![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Roata spate la Gabi e descentrata.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Gabi...vezi ca pragul taie un pic pneul;) :rolleyes2 :arrow:
|
2 Attachment(s)
toyota supra
|
:shock: nu ai dus lipsa de idei :shock:
Frumoasa poza |
Quote:
|
2 Attachment(s)
ce parere aveti de al meu gsi?e mai bun decat ultima lucrare?
|
3 Attachment(s)
update la toyota !!!! ai mai nu imi comm si mie masinile asta plzz :( ;)
marl1 trmite si mie poza de la semntatura ta du bmw ala plzz ca emisto vrau sa o vad si eu mai mare !! adauga ma pe mafionzooo sau trmite o in pm |
Mafionzule, ti-am zis ca nu comentez bentleyul dar asta e ok. Selectii gresite, bumper fata neinspirat dar e ok.
|
2 Attachment(s)
golful d la 4tl
|
@ Gabi - misto rau masina, nu am ce comenta...bravo tie!!!
@ Andrey2003 - cam simpla masinutza @ Bejdesign - frumos culoarea alba, dar pragul nu prea e la linia masinii si nu da bine asa iesit in afara @ Yackone - ai avut o idee trasnet si ca realizare e superba...imi place mult...f misto!!! @ Ca][n - supra - ai incarcat-o cam mult!!! mi se pare cam ozn cum arata...ca si calitate e f buna...dar parca e cam incarcata ;) @ Mafionzooo - nu am ce zice e superba! |
1 Attachment(s)
Lol dupa o mare apsenta in virtual tuning mam intors cu un bmw ... nu am prea multe piese si ,si poza ii cam pixelata ... plictiseala :P.care imi trimite niste poze cu masini modificate cu grafica buna ???
|
SatanaVeX : bara e stramba si blurry , parasolar blurry
in rest e bine ...... bv |
2 Attachment(s)
inca o lucrare de a mea...
|
Quote:
|
in plus carbon ireal si farurile ? ..unu asa altu altfel? ;)
|
2 Attachment(s)
pls comment
|
frumoasa masina l33l00 dar ai stopurile cam colturoase iar stopul pentru frana de deasupra lunetei e stramb
|
Leeloo !!! M-ai copiat cu fenta din side :lol: ... anyway super tare masina bro ! Nu ai pus unde trebuie difuzorul dar e bine
|
Quote:
Parerea mea: noob chop ! |
janta spate e blurry sau vad eu in ceata ?
|
LeeLoo: nu prea se ridica la standardele tale ;)...adica. Nu este pic de nor pe cer..si tu ai nori pe geamuri. Norii de pe geamuri sunt foarte contrastati, iar intreaga imagine nu e contrastata. Jentile si difuzorul sunt mai albastrui decat masina si imaginea. Brush-ul la partea din dreapta a difuzorului e total aiurea..nush ce sa zic leeloo..io zic sa faci alta ;)
|
1 Attachment(s)
e inca wip ... dar asa de proba... as vrea sa ii mai fac cate ceva ... voi ce ziceti???
wlady u cum stai cu lucrarea???? |
2 Attachment(s)
:arrow: :arrow: am cam multe greseli....:oops:
|
2 Attachment(s)
Si o Honda:rolleyes2 comment pls :-) :???:
|
OMB !!! Fratilor... toti facem aripa fata la fel ? WTF ?? Eu stau perfect. Da-mi PM cu idul tau de mess.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Un rx8... comment pls
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
5ATAN: Jentile, spoilerul si eleronul Blurry, eleronul nu se continua prin luneta, Spoilerul fatza nu e bine pozitionat si altele
|
2 Attachment(s)
Facut in 1 ora :D
|
2 Attachment(s)
un concept pt m3
|
vezi ca spoilerul fata e putin descentrat si imbinarile de la grila spoilerul nu sunt la fel in ambele parti...
|
CaIn ...spoilerul nu e "simetric" :shock: :shock:
|
2 Attachment(s)
@ Ca][n - M3
Idee traznet...nu am nimic de comentat :wow: Jantele arata bine, spoilerul arata bine ca design, parca e un pic stramb nota finala e 10 @ Bejdesign - Golf 5 ai oglinda si manerul albe...de ce? ai uitat sa le vopsesti ;) :lol: in rest e ok mie unu imi place pun si eu o Mazda 6 MPS roadster Bagati comentarii!!! |
Quote:
CA][n ..ce am obs la tine ...ca de fircare data te arunci in modificari mari ....am vazut ca modifici mult la o masina ......dar nush ..la asta nu prea da bine ce a iesit ....dai un design asa ...sa fie cat mai modificat ...nush asa mi se pare mie .... |
ai observat bine most_wanted....imi place sa schimb complet design ul unei masini chiar daca nu mi iese din prima cum trebuie...experimentez...numai bine
|
1 Attachment(s)
Quote:
L33L00, hai sa nu le comparam, pls, ca - parerea mea - te faci de ras ! De ce cred asta ? Pentru ca lucrarea mea, din punctul meu de vedere, e MULT peste a ta, atat prin modificarile aduse masinii, cat si prin calitatea lor. Mai ales ca tu nu ai altceva de facut (si nici nu faci altceva) decat VT, pe cand eu, in ultimele 3, 4 luni, nu stiu daca am mai facut 5 masini si... cum zicea cineva pe alt topic, se cunoaste lipsa de activitate. Hai la revedere ! |
Dar daca tu spui ca a ta este MULT mai buna decat al lui l33loo...atunci la sfarsitul celor spuse de tine zici ca "se cunoaste lipsa de activitate" ? Deci in subconstiinta stii ca l33loo este MULT peste tine ;) Asta este..l33loo se dedica mult Virtual Tuningului..si tu..mai putin..de aceea e mai bun ;)
Greseli la Gabi: pragul este cam ireal. cam atat. dar design-ul nu imi place deloc...(asta tine de gusturi ;)) Ca sa comparam dedicatia ta si dedicatia lui l33loo...stopurile facute de l33loo si stopurile facute de tine..l33loo are reflexiile norilor..tu nu te-ai mai obosit sa le faci. Nu vreau sa fiu nesimtit..dar asta e adevarut ;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:01. |
|
- Copyright 2026 4Tuning