![]() |
|
Re: Chat
yeah....right....ma voi si fixurile voastre :)...
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ce minte slaba
|
Scuze de offtopic.......Cristian D, cand zici "blocurile facute in graba", te referi si la cele de pe Calea Dorobanti, pe dreapta cum mergi spre Profi, alea exact inainte de service-ul ala sau ce-o fi.....?!
|
mah refer la cele din Floresti de care stiu ... de restu nu mah pot pronunta pt ca nu stiu pe nimeni care sa se fi mutat in ele sau sa fi auzit ca au probleme. banuiesc ca ti-ai platit acolo apartament ? ...
|
Acolo o sa stau la anu', e apartamentul unui coleg de grupa de la facultate si el n-a avut nicio problema intr-un an de zile. Intrebam si eu de curiozitate ;), mersi frumos de raspuns oricum! :)
|
Baieti pasionati de dacii nu se gasesc prin clujul asta...? O intalnire intre dacii sa facem cunostinta mai multi pasionati la un gratar ceva...(ma refer la dacii genul 1300-1310)
|
rematu e de vina... o fost recrutare in ultimii ani :), all the best
|
hahahahahaaa asta a fost tare :lol::lol: astept ziua aia cand o sa raman doar eu cu dacie in cluj si atunci o s-o vand ca piesa de muzeu...:D:D:D
|
crezi tu ca vei fi singurul.
poate vei fi dupa mine :P ca voi detine 2 asemenea piese de muzeu :P |
1 Attachment(s)
ce parere aveti?
|
la fel ii si daca pui noua si daca pui 10-11 ani sau peste 15 ani.
|
A fost corvette-ul cel galben acuma la sala sporturilor...a venit s-a dus in spate a facut 3-4 cerculete(super)...si a plecat :D:D:D In orice caz...e belea "jucaria":lol::lol:
|
ca sa va mai destindeti :
El camino del Ray http://www.brightcove.tv/title.jsp?title=1438490562 de vizionat in FULL SCREEN |
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
|
- Copyright 2026 4Tuning