![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
Mi-am mai facut de doua ori ITP-ul pana acum la propia masina si a fost ok..:-) |
mie mi-a dat revenire cu toate ca lasasem si io loc de buna ziua ca sa zic asa ca a zis omu ca bate la ochi daca da OK din prima la o DACIA din '83 cu toate ca a iesit bine la jocuri, frane si toate cele,la noxe a treb un pic accelerata ca sa iasa..... .:)
|
Quote:
|
Bogdan imi pui si mie o poza cu carburatoarele montate? Daca ai pus in paginile anterioare imi cer scuze ...
|
Nu a apucat sa le monteze.....Asa stiu...:)
Oricum suntem toti cu sufletu la gura....cand va imbina utilul cu placutul :))):twisted: |
Din surse sigure va spun ca nu sunt inca montate, nu are garnitura dintre chiulasa si galerii care este custon si e la mine. Vor fi montate dupa 17 decembrie.
|
Astept o poza cu ele montate la momentul respectiv ...
|
Quote:
Nu ma intereseaza ce jante aveti pe ele, ca fac eu in asa fel si nu ies in poze;) Ja Rule, eu sunt cel mai nerabdator sa le vad pe masina..daca ai stii cum numar zilele..:rolleyes2 Pana vine Vali trebuie sa-mi mai cumpar bujiile si furtune de alimentare mai bune:idea: |
Iti trebuiesc furtune de 8mm, acum pe motorul normal sunt de 6mm
|
Pompa si carburatoarele au stuturi de 8mm.
Trebuie sa se gandeasca la o solutie si pentru conducta de tur, care e de 6mm. |
Quote:
|
Muttley se referea la faptul ca cei 6mm ai conductei de alimentare ar fi insuficienti pentru a asigura hranirea optima a carburatoarelor, dar nu cred ca vor fi probleme deoarece prin conductele originale s-au hranit motoare de renault 5 gtt sau alpine turbo "impinse" si nu au fost probleme cu alimentarea in regim de forja.
|
Totusi eu cred ca Bogdan a glumit mai sus.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
|
- Copyright 2026 4Tuning