Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

DASCALUGABRIEL 21-04-08 14:48

re: Club Ford Capri

am reusit sa fac rost de info referitoare la numarul de caneluri la planetarele de la capri
sint in numar de 16 si singura diferenta intre modele mk1,2,3 este lungimea lor.
sper sa va foloseasca informatia:)

silencer 21-04-08 16:06

eu vorbeam foarte serios. culorile mate cum au aparut? de la grund negru? acu se poarta capota sau mijlocul masinii negru mat, zic ca ar merge cu rugina.. si cu sloganul: RUST, the new Black!

zolley 21-04-08 21:04

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by silencer (Post 1494593)
capota mea de mk3 e cam ruginita si ma gandeam ca as putea sa o curat de vopsea, sa o tin o zi, doua in apa sa o prinda rugina bine si pe urma sa o curat si sa o dau doar cu lac.. oare ar sari in ochi?

ce glumet :D dar eu deja am avut o asa :P

JohnXX 22-04-08 15:41

Mai mai mai , ce bine e cand ai pe cine intreba , eu nu stiam ca ford granada e pt benzina cu pb ,puneam cu plumb, si merge bine , de stat la relanti sta in 800-900 rpm , dar la ce mortor are are si consum mare , si cred ca o sa pun un gpl pe el , la ce costuri ajunge un sh ? si cat de greu e de montat ...... ca ma cam bate gandul sa il montez eu , ca nu prea am bani :)))
mersi cosminelo ca ai fost la obiect !!

acum vreau sa stiu si eu care iimi vinde un rezervor ieftin ca am reusit de l-am spart :))) , are o gaurica mica acolo , se poate lipi cu ceva ? care sa tina.

DASCALUGABRIEL 22-04-08 15:58

Quote:

Originally Posted by JohnXX (Post 1496947)
Mai mai mai , ce bine e cand ai pe cine intreba , eu nu stiam ca ford granada e pt benzina cu pb ,puneam cu plumb, si merge bine , de stat la relanti sta in 800-900 rpm , dar la ce mortor are are si consum mare , si cred ca o sa pun un gpl pe el , la ce costuri ajunge un sh ? si cat de greu e de montat ...... ca ma cam bate gandul sa il montez eu , ca nu prea am bani :)))

acum vreau sa stiu si eu care iimi vinde un rezervor ieftin ca am reusit de l-am spart :))) , are o gaurica mica acolo , se poate lipi cu ceva ? care sa tina.

instalatia e relativ simplu de pus pecarburatie.
si rezervoru de cositoreste si nu mai curge,nu te arunca la cumparat altul ca dai banii in vint.ciocan de lipit cositor decapant si o perie de sirma scurta si ai rezolvat treaba.ciocanu de lipit poate fi de min 500 w.e maxim 400 de mii in comert.si isi face treaba.

Silencer Power 22-04-08 17:26

Sunt de acord cu Dascalu,

Este foarte simplu sa faci toate astea (daca ai mai facut pana acum).

ps: sa inteleg ca spiritul umoristic al lui Silencer i-a inspirat si pe altii?

Silencer Power 22-04-08 17:34

Quote:

Originally Posted by JohnXX (Post 1496947)

Stiu ca uneori e greu sa citesti, intelegi si sa emiti pareri, toate in acelasi timp, dar trebuie sa incerci, pentru ca daca vrei sa instalezi GPL va trebui sa te documentezi si tu putin, adica cele de mai de sus sunt vitale in cazul tau.

Succes!

DASCALUGABRIEL 22-04-08 18:02

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 1497143)
Sunt de acord cu Dascalu,

Este foarte simplu sa faci toate astea (daca ai mai facut pana acum).

ps: sa inteleg ca spiritul umoristic al lui Silencer i-a inspirat si pe altii?

eu am mai facut (inclusiv reparat radiatoare:)

JohnXX 23-04-08 07:19

mersi de sfaturi baieti , am sa ma apuc de treaba pe sambata , sa rezolv rezervorul , il lipesc io in vreo doua zile :)))

dan_kamikaze 25-04-08 08:38

vand/dezmembrez mk1....10 mil

DASCALUGABRIEL 25-04-08 08:49

Quote:

Originally Posted by dan_kamikaze (Post 1501808)

salut! un pret pt fuzete fataplssi amortizoarele de pe ele.

Bogdan72 25-04-08 12:20

Quote:

Originally Posted by dan_kamikaze (Post 1501808)

duminica vin pe la ploiesti,hai sa vad ce ai de vanzare...da-mi un nr de tel., al meu este O740164486

Bogdan72 25-04-08 12:26

Duminica vin pe la Ploiesti,hai sa vad ce ai de vanzare...da-mi un nr de tel., al meu este O740164486.Da-mi un bip sau pe mess iliebughie si vorbim. Sa vad cum ma descurc cu platforma ca sa iti iau toata masina...merci

dan_kamikaze 25-04-08 18:56

Quote:

Originally Posted by DASCALUGABRIEL (Post 1501813)
salut! un pret pt fuzete fataplssi amortizoarele de pe ele.

deci vrei bratele complete?intra pe spike_angel2000 si vb de detalii..eventual pun si poze

cv-03-btf 26-04-08 18:24

2 Attachment(s)
ia uitati ce rugineste in apropierea mea...!!!! motor 5000..!!!

All times are GMT +2. The time now is 04:38.

- Copyright 2026 4Tuning