![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
Quote:
Quote:
Quote:
|
eu chiar v-am rugat sa ma ajutati.........nu am bagat benzina......este o problema care a-si fi sperat sa puteti sa ma ajutati cu placere....dar tu cel putin ma iei la misto......chir nu stie sau nu s-a lovit nimeni de o astfel de problema???
|
Quote:
|
Chiar nimeni nu se anunta pentru tuning days ????
|
E foamete Ionutz:D
Quote:
|
Quote:
daca se simte careva il rog sa spuna, caci greseala ii va fi pe jumatate iertata. adica o sa i se taie o mana, daca nu o sa i se taie amandoua mainile, deci tu decizi si pastreaza folia :P ca nu stau eu intr-o folie si nu vreau sa fiu aratat pe strada cu degetul din cauza asta, dar oricum stim ca tu nu ai sa-mi faci chestia asta. mai ales ca eu te-am invatat sa te dai, eu te-am introdus in viata de noapte a racerilor din baia mare, doar daca nu ai si tu ceva filme in cap de genu sa-ti omori maestru si sa iei tu gloria... stiu eu |
bogo sa`mi spui si mie ce fumezi ca vad ca are efect bun :D:D:D
|
Bai Ctl-ule este prea tare! :lol: Jur! :lol:
|
Dobro nu iarta nimic :)
|
salut,,,,, Stie cineva ceva service sau ceva magazin in Baia Mare de unde mi-as putea achizitiona un kit xenon pentru un audi A4 B5,,cu becuri H4,,msssssss
|
Quote:
|
Poti incerca la Dani la garaj (Dany's Service, pe Margeanului), stiu ca el avea, si le tot monta acolo.
La Audi nu stiu ce pret, dar la Logan parca 250-260, daca nu ma insel. |
Quote:
|
nu stie cineva pe careva care aduce motorina din ucraina?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:00. |
|
- Copyright 2026 4Tuning