![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
razu asta inseamna ca si eu am masina de drift :D.. ce tare :))
|
Baietii hai ca deja o luam pe alte trasee! Nu a pomenit nimeni de masina de drift ci pur si simplu o mica distractie pe zapada pt noi cu FWD acu cat e zapada ca in rest nu prea avem parte de FUN !!!
|
Quote:
|
inteleg, si sa nu crezi ca am spus-o cu rautate, dar ar trebui sa incercam sa incepem sa facem micile diferente, sa ne autoeducam pe noi, si apoi pe altii: drift=tract. spate+multa munca din partea soferului...alunecari controlate=orice tractiune+munca din partea soferului...
nu de alta dar e o diferenta mare intre cele doua, si nu merita sa le incurcam... |
eh nu prea o fost un drift , am bagat eu o poveste :-P , o fost mai mult un 360 cu frana de mana :p , era parca vreo 9 ceasu , eram cu baietii din CA .
in parcarea unde-i magazinasul ala cu ciocolata calda buna si ieftin , din fata stadionului . |
Quote:
|
;)fratilor niste cauciucuri 205/45/16 detineti 2 imi trebuie mai moka
|
Pentru drift sa le rozi? :D
|
bakal se da bine ... bv frate... da ai grija ca mai stau cei cu ros-albastru .... ;))
|
:lol:vreau sa-mi pun jantele mele borbet p nissan si nu am cauciucri cu talon mik de vara
|
Quote:
mergem poate mai bine, dar erau ceva masini care ma incurcau, sintre care 2 erau parcate acolo de ceva vreme, dar in rest a fost super fain...plus ca profit si eu de ce pot ca antrenament cand se usuca asfaltu... cei cu rosu si albastru, nu au ce sa faca, e parcare, iar in trafic merg perfect legal...ca un boshorog chiar...sa nu dau motive nimanui.... mnezo, nu o lua ca o critica faza du driftu, ca si asa am auzit ca stii sa tii masina binisor pe zapada |
Hihihi esti primu care ma lauda ! Lasa ca ne luam si RWD !
Danke Mi-a crescut inima |
sa nu faci infarct:lol:
|
Quote:
|
pentru ce adica din ce motiv sa se ia de tine ca faci drift?....am citit eu undeva si "infractiunea" asta intra la bruscarea comenzilor masinii.Sper sa fi inteles eu bine la ce te-ai referit
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning