![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
ce bine ca nu-s singurul:P
|
neatza :))
|
ce neata ma? eu cu Alexik am fost deja de dimineata la cafea:)))
|
Pisicuta pis pis pis..te-am visat azi noapte-n vis! :)) Am innebunit....asta seara am avut sub talpa piciorului pentru o perioada destul de scurta ..dar foarte intensa..un 320i e36 coupe! 2 donuts si un powerover mini drift mi-au facut organismul sa vibreze spre un fel de orgasm automobilistic!
|
obsedatule:)
|
Daaaaaaaa........un burnout destul de reusit.......de si'a pus stapanu' mainile in kp :lol: si i s'a pus in fata masinii zicand: HoHo Gata Te Rog :lol::lol:
|
:)) :)) :)) :)) ce puteti sa-i cereti lui Cucu....:D cine l-a facut obsedat nu a gresit :)) :))
|
Uhhh,daca aveam si fete pe aici ce bine era..Cred ca trebuie sa recrutam cateva fete de pe la Sanitar,le mai luam cu noi pe `ici pe colo`...mai veneau pe la domiciliu,o frectie,un masaj,o respiratie gura la gura..o vorba buna...cu alte cuvinte,aveam asigurata si chestia cu PRIMUL AJUTOR...
In cazul meu de exemplu,am inceput de raceala..puneam mana pe tel..Alo,domnisoara Andreea-Da..spune..-Veniti va rog la domiciliu,am inceput de raceala...No,venea domnisoara,facea ce facea,ma punea pe picioare repede..Chestia asta trebuie urgent discutata.. Uhhh,iar bat campii...:blahblah::punch: |
Quote:
|
Luam in calcul si ce a patit Cucu aseara dupa ce s`a dat cu 320`ul...a coborot din masina rumen in obrajori si excitat..daca aveam Primul Ajutor cu noi,il intreba domnisoara..Cuce,ce ai patit,observ o umflatura`n bracinar,stai sa`ti descant de umflaturi...Impacam capra si varza..
De la raceala am luat`o pe ogor... :anger::dance: |
Gata,am gandit`o mai bine de data asta ...macar o data(minim)...Facem in felul urmator,banii pe care`i dam in fiecare seara pe seminte,o sa`i punem intr`o pusculita(sau in fiecare zi cate 50.000lei )..o data la 14 zile,mergem cu pusculita,dam cu ea de bordura..scoatem incasarile,lista cu cei care au depus in pusculita in ordine alfabetica ..dupa care ne indreptam catre un chiosc cu ziare..ne uitam frumos la matrimoniale..ne luam cate o `ASISTENTA`,ne trateaza de umflaturi,sculatoare etc..
Ce ziceti?? |
Quote:
|
Quote:
|
Plm.....asistenta normala am deja una..pe mama :)) vreau o altfel de asistenta :)) Si eu daca pun la pusculitza....ma pis pe ea de asistenta....mai bine inchiriez un 325 si ma vindeca imediat :))
|
O sa apara intrebarea,cine tine pusculita???Supunem la vot...Hai ca ne organizam bine..
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:11. |
|
- Copyright 2026 4Tuning