![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Quote:
un h2 sut de 500 cai si de 1000 de ori mai tare costa 60 000 e si asta vrea dublu si ceva ....asta e ...omu cere ....nu esti obligat sa ii dai ati auzit ale cui sunt cele 2 masini slr 722 xow si rolls tot cu xow ? > rani adamescu > capital : rex , unirea si connex |
Quote:
|
Da e fisu vitreg a lu adamescu...si?
rany...shady... |
Quote:
ai uitat hotel rex ;) |
3 Attachment(s)
opel gt....
|
^^^^ Ce seamana cu Pontiac Solstice la design.....
|
Quote:
|
Are 2 slr-uri 722 adamescu?! :|
|
oameni care nu au ce face cu banii.....ce naiab o face el cu 2 slr unu merge noaptea si unu ziua>?...unii nu au ce sa manace ziua si alti au 2 slr vai de tara asta
|
ma voi sunteti orbi? un slr 722 si un rolls...unde ati vazut voi 2 slr? cele 2 masini: slr si rolls... geez...
|
intrebare : adamescu (am auzit tot pe acest topic) nu are si un maybach 62 park ???
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
1.911 turbo + 1 buc baiat valabili numai cu noua oferta cosmote :D :lol:
2.parcarea de vis : Mertz,BMW(cabrio 6`er) si cireasa de pe tort 3.Cireasa de pe tort LAMBO 4.O vectra b frumoasa,tunata cu bun gust(parerea mea) 5. si 6.Hyundai coupe negru misto...Like a gangsta` car!(daca a mai fost p`aici imi cer scuze) 7.NSX si atat...altceva nu mai zic! 8.In the memory of Ayrton Senna! Si am mai vazut de curand...F430(B-XX-TRK),SLR 722 :shock: de vis,ML63AMG,RS4,SL65AMG...Dar la astea n`am poze pt ca la SLR mi`a fost rusine ca era proprietaru` langa el si restu` sunt destul de "vazute" pe strazile noastre! |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning