![]() |
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
stai sa vezi cu ce vine Cristi Tanase din Germania ca a plecat sa-si traga masina ... :D
|
si ghiciti....a fost luat in leasing, deci bajeti si fete, e al bancii:lol: :lol: :lol:
|
nu e pe leasing masina,e cash...second hand
|
Quote:
Mai măsoară-ţi cuvintele. |
Quote:
p.s. my bad man, am crezut ca e pe leasing....:lol: |
Quote:
Ce tot îi tragi că-mi laud maşina? Normal c-o laud, nu? Ce, am zis eu vreodată că-i cea mai tare din parcare? Trebuia să fi mers la Iaşi sau piatra cu noi şi vedeai atunci. Eu n-am timp liber ca tine să mă plimb aiurea. Şi bănuiesc că te refereai la matiz, nu la seat, nu?:twisted: Hai, gata cu discuţiile astea de copii, că mă enervezi:!: Ceartă-te cu cine vrei tu, eu zic pas că n-am dat în mintea copiilor. |
vai viata, ma doare capul
va rog eu mult: nu va mai atacati unul pe altul. zici ca-i la piata, si va certati pe kilu' de cartofi :|:|:| va rog eu, reveniti la subiecte domestice, va promit eu ca dau cartonase pentru atacurile lal persoana. adica, daca simtiti nevoia sa injurati pe cineva, n-o faceti la adresa unui alt memebru 4tuning. cum ar veni: membru 4tuning = imunitate. cine incalca imunitatea, ia warn ;) nu de alta, dar e camp de lupta aici |
asa aleks .... ia masuri k ajung astia sa se bata pe strada .... :) si asa suntem putini care ne intelegem ... ne mai certam si astia .... :)
|
Quote:
|
dar a cui ii ?:-?
|
Quote:
intrebatil pe cristi(aln) ca stie mai bine :) |
Quote:
|
Alex,sterge te rog posturile astea.
Mai nervosilor,nu cred ca noi trebuie sa asistam la *** voastre de certuri. Aveti atatea locuri unde va puteti certa..ex mesengerul..!!!! |
Quote:
|
mama.... astia sunt mai haini ca mine ... :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:43. |
|
- Copyright 2026 4Tuning