Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5696-kitsch-tuning-modificari-zgarie-retina.html)

Snapy_xxl 08-05-08 19:24

Re: Kitsch Tuning .... part 2

aia cu "asii volanului" nu este o scoala de soferi?

ct11lyv 08-05-08 19:25

ba da.. :)

Angel 5 08-05-08 19:40

Sunt de acord cu SV25MBN, TAU si NYC nu au ce cauta pe un thread cu si despre kitch-uri. Unele pot sa zic ca au cam exagerat dar nu stiu daca intra si ele la kitch. :)

T E N N Y - E 08-05-08 21:48

1 Attachment(s)
de prin Alba Iulia. Camionul DACIA 1300

stefan_88 08-05-08 22:47

distrusi de oameni .... cum draq sa obtii omologare pt asa ceva ???? au innebunit astia de la RAR ?????

eMH 08-05-08 23:02

Nici macar nu cred ca e omologata...

apache 08-05-08 23:11

cu siguranta nu e omologata, ba mai mult cred ca e facuta in adobe ;)

Io4rap 08-05-08 23:12

de ce n`ar fi omologata? pur si simplu a umblat la roti, motorul e acelasi, nu prea are ce sa`i faca...

26WRC 08-05-08 23:44

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1523070)
cu siguranta nu e omologata, ba mai mult cred ca e facuta in adobe ;)

e reala https://www.youtube.com/watch?v=Ch7dQVhbRT8 si nu e kitsch!

stefan_88 08-05-08 23:51

Quote:

Originally Posted by Io4rap (Post 1523079)
de ce n`ar fi omologata? pur si simplu a umblat la roti, motorul e acelasi, nu prea are ce sa`i faca...

iti dai seama ca a umblat la sistemul de directie si cel de franare, deci teoretic trebuie omologare ....

apache 08-05-08 23:51

cica i-a marit puterea de 5 ori...adica are vreo 200 de cai :))))) moshu chiar crede ce zice....si ma spune ca vrea sa treaca la productia de serie...cred ca o sa fie foarte dezamagit cand o sa vada ca nu prea se mai fabrica berlina dansului...
Si uitati la ce da rar aprobare :))) si cand te duci cu niste folii un pic mai inchise la culoare stramba din nas

Snapy_xxl 09-05-08 09:06

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1523167)
cica i-a marit puterea de 5 ori...adica are vreo 200 de cai :))))) moshu chiar crede ce zice....si ma spune ca vrea sa treaca la productia de serie...cred ca o sa fie foarte dezamagit cand o sa vada ca nu prea se mai fabrica berlina dansului...
Si uitati la ce da rar aprobare :))) si cand te duci cu niste folii un pic mai inchise la culoare stramba din nas

Daca nenea stie despre ce vorbeste si s-a dus la RAR cu o proiect bine pus la punct atunci nu vad motiv de ce sa un i-o omologheze.

internetix 09-05-08 10:18

Quote:

Originally Posted by Angel 5 (Post 1522528)
Sunt de acord cu SV25MBN, TAU si NYC nu au ce cauta pe un thread cu si despre kitch-uri. Unele pot sa zic ca au cam exagerat dar nu stiu daca intra si ele la kitch. :)

Daca pt cea dupa locul 10 am ceva remuscari, la cea de pe locul 9 [cred ca la ea te referi] zic ca e la limita bunului gust. Nu stiu daca imprumutand faruri de pe alta masina se mai poate numi bun gust.... iar in plus recunosc ca am fost subiectiv in realizarea topului [nu as fi avut altfel cum], si recunosc ca am asa un fel de iritare cand vad o dacie 1310 modificata, oricat de bine lucrata ar fi ea... tocmai de-asta am apreciat mai mult "dacia lui mircea", pentru ca e 1300, pt ca e lucrata curat, minimalist, simplut... si cu indulgenta o putem trece chiar si la "o clasica".

prin urmare.... repet, locul 10 si 9 nu au ce cauta in top, pentru ca poate sunt urate, kitsch-oase, ieftine, dar nu sunt penibile... insa le-am pus pentru vizibilitate [topul a avut 9884 de vizite pana azi]. Am considerat ca s-a depus munca si ca sunt suficient de modificate cat sa atraga atentia, prin urmare la cea de pe locul 10 chiar am scris ca-mi place, sperand ca asa voi scapa de eventualele critici.

Incercati sa extrapolati si sa-l priviti ca pe un top in general... de la cea deloc penibila-pana la cea mai penibila.

Pentru cei care nu au vazut topul ii invita sa de click aici!

astept pareri si la topul cu dricuri :)
multam

aleks 09-05-08 11:09

internetix, eu unul consider ca topul tau e ok. nu e perfect, dar nici nu ar putea fi, pentru ca nu exista o lista fixa si clara a criteriilor care definesc kitschul, ci mai degraba tine de gustul propriu, simtul estetic si educatia fiecaruia.
deci din partea mea ai o bila alba

Angel 5 09-05-08 13:00

Quote:

Originally Posted by internetix (Post 1523606)
Daca pt cea dupa locul 10 am ceva remuscari, la cea de pe locul 9 [cred ca la ea te referi] zic ca e la limita bunului gust. Nu stiu daca imprumutand faruri de pe alta masina se mai poate numi bun gust.... iar in plus recunosc ca am fost subiectiv in realizarea topului [nu as fi avut altfel cum], si recunosc ca am asa un fel de iritare cand vad o dacie 1310 modificata, oricat de bine lucrata ar fi ea... tocmai de-asta am apreciat mai mult "dacia lui mircea", pentru ca e 1300, pt ca e lucrata curat, minimalist, simplut... si cu indulgenta o putem trece chiar si la "o clasica".

prin urmare.... repet, locul 10 si 9 nu au ce cauta in top, pentru ca poate sunt urate, kitsch-oase, ieftine, dar nu sunt penibile... insa le-am pus pentru vizibilitate [topul a avut 9884 de vizite pana azi]. Am considerat ca s-a depus munca si ca sunt suficient de modificate cat sa atraga atentia, prin urmare la cea de pe locul 10 chiar am scris ca-mi place, sperand ca asa voi scapa de eventualele critici.

Incercati sa extrapolati si sa-l priviti ca pe un top in general... de la cea deloc penibila-pana la cea mai penibila.

Pentru cei care nu au vazut topul ii invita sa de click aici!

astept pareri si la topul cu dricuri :)
multam

NYC e cea rosie de pe locul 10. La ea ma refeream! :)

All times are GMT +2. The time now is 03:16.

- Copyright 2026 4Tuning