![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
Cine are timp si chef il rog frumos sa ma ajute si pe mine. Vreau sa vad si io cum arata masina mea cu alte jante mai exact astea pe gri pe care le-am comandat si nu stiu daca sa le las gri sau sa le fac albe...din pacate cu ele albe am numa o poza cu un gti sper sa fie buna...cu masina mea astea sunt singurele poze cu rezolutie mare care le am sper sa fie bun unghiu.
Multumesc anticipat. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
:-O:-O marfaaaaaaa.....BIG-Q ai facut o treaba foarte frumoasa...respectele mele si multumesc
|
3 Attachment(s)
Am uitat pozele:)
|
frumoasa jucarie robert...sa o stapanesti sanatos si fara incidente
arata criminal....despre jante ce sa zic sunt frumoase si cele care le ai deja pe masina.....cred ca da mai bine cu spitele de la janta negre decat albe.....bafta in continuare |
Quote:
|
Multumesc.
Jantele se numesc Oettinger type RE poate gasesti niste poze unde sa le vezi mai bine. Mersi |
1 Attachment(s)
pt cosmin O.o tigra pt drifturi :)
|
:D se mai baga cineva la jucaria mea.....haideti datimi si mie mai multe variante de tuning....pt ca sunt nerabdator sa ii schimb infatisarea actuala
|
2 Attachment(s)
fordul .....
|
1 Attachment(s)
scz ..defapt asta e poza :P
|
nu am gasit o poza mai buna de pe care sa iau jantele dar sper sa-ti faci o idee.
https://img521.imageshack.us/img521/9...1111fd1.th.jpg |
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Originally Posted by B73BOS
Se mai joaca vreun artist cu masinutza mea....mai schimba careva o janta,un spoiler...poate si culoarea in doua nuante ceva .....dati-mi si mie idei pt ca vreau sa o tunez cum s-ar spune dar nu prea am idei...astept ideile voastre Ce zici -- o capota de carbon ar da bine -- ce zici :) :lol: |
1 Attachment(s)
Mie-mi place :) Daca esti din constanta sa fii si u in tema cu o combinatie intre agresiv si hawai .. jentile is bune .. ce parere aveti :?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:16. |
- Copyright 2026 4Tuning