![]() |
|
Re: Discutii...povesti, noutati din zona HD/DEVA
Quote:
|
Pai asta e clar ca daca te opreste totusi police si nu te amendeaza ai scapat si de amenda.
Sa ne spui si noua daca functioneaza, poate chiar cauti bine si vezi unde gasesti un radar iar apoi treci intentionat cu masina din dotare cu mult peste viteza admisa in zona aia, si cand ajungi in dreptul celor cu radarul claxoneaza si baga flash-uri sa stie ca i-ai vazut, ca sa vezi ce se intampla. |
Quote:
|
avem curcani printre noi baietii ! ... pe el :D:D:D
|
:)))nu sunt curcan...pff de cand ma chinuniam sa imi fac rost de abtibild...acuma mai trebe sa ma milogesc de leshinatu ala poate imi face rost si de abtibild pt numar:X:X.Daca fac rost si de dinala...atunci la mine in bord o sa scrie NO LIMIT:))
|
Sa nu scrie cumva SMURD :lol:
Ce scrie la semnatura ta? Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Tu vrei protectie totala si asta e cam greu de obtinut. Daca dai in trafic peste nebunul care l-am vazut eu vineri cum l-a depasit pe cel din fata mea pe linia continua dubla de pana la acel peco de la blocuri, cu scoaterea acestuia de pe drum, apoi frana brusca in fata astuia, dupa condus cu 15 km/h serpuit, iesit pe jumatate din masina afara intors spre nefericit si gesticuland ca o gorila, la calea ferata oprit masina si venit pe jos spre cel din spate, mare noroc a avut asta ca a scapat nebatut de viteazul din povestea noastra.
:lol: De un nebun din asta in trafic nu te scapa nici o folie numai politia romana. |
vorba aia ... nu te pune cu nebunul ca are mintea odihnita ... oricum eroi dinacestia sunt peste tot ... am patit-o si eu de destule ori ... tragi mai pe dreapta , incetinesti si il lasi pe kamikaze sa continue drumu .... ultimea mea patanie e la intrarea in simeria inainte de curba la dreapta cand a intrat un dobitoc in depasire la un tir desi venea eu de pe contrasens , noroc ca era loc de 3 masini pe sosea ca daca nu .....
|
baieti in cate zile imi vine amenda acasa ,daca am pupat un radar? :lol:
|
maxim 2 sapt din cate stiu ...
|
Sti rau, la un coleg a venit dupa 5 luni si 2 saptamanii, termenul maxim pt care este valabila instintarea pt infractiune este 6 luni
|
Daca nu te-au oprit si era radar mobil, atunci nu-ti vine nici o amenda acasa. Daca era camera fixa, nu prea mai sunt valabile amenzile date de acestea. ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning