![]() |
|
Re: Kitsch Tuning .... part 2
aia cu "asii volanului" nu este o scoala de soferi?
|
ba da.. :)
|
Sunt de acord cu SV25MBN, TAU si NYC nu au ce cauta pe un thread cu si despre kitch-uri. Unele pot sa zic ca au cam exagerat dar nu stiu daca intra si ele la kitch. :)
|
1 Attachment(s)
de prin Alba Iulia. Camionul DACIA 1300
|
distrusi de oameni .... cum draq sa obtii omologare pt asa ceva ???? au innebunit astia de la RAR ?????
|
Nici macar nu cred ca e omologata...
|
cu siguranta nu e omologata, ba mai mult cred ca e facuta in adobe ;)
|
de ce n`ar fi omologata? pur si simplu a umblat la roti, motorul e acelasi, nu prea are ce sa`i faca...
|
Quote:
|
Quote:
|
cica i-a marit puterea de 5 ori...adica are vreo 200 de cai :))))) moshu chiar crede ce zice....si ma spune ca vrea sa treaca la productia de serie...cred ca o sa fie foarte dezamagit cand o sa vada ca nu prea se mai fabrica berlina dansului...
Si uitati la ce da rar aprobare :))) si cand te duci cu niste folii un pic mai inchise la culoare stramba din nas |
Quote:
|
Quote:
prin urmare.... repet, locul 10 si 9 nu au ce cauta in top, pentru ca poate sunt urate, kitsch-oase, ieftine, dar nu sunt penibile... insa le-am pus pentru vizibilitate [topul a avut 9884 de vizite pana azi]. Am considerat ca s-a depus munca si ca sunt suficient de modificate cat sa atraga atentia, prin urmare la cea de pe locul 10 chiar am scris ca-mi place, sperand ca asa voi scapa de eventualele critici. Incercati sa extrapolati si sa-l priviti ca pe un top in general... de la cea deloc penibila-pana la cea mai penibila. Pentru cei care nu au vazut topul ii invita sa de click aici! astept pareri si la topul cu dricuri :) multam |
internetix, eu unul consider ca topul tau e ok. nu e perfect, dar nici nu ar putea fi, pentru ca nu exista o lista fixa si clara a criteriilor care definesc kitschul, ci mai degraba tine de gustul propriu, simtul estetic si educatia fiecaruia.
deci din partea mea ai o bila alba |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:16. |
|
- Copyright 2026 4Tuning