? cati W ca m-a zapacit? :)) nu tng celalalt

despre ce corsa vorbesti?

Oelash 26-07-13 17:34

tot model ca a ta tng-ica...aceeasi culoare...hai ma imposibil sa n-o fi auzit-o :)

tng 02-08-13 10:43

Quote:

Originally Posted by Oelash (Post 5535742)
tot model ca a ta tng-ica...aceeasi culoare...hai ma imposibil sa n-o fi auzit-o :)

Aaa, e o corsa pre-facelift, in 2 usi, gri... Il cunosc pe tip, lucreaza la pizzerie :D

Oelash 03-08-13 06:17

da exact.....dar eram curios ce putere are la muzica :D

tng 04-08-13 22:15

Quote:

Originally Posted by Oelash (Post 5540981)
da exact.....dar eram curios ce putere are la muzica :D

sub mine. cred ca undeva la 300w :???:

Oelash 05-08-13 13:25

Quote:

Originally Posted by tng (Post 5542228)
sub mine. cred ca undeva la 300w :???:

aha aha...oricum se aude super bine astept si eu o oferta ceva de genu pt a mea :)

CatrinaBebe 02-09-13 13:39

Salut băieți!
Stie cineva unde ma pot duce sa repar o trapa de Mercedes Benz w168 A Class ? (Īnafara de Autoklass bineinteles :)) )
Mentionez ca motoarasul funcționează dar trapa fiind lamelara (5 lamele/elementi) a sărit de pe sine/canturi/curele ceva cred.
Multumesc frumos ! O zi buna.

sprite 02-09-13 20:00

Quote:

Originally Posted by CatrinaBebe (Post 5562685)
Salut băieți!
Stie cineva unde ma pot duce sa repar o trapa de Mercedes Benz w168 A Class ? (Īnafara de Autoklass bineinteles :)) )
Mentionez ca motoarasul funcționează dar trapa fiind lamelara (5 lamele/elementi) a sărit de pe sine/canturi/curele ceva cred.
Multumesc frumos ! O zi buna.

0737 305 039 - Mircea. Suna si vezi daca te poate ajuta.. Mult noroc !
---------------------

In zona ploiesti - podul inalt vad de ceva vreme o vectra b albastra-violet ... pare abandonata de ceva vreme... are numerele PH - - DVD este pe partea cealalta de restaurantul 'cetatea' . Cunoaste cineva proprietarul sau stie cineva ceva de ea? Multumesc

--------

Cumpar vectra B avariat (sa fie normal , nu hatch nici caravan , sa fie sedan) si sa fie culoarea argintie , motorizarea nu ma intereseaza dar sa fie inmatriculat pe Romania . Ori masina avariata cu totul , ori doar actele cu placutele cu serii

-Pm aici
-id: adimk6
- 0721 345 426 - marian

riv_gms 02-09-13 20:41

---------------------

In zona ploiesti - podul inalt vad de ceva vreme o vectra b albastra-violet ... pare abandonata de ceva vreme... are numerele PH - - DVD este pe partea cealalta de restaurantul 'cetatea' . Cunoaste cineva proprietarul sau stie cineva ceva de ea? Multumesc

--------
Vectra cu DVD - este aproape tipla , mai putin ITP si asigurare!

All times are GMT +2. The time now is 20:15.

- Copyright 2026 4Tuning