![]() |
|
Re: Diverse discutii
Eee, am impacat si capra si varza...
Dar nu comentez care e unul si care e celalalt. :peace: everybody |
Quote:
|
Bon`ule...dak nu merge game`u ...asta inseamna k ieshi pe strazi`??...unde si la kt?
|
Quote:
|
Quote:
|
si tu mai shtii sa postezi serios...kt despre:""nu se ia ca intra cu 2 usere dintre care unu' e de fata"", de unde shtii u k umbla el ...si nu umbla si ea??...
stai u langa ei`?? |
Quote:
|
3 usere...acelashi tip de vorba...nu te mai agita...k shtii k avem dreptate..si alea sunt a lu` gogu`...userele...
|
Am vorbit cu XDD si s-a lamurit problema.
Si el si MasterK se vor potolii fiindca sunt baieti destepti si n-are rost sa faca paranghelie degeaba. Nu e amuzant nici macar pentru ei. TNG trebuie sa aiba grija si sa stearga doar posturile aiurea. Daca pe mine m-a corectat Razvan in ce scrisesem asta nu inseamna ca a facut offtopic. Va rog sa incetati cu reproshurile, incercati sa fiti pe subiecte si sa facem ordine in topicuri fiindca Ploiestiul ajunge rasul forumului si nu cred ca vrea cineva asta. Va salut cu respect pe toti. Indiferent ca ma iau de unii dintre voi aici, ramanem prieteni pe strazi, pe mess si la telefon. Bafta la toata lumea. P.S. Si daca gresesc undeva cu ceva, va rog sa ma corectati! |
Am discutat si eu cu razvan xdd pe mess .. se pare ca am clarificat.
Sper sa se tina de cuvant. A zis ca vorbeste el si cu calu` Haideti sa ne vedem de ale noastre Va salut, |
k sa vezi...se poate rezolva problema si altfel!!...adik ...cu ordine:)...sa traim bine=))
|
Cine poate sa ma ajute sa imi spuna si mie cine are IP address: 195.178.125.240
|
% Information related to '195.178.124.0 - 195.178.125.255'
inetnum: 195.178.124.0 - 195.178.125.255 netname: SC-CATARO-SRL descr: SC Cataro SRL descr: B-dul Republicii, Nr.114 Bl.14B2, Sc.A, Ap.39 descr: Ploiesti Prahova Romania RO country: ro admin-c: GL2833-RIPE tech-c: GL2833-RIPE org: ORG-SCS13-RIPE status: ASSIGNED PI "status:" definitions remarks: Registered trough http://www.jump.ro/ip.html mnt-by: CATARO-MNT mnt-by: RIPE-NCC-HM-PI-MNT mnt-lower: RIPE-NCC-HM-PI-MNT mnt-routes: CATARO-MNT mnt-domains: CATARO-MNT source: RIPE # Filtered organisation: ORG-SCS13-RIPE org-name: SC Cataro SRL org-type: OTHER address: B-dul Republicii, Nr.114 Bl.14B2, Sc.A, Ap.39 address: Ploiesti Prahova address: Romania phone: +40-722-906582 fax-no: +40-344-401789 e-mail: [email protected] admin-c: GL2833-RIPE tech-c: GL2833-RIPE mnt-by: CATARO-MNT mnt-ref: CATARO-MNT source: RIPE # Filtered person: GEORGESCU LAURENTIU address: SC Cataro SRL address: Str. Mihai Bravu, Nr.35 address: Ploiesti Prahova phone: +40-722-906582 fax-no: +40-344-401789 e-mail: [email protected] nic-hdl: GL2833-RIPE mnt-by: CATARO-MNT source: RIPE # Filtered % Information related to '195.178.124.0/23AS39395' route: 195.178.124.0/23 descr: SC Cataro SRL origin: AS39395 mnt-by: CATARO-MNT source: RIPE # Filtered |
Nu am inteles nimic din ce ai scris ! Ce dracu e lista ai ?
Am intrebat al carui user de pe forum e ip ala ? |
masterk / calu` / Calibra / Doamna cu coasa ...
tare programelu ala cyd`ule .. da-mi si mie un PM cu numele lui ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:31. |
|
- Copyright 2026 4Tuning