![]() |
|
Re: Kitsch Tuning .... part 2
14 Attachment(s)
Acum am dat de acest thread!
Poze facute de mine prin Brasov! 8) |
loganul ala taxi il stiu si eu..in realitate e mult mai kitch ca in poze....si dacia...cum mai sa lipedsti din alea care lipesit la gradinita pe dulapuri?
|
Dati cu pietre-n mine daca vreti, dar Breakul ala daca nu ar avea "coada de rechin" si capacele alea ( pe langa alte stickere stupide ) nu mi s-ar parea asa urat. Oare o fi si pt ca am eu o slabiciune pt breakuri? :-? :)
|
breaku alb e chiar oke...acum dak are capace e kitsch??? atunci de ce au mai fost inventate!...tare as vrea sa vad masina multora de aici....
|
Intr-adevar...e chiar ok break-ul ala...pt un kitch oribil care este...
Dungi tip vaipar...caractere japoneze..sa se si vada ca-i driftar...+multe alte jucarioare care sa-i accentueze caracterul sportiv.... Mda..chiar deloc nu arata a kitch...:rolleyes2 |
oameni buni, trebuie pusa legenda pe forum... o masina cu stickere nu inseamna kitch :|
|
Re: fotografia / fotografiile zilei: amuzante
3 Attachment(s)
loganul asta este amuzant ?
Este copiat de la poze amuzante de mine ( Pisico ;) ) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
"niche","niche",virgulite,stick...am zis ca nu mai calc pe aici,da m-a amuzat tare dacia si in caz ca tot nu se incadreaza(desi are elemente clar straine pe ea-sigla audi),aratati-mi unde s-o pun ca sa nu mai fie discutii,ca am vazut ca unu si-a cam luat-o.a da sorcova o gasiti pe youtube,intr-un amuzant clip(ceva cu dacia tuning parca) tipic romanesc,manea+kitch-uri(unele nu-si au rostul acolo)!servus nu'ma bine
|
reveniti la subiect va rog, shogun si sv25mbn, va puteti certa prin mesaje private.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
un nou model de Matiz V6:lol:
|
:Dasta mai e postata odata :))) se pare k si`a dat jos bullbaru :)))
nu stiam k se poate face motor v6 in 3 pistoane :)) |
is si eu curios,intreb asta din nestiinta : matiz cu motor cu 4 cilindrii nu exista ?? ca stiam ca tico cu 4 cilindrii exista,si matiz ar trebui sa fie mai bun...
|
nu, nu exista nu s`a fabricat si nici nu se va face, mai ales dak s`a inchis fabrica de la craiova :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
|
- Copyright 2026 4Tuning