![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
1 Attachment(s)
Nu mai pot.. mi-a scos peri albi.. nu mai iau masini albe... a iesit aiurea... dar uite-o.. sper sa va placa....:D desi ma indoiesc...
|
(!8Y_M
#bara fata descentrata ; #gentzile ..descentrate si ele ; #culoare ireala ; #priza aia de aer din prag nu arata prea bine ; cu alte cuvinte........ai cam dato in bara cu masina asta :):!: |
Quote:
|
Culmea... mie cel mai mult i-mi placeau jentile (cu j nu g :D).... mai ales aia de spate.....cum sta.. e inclinata... asa se intampla cand e prea lasata... si mai ales asa sa seteaza masina sa stea mai bine pe viraje....
|
mah da mie nu imi mai comenteaza nimeni masina:(((?
|
Quote:
|
*frost_dani - buza e pusa stramb ... in partea stanga a privitorului e prea intunecata ... ink se mai vad reflexii (da foarte subtil) pe marginile mastii de la fosta masca ...
|
2 Attachment(s)
subaru impreza WRX STi...asta e masina care-mi place mie cel mai mult in realitate...ce parere aveti ?
|
2 Attachment(s)
COmentatzi va rog ;):rolleyes2
|
barum ... parca e un pic blurry ... dar nu vad nici o greseala
reme... rotile mi se par prea luminate... cred k trebuia sa ai luneta mai intunecata.... spoileru mi se pare blurry... plasa din spoiler pusa aiurea |
1 Attachment(s)
BARUM mijto .... am gasit o mik greselutza ... si tiam fqt desen k nu stiam cum satzi explik k satzi dai seama :lol: :lol: .... cand ai reconstruit spoilerul partea incercuita din dreapta e mai groasa k cea din stanga.....
|
1 Attachment(s)
have fun...;)
|
OmB* dak le faceam la fel nu mai puteai sa zici ca ee ca cea originala...pt ca uitate ca masina nu ee pozata exact din fatza;
se vede si partea din dreapta ...usha putin...si in stanga numa oglinda asha ca...nu vad de ce ee gresit :P |
*Yackone - cam mult blurr ... picioarele de la aerisirea centrala din spoiler nu sunt prea drepte ... jantele blurry ...
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:16. |
|
- Copyright 2026 4Tuning