![]() |
|
Re: Club CIELO
dak cele de 205 are sa-mi faca probleme am sa le dau
si iau mai mici |
cata vopsea imi trebuie sa vopsesc toata masina 2,5kg imi ajung? lacul il am separat il amestec?sau il dau la urma? ms
|
Pentru o vopsitorie ca lumea trebuie 4 cutii de vopsea la 0,750 dau 0,850ml, iar lac 2 cutii. Lacul nu se amesteca, se da dupa. Sper ca nu o vopsesti tu.....:lol:
|
Da TGR sunt din C-ta :) Unde e mai exact VMB asta? Iar pt jante, nu e vb de sudat... doar o janta mai am de indreptat :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Ahamz... mersi mult voi cauta in curand :)
|
intrebare catre toata lumea... "DE CE SE INGALBENESC SEMNALIZARILE?" am skimbat 2 randuri si degeaba!
|
Quote:
Am si eu intrebari pentru tine: Jantele katana au intrat din prima sau ai facut modificari? Ai avut probleme cu buza? Si ce cauciucuri ai pe ele? Merci! |
pt baietii din bucuresti!imi scuipa ulei pe la palier si mi au spus mai multi mecanici ca e semeringul de la palier!intrbarea este daca vreunul dintre voi se baga sa schimbe asa cva pentru ca nu as vrea sa dau 400ron pentru o garnitura de 10ron!va astept cu sugestii si mai ales cu o mana de ajutor
|
5 Attachment(s)
Quote:
iar dupa cateva zile de concediu....am facut mici retusuri ...adica vopsit pragurile,masca fata,ramele la proiectoare,scos "ciuperca" de la proiectoare,vopsite negre dungile de pe lateral si spoilere.....si poza cea mai tare...:D cu plinu de benzina |
Quote:
|
Quote:
|
nu o vopsesc eu ci un mester, sper sa-mi ajunga vopseaua k e si asa destul de scumpa si cine stie ce imi mai trebuie, smirghel, kit si altele
|
dar cu jantele mele tot nu sunt lamurit ele sunt de 205/50/r16 si nu imi ating de loc chiar mai e loc e posibil pt k am amortizoarele si arcurile noi? am avut si greutate pe spate si tot nu miau atins
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:45. |
|
- Copyright 2026 4Tuning