![]() |
|
Re: Club CIELO
1 Attachment(s)
cum pot pune o poza la profil?
|
acestea de mai sus sunt jantele despre care vorbeam mai sus
|
Va salut.
Vin cu un mesaj pt kenzo, in legatura cu vopsirea. Dupa cum ai mai primit un mesaj anterior in care ti se spunea ca ajung 4 cuti de 750 ml, e corect, insa eu te intreb culoarea si zonele care necesita vopsire (interior - exterior, sau doar exterior)? Si lista de cumparaturi va fi f lunga, in ceea ce priveste vopsirea |
In privinta jatelor spunene si noua et-ul si J acestora, eu am facut un studiu si ceva masuratori dincare rezulta ca poti pune jante cu J 6,5 - 7 si un et de 36-39 fara a avea probleme (valabile clar pt latimea cauciucului 185-195), pt 205 et ar trebuii sa fie de 33-35
|
1 Attachment(s)
vopsesc exteriorul tot si la interior doar portierele si pragurile gry metalizat perlat, inainte era un roziu perlat acum stau si in dubii la culoare dak sa o fac gry sau la fel cum e in poza. ms
|
la jante chiar nu ma pricep dak am sa am probleme cu ele le dau jos dar nu ma pricep cu et 33-35 ce ar trebui sa fie distanta dintre cauciuc si tabla?ms
|
am sai fac dupa amiaza ceva poze cu distanta lor si am sa le postez mai tarziu sa-mi dati o idee. ms
|
4 cutii ajung, inca iti v-a ramane cca 400ml vopsea in cazul in care iei vopsea Klarr, daca e palinal raman vreo 700 ml.
Eu unu iti recomand aceeasi culoare, gry-ul simplu (iridium, dyamant, stelar) e mult prea banal.. |
et-ul este distanta dintre centrul imaginar al jantei si flansa de prindere pe tambur/butuc
|
deci un gri metalizat e mult mai bun culoarea ei initiala a fost gri in acte e tot gri. ms
|
pai in mijlocul jantei am un capacel il pot scoate si am sa masor sa vad ce distanta e, oricum amortizoarele au ceva distanta fatza de cauciuc
|
nu trebuie sa masori nimic...citesti indicativele de pe janta, vei gasi ceva de genu: J..H..16 et
|
multumesc mult, merg sa vad ce scrie exact pe ele
|
Quote:
|
vopseau o iau de pe o paleta de culori am vazut cateva nuante de gri acum sper sa o iau pe cea potrivita luni intra masina la vopsit
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:57. |
|
- Copyright 2026 4Tuning