![]() |
|
Re: Club CIELO
sper sa nu am probleme pana acum nu am avut au distanta mare fata de aripi si altele
|
ma gandesc k merg bine din cauza pneurilo k sunt subtiri205 cu 45 sau 50
|
deci J7 R16 si un et 30 cu anvelope 205/45 (50) r16 merg.....f bine
|
dap mersi sper sa mearga bine de nu le schimb mai mici
|
Kenzo, daca tot vopsesti masina, scoate aierisirile alea false de pe masina si laso cum este ea. ;)
|
stiti cumva daca cutia de viteze de la cielo executive este aceeasi cu cea de la GLE ?
|
Quote:
|
Quote:
si sa fi si tu pregatit cu un cric de genu asta, altfel in caz de vreo pana nu prea ai ce face |
Quote:
Tot secretul e ca inainte de a monta simeringul palier sa strangi putin arculetul simeringului. 2-3 ani nu v-a curge. Aceeasi manevra o faci la cel de la distributie si de la pompa de ulei. |
pai crezi ca acum daca e sa strang arculetul simeringului nu o sa mai picure ulei? sau e prea tarziu? :(
"stiti cumva daca cutia de viteze de la cielo executive este aceeasi cu cea de la GLE ? " |
Quote:
|
Nu cred, ci eu asa procedez in momentul in care schimb simeringurile.
De regula, operatiunea se executa o data cu schimbarea kitului de ambreiaj. Acum nu mai ai ce sa-i faci, insa la urmatorul simering, spunei mecanicului sa stranga arculetul ata cat sa intre putin fortat pe vibrochen. |
si operatiunea daca nu o faci singur te va costa cel putin 300 ron
|
Pai zice ca a dat 400 manopera si 30 simering.
Marioss, nu ai garantie la lucrare? Si 400 e enorm. Prin ,,zona mea" merge cu 180. |
ce garantie daca vor sa-i bage pe gat un arbore cotit cu tot cu manopera!?!
in plus o sa mai bage inca un set de cuzineti de palier...ca trebuie daca arborele e nou...si un alt semering ca asta e deformat, si poate chiar si cuzinetii de biela ca vor gasi ei ceva uzura la astia ce ii are sinu merg la un arbore nou...si uite asa il storc de bani pt un amarat de arc |
| All times are GMT +2. The time now is 08:25. |
|
- Copyright 2026 4Tuning