![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
gogo cand ejti hotarat 100% sa-ti achizitionezi xenoane` anuntzama ca vin eu cu tine` o sa dau ceva telefoane , poate gasim la un pret convenabil
|
Quote:
|
Quote:
din cate am inteles el foloseste motorina de ucraina.:D |
Stie cineva unde as putea gasi in baia mare un parbriz pentru un fiat stilo? Sa nu fie prea scump...
|
iti recomand cu caldura atelierul lui Andrei, preturi foarte buna la parbrize originale si seriozitate maxima-> https://forum.4tuning.ro/442-zona-com...toturisme.html
|
Multumesc ;)
|
stie careva un electrician f bun pt un peugeot 307?
|
La peugeot chiar ai nevoie de electrician bun :lol: Nu mi-o lua in nume de rau dar chiar au probleme frantuzele la partea electrica.
|
Nu toate francezele ....
|
Quote:
|
Fratilor am auzit la radio o melodie, am cautat pe google si nimic..Am retinut niste versuri care suna cam asa: "..till the morning cause you got me burning feel the way i'm burning girl.."..Nu recunoaste nimeni piesa?:|
|
daca vrei un electrician foarte bun iti dau un nr de telefon..il recomand cu incredere`
|
daca are tot curaju de pe lumea asta sa intre intr-un 307,zi unde are atelierul si un nr de telefon
|
Quote:
|
si iaca azi incepe scandalul in Bahrain:lol: prima etapa de F1:twisted:sa vedem pe schumi ce face:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning