![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
poze cu ce am facut noi in curand....
|
3 Attachment(s)
Albea..........
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
am facut si io ceva rapid... nu am mai stat de detalii ,,, sper sa iti placa :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
ford SIERRA
3 Attachment(s)
vedeti ce puteti face:D...sunt curios si eu cum ar arata...cu un tuning...merci
|
P.S
ceva...genti nichelate...diferite modele..cauciucuri mai late....daca puteti si alte variante de culori...ceva accesorii......va descurcati voi ca sunteti baieti mari;))
|
1 Attachment(s)
care imi scoate shi mie placuta de inmatriculare ??...k mie nu imi iese :(
|
sunt ok dar pana acum Andrei are cea mai buna idee zic eu,apropiat de cea c vroiam eu si perfect realizabil fara un efort prea mare...se poate face ceva si cu lateralul..jenti praguri,garda pai mica eventual aripi ushor umflate,geamuri tente fumurie(25%)Ce am desenat eu este mult mai agresiv si nu cred ca va trece d faza d "desen"...atept cu interes alte variante d la cei care au timp si chef.Multzam'
|
pe asta cu vinilulcred ca o pun in avatar...faruri "inegrite"spoilerul sportiv,daca avea si oglinzi albe..un parasolar alb..i-mi place..mai vreau!!!
|
gata!!bo$$cred ca nu te superi nu?raman dator cu un cico cand vin acasa... merci mult.
|
npc mane ma bucur ca tia placut .
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
Orice modificare e binevenita, shaved doors, o culoare cameleon daca se incumeta careva, wide body kit, jante, garda coborata. Astept lucrari din partea voastra.
Multumesc anticipat! Cu respect! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:34. |
- Copyright 2026 4Tuning