![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
12 Attachment(s)
Cu placere!!
Si inca o aparitie IMS: |
merci frumos claudia !!!!
poate si programul meu de editat sa editeze cateva poze realizate de tine???? :* |
Ia vezi !? Poate ??
|
7 Attachment(s)
a putut gata :D
10x! the results => |
Ba ti`am mai zis de 1000 de ori. Nu te mai semna pe munca altora. :!: Editezi editezi dar nu semna ca nu ai facut tu pozele.
|
Quote:
io niciodata nu am inteles de ce sar altii in locul respectivului/ei !!!! |
sincer eu nu inteleg cearta asta pe forum....nu da bine....
sigur va aveti in listele de mess....se pot rezolva acolo.... e doar o parere... |
nu e cearta :lol:. Doar ca d c trebe sa astepti sa iti spuna respectivul de la obraz ? Cand stii foarte bine ce ai mai patit cu treaba asta ... Nu e corect sa iei credite pentru munca altora.
PS: Te invat, nu te cert fiule :lol: |
Quote:
fiul ratacitor, fiul nimanui , fiul ploii si al strazilor |
Rata neagra a clubului.
|
Quote:
Stii ca si Crbl mai editeaza poze, dar scrie la sfarsit: poza de x, editata de y. Sau nu mai scrii nimic.... |
acum numai avea rost sa scriu de cine sunt facute pozele ca tu le-ai postat si , logic, eu te-am intrebat daca se poate....daca pozele or sa apara in alta parte...atunci o sa scriu. bine ca mi-am adus aminte !
|
frumoase poze ai facut daffy bravo ti-ai luat aparat? :)))
|
Quote:
|
lasand gluma la o parte
1. incercati sa va vedeti de vietile voastre batute de soarta ! 2. nu cred ca e problema voastra ce aparat mi-am luat si pe ai cui bani ! 3. nu vad rostul arogantei voastre si dpmdv este fix 0 ! 4. cand ne intalnim face2face, nu o mai dati in diverse si numai cautati anturaj cu mine aiurea ! o viata linistita, daffy |
| All times are GMT +2. The time now is 13:56. |
- Copyright 2026 4Tuning