![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Oare Bogdan vrea pe 15" sau pe 14"? Parca astea de le are acum sunt pe 15". |
Erau pe-aici pe forum ceva set la 250 de euro, dar necesita ceva munca la ele.
|
Quote:
|
Cele din al doilea link mi se pare ca s-au vandut,probabil ma insel dar asa stiam.
|
2 Attachment(s)
Bogdane ceva rar si foarte apreciat in afara are fi un set de jante MATTIG de 8 cu 10 J sau 9J toate pe 15" foarte rare si cu un aspect extrem de clasic si daca nu ma insel chiar vinde cineva asa ceva in romania.
Pun si o poza : |
o parere .. sunt cam exagerate... si nu ar da bine pe masina ..
|
mattigurile ar da perfect pt stilu pe care il vrei...de asemenea si schmidt`urile...ca o solutie low-budget poti incerca jante (de VAG) dublate cu buza polishata...
dupa parerea mea...daca nu gotti, mai bine tragi tare si iei schmidt`urile Multa bafta Bogdan! |
La o masina FWD adoptarea unor jante de latimi diferite (mici pe fata si mari pe spate) nu isi are rostul. La Dacie mai mult de 8j .........
|
10 j demential.... :D
am citit pe acea prezentare ca ai o aprindere mai deosebita... imi poti spune in ce consta aceasta aprindere si de pe ce masina ai luat ? |
[QUOTE=golidix;2839416]10 j demential.... :D [QUOTE]
Numai demential nu o fi(exceptand anumite personaje) ,la 10j incaltate corespuzator o sa traga de volan ca Arnold dar pana lui va fi demential mai ales dupa cateva viraje.Matting-urile am vaga impresie ca vor atinge in arcuri si va trebui sa foloseasca distantiere de aceea ar fi bine sa vada ce ofset poate folosi fara distantiere . |
eu am gasit niste jante de mitsubishi in 6 prezoane pe 10 j si le-am pus sus fara cauciuc si intradevar atingea marginea jantei pe interior :) pana si jantele de aro modelu acela mai nefolosit sa zic,ating in arcuri... cu 185/60
|
Quote:
mai mult as vedea Compomotive Turbo Modulare pe masina ta cu auriu si buza polisata:D |
2 Attachment(s)
Bogdane, jantele prezentate mai sus sunt intr-adevar interesante dar din punctul meu de vedere Daciei ii sta cel mai bine tot pe 3 prezoane. Intr-adevar, Gotti-urile sunt destul de scumpe si se gasesc extrem de greu. Poti insa sa cauti jante ca si cele din poza de mai jos. Sunt facute pe la noi, pe la Cluj si sunt mult mai accesibile decat Gotti-urile. Cele din poza au 10J. Sunt convins ca ar arata perfect pe NIG.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning