Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

ar75gti 10-05-10 22:28

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

1 Attachment(s)
nici eu nu am fost prea mult..doar pe la 3 am ajuns...am fost in jermanik..poate ne vedem,sa-ti arat ceva dragutz..;)

NEo007 10-05-10 22:34

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Ai vandut GTI-ul ca sa iti iei GTI? Presimt ca asta e DSG? :D Ne intalnim sa iti mai arat eu una alta ce are nevoie masina ta :D

ar75gti 10-05-10 22:39

Quote:

Originally Posted by NEo007 (Post 3350221)
Ai vandut GTI-ul ca sa iti iei GTI? Presimt ca asta e DSG? :D Ne intalnim sa iti mai arat eu una alta ce are nevoie masina ta :D

am vandut gti(4usi-2004),ca sa iau gti(2usi-2006) si cu bani mai putini..;)..si nu e dsg..e tot manual..vb cu mishu(absstrakt)..si ne vedem

ar75gti 10-05-10 22:45

sau poate daca ai chef,ne vedem vineri seara la patinoar??tu ai mai fost p-acolo?ca eu nu am mai trecut demult....:)

NEo007 10-05-10 22:49

Nici eu n-am mai fost demult, vorbim :)

criss 10-05-10 23:10

Quote:

Originally Posted by Black Pearl (Post 3349582)

Multumim tuturor pentru prezenta , pentru aprecieri ....Lili , mersi pentru poze si filme :D

NEo007 10-05-10 23:24

Noi trebuie sa iti multumim tie Criss! :)

ar75gti 11-05-10 15:03

Quote:

Originally Posted by ar_66_rau (Post 3348741)
salutari....a iesit ft okay...la cat mai multe evenimente de genu:).....
si apropo ursu are AR 86 RAU;) pisica are AR 66 RAU....;)
toate cele bune...

felicitari raule!...;)..i-ai rupt la drifft..bravos!!..:)

Black Pearl 11-05-10 17:51

Quote:

Originally Posted by criss (Post 3350349)
Multumim tuturor pentru prezenta , pentru aprecieri ....Lili , mersi pentru poze si filme :D

Cu mare placere
Noi va multumim tie si lui Norbi ca ati facut posibil aceste eveniment care a devenit deja o traditie.
Felicitari Criss, Norbi, celor care au ajutat la organizarea show-ului, participantilor si castigatorilor!

See you next time!:-)

predescu 11-05-10 22:00

Quote:

Originally Posted by Black Pearl (Post 3352122)
Cu mare placere

See you next time!:-)

See you next time this year...ce zici nu suna mai bine?poate se mai organizeaza ceva si pe zona asta anul asta nu doar 1 eveniment

Black Pearl 11-05-10 22:27

Uite ca a aparut si Alex! :lol: Ai furat mireasa? :lol:

Eu ma refeream la BEST WOOFER & EXHAUST UNDERGROUND editia V din 2011 :D

Cred ca si mai bine suna: ne vedem vineri la Patinoar!:lol:

predescu 12-05-10 01:01

Quote:

Originally Posted by Black Pearl (Post 3352901)
Uite ca a aparut si Alex! :lol: Ai furat mireasa? :lol:

Eu ma refeream la BEST WOOFER & EXHAUST UNDERGROUND editia V din 2011 :D

Cred ca si mai bine suna: ne vedem vineri la Patinoar!:lol:

Da da am furat-o da pe cand sa cer rascumparare nu mai era mirele ca il furasera si pe el:)) si a trebuit sa tratez cu nasi:twisted::twisted::twisted: ne vedem ca sunt la arad si eu wekeendul asta:D

rangerxtr 12-05-10 19:04

a fost chiar reusit show-ul tuning de la armonia dar(la romani este tot timpul un dar "nesatisfacuti")... ar trebui sa incepem sa gasim o cale sa plateasca spectatori!(care vin sa vada masinile ,spectacolul...etc) si sa scutim plata la cei care dedica timp.... multi bani si asa pt aceasta pasiune scumpa...si nu sa mai plateasca ca sa participe sau alte metode sa fie intr-un club sau ceva.....este cestie de principiu...asta este parerea mea.

fericitari din nou la organizatori si la toti care au participat!

am zis.

P.S. si am fost cuminte si fara conuri de data asta!!!

ar_66_rau 12-05-10 19:06

Quote:

Originally Posted by ar75gti (Post 3351734)
felicitari raule!...;)..i-ai rupt la drifft..bravos!!..:)

ms ms:D

Daci 12-05-10 22:15

Avand in vedere ca BWE e singurul tuning show din Arad, ar trebui sa fim multumiti ca inca se tine, iar la plusuri si minusuri nu are rost sa ne grabim, ci trebuie sa facem evenimentul cat mai cunoscut.

P.S.: @alexalfa, daca vine Cipri-VKT la intalnire saptamanala, te rog sa ii lasi lui tricoul size "L". Multumesc!

All times are GMT +2. The time now is 10:30.

- Copyright 2026 4Tuning