![]() |
|
re: Club Ford Capri
1 Attachment(s)
Quote:
vei observa ca daca tii cu o fixa piulita si vei strange cu un chlichet cu prelungitor surubul... acesta se va infileta pana va ajunge in punte....dupa care VA FORTA AFARA " PLANETARA.." daca nu te descurci da-mi buzz pe mess.....( planetara = chestie) |
Quote:
|
Salut! Are cineva la dispozitie vreo schema electrica pentru aprinderea unui 2.0 V6? Vreau sa pun inlocuiesc aprinderea clasica , cu una electronica, care deja o am dar am cateva mufe care nu prea i-mi dau seama de unde vin.
Multmesc anticipat! |
3 Attachment(s)
am nevoie de inelul din poza de mai jos prin care se leaga galeria de evacuare de restul traseului. inelul este conic.
|
Quote:
|
Problema asta am avut-o si eu.
Inelul ala nu prea ai sanse sa il gasesti ...cel mai bine e sa iti faci unul la un strung (ar fi foarte bine daca ai avea inelul original ...chiar si rupt), daca nu il ai mergi la strungar cu flansa in care intra acel inel. |
Vreau sa cumpar bord de ford capri cu 6 ceasuri..
Stie cineva unde as putea gasi asa ceva? Multumesc! |
Quote:
|
Al meu avea doar 3 ceasuri( vitezometru ,temp apa, rezervor)
Mi-am bagat nasul in el si in zona unde era temp si rezervorul am montat un turometru de ford exact cum este si in bordul cu 6 ceasuri si mi-am dat seama la final dupa ce l-am pozitionat cum trebuie ca este turometru de V6 si nu de 4 cyl cum am nevoie Sper sa gasesc unu cu 6 ceasuri original. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
vorbeste cu Ford V6 si vezi cum e cu V8-rile diesel de 5L la americane .. ca a avut una si mai sunt multe in lumea asta :twisted::twisted: |
Quote:
|
Da as avea nevoie de un turometru de 4cyl .
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning