Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

CrazyEyes 11-10-09 18:05

Re: Street Legal Racing - Redline

3 Attachment(s)
Zum Zum...:joy:

Mazda Speed 3 :D

jurec@d!xxl 11-10-09 18:54

haha am gresit si eu .....ma grabeam:P akm repede sari si uh cu gura ....de parca ..........nu ma conteaza nu vreau sa ne certam;)las fa treaca ........dar pui te rok seatu ala plsssss;);););)

FesnicIlie 11-10-09 19:25

Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 2709883)
n-are geamuri sau nu vad eu bine ??

are geamuri :))

Oltcit Rally Team 11-10-09 21:10

3 Attachment(s)
Astazi am avut ceva timp si am lucrat la VWGolf mk2, sper ca va place evacuare dubla pe mijloc:lol:.As vrea sa imi spuneti si mie ce jante dau mai bine pe masina , nu ma pot hotara8)

Andu_RacE 11-10-09 23:58

Quote:

Originally Posted by FesnicIlie (Post 2709881)
Uitati si A3 meu :)

cu niste roti mai mari ar fi aratat mult mai bine ;)

Quote:

Originally Posted by Oltcit Rally Team (Post 2710450)
As vrea sa imi spuneti si mie ce jante dau mai bine pe masina , nu ma pot hotara8)

Sunt de parere ca primele dau mai bine ;) adica cele care sunt in poza din mijloc, dau mai bine si ca inaltime si la aripi si arata ok :P

Oltcit Rally Team 12-10-09 09:07

1 Attachment(s)
La jantele alea ma gandeam si eu , deocamdata o las asa.Poate imi da si mie cineva niste jante pe 15 frumoase.:lol:

CrazyEyes 12-10-09 12:45

3 Attachment(s)
Un veritabil Muscle Car :twisted:

Dodge Charger

General Lee :D

crysu99 12-10-09 13:56

sal ..... are cineva motor pentru bmw seria3 e92 ? dak are cineva imi da si mie un link de unde sa iau si eu ms :)

Oltcit Rally Team 12-10-09 19:11

Salut vreau sa fac un concurs intre noi astia cu boala street legalului....As vrea sa facem fiecare cate un Vw Golf Mk2 in 3 zile iar casrigatorul sa fie premiat cu un pachet de "decal-uri":lol:Cine e de acord?

Mikidude 12-10-09 19:31

E foarte tare ideea, dar cine are timp sa faca ce zici tu, eu nu m-am mai jucat de vro 2 sapt :( nu mai am timp d loc si imi pare raw de tot, Bv all Nice Car ! Tineti SLRR in viata, bafta tuturor, cand o sa am timp revin si eu in the game :D

Oltcit Rally Team 12-10-09 19:34

Ok!Eu zic sa mai si comentam masinile membrilor nu numai sa postam masinile si "critici" nu prea.....;)

FesnicIlie 12-10-09 20:14

Quote:

Originally Posted by Oltcit Rally Team (Post 2713123)
Salut vreau sa fac un concurs intre noi astia cu boala street legalului....As vrea sa facem fiecare cate un Vw Golf Mk2 in 3 zile iar casrigatorul sa fie premiat cu un pachet de "decal-uri":lol:Cine e de acord?

eu il am pe ameu cateva pagini mai incoace :) dak lai vaz

Oltcit Rally Team 12-10-09 20:42

Frumos ar fi ca sa iti refaci Golfu nu sa pui unu de acum cateva saptamani.Facem fiecare de la zero cate unul.:lol:

Andu_RacE 12-10-09 23:44

pai de ce? eu sunt de parere ca ar putea participa si cei care deja au golf-ul in garaj ;) si oricum nu ai cum sa dovedesti ca e de acum 3 zile sau de acum 3 luni :D

Oltcit Rally Team 13-10-09 06:59

Deci concursul incepe de astazi sau maine?:rolleyes2 Si poti participa cu golfurile din garaj.:oops:

All times are GMT +2. The time now is 13:13.

- Copyright 2026 4Tuning