![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
No Limits D , la facultate....ho ho ho , cred ca acum desenezi in pauzele de la ore...avioane sau rachete pentru NASA , :-P , Jos Palaria !!! vorba celor de la Pro TV !!!! ;) Felicitari No L.D. super tare grafica...glumesc desigur Bogdane , sper ca stii de gluma !!!! ;) Pace to all |
stiu de gluma stai linistit :-P . nu le faceam chiar asa de faine , dar faceam ceva masini , stiu ca incercam sa le fac in 3d (profil) si nu-mi ieseau toate .
|
ms de apreciere zorro si vezi ca ti-am dat un pm ca vreau sa vorbesc ceva cu tine
|
Quote:
|
frate da ai talent nu gluma halal de tine bravo ceva cu un nissan nx nu ai :D
|
mersi....nu am cu nx dar poate am sa fac.....dupa sesiune
|
hai te rog daca ma poti rezolva promit ca iti fac cinste cu o pizza ceva stil animatie sa fie cu jante exterioare multumesc anticipat
www.dro-tuning.myforum.ro:D www.dro-tuning.com |
Am o foame in mine.Daca o fac acum primesc acum pizza??:)))Glumesc dupa sesiune pot sa fac... acum nu prea am timp.Dar cum adica cu jantele exterioare?(adica cu cercul in afara nu?)
|
:oops:da si cat mai lasata sa fie si sa faci una in mers si una laterala intelegi tu ce vreau sa spun
|
:) Drobeta sa aiba si parasolar Dro Tuning? sa se auda si basu :P ! Ca ai de unde da bas ;)
|
Ce ti-ar fi si MnezO asta :D
|
MnezO , nu prea ti-au iesit driftuletzu din fata stadionului , te-am prins :twisted: .
am o intrebare pentru cei care viziteaza des copoul , ce stiti despre colegu cu un peugeot 406 cu nr de franta ? |
La ce ora Bogdane? m-ai prins cu driftuletu ! am fost pe la 18:30 unde nu prea am avut initiativa de drift si am mai fost pe la 22:00 Cand am intrat in parcare am intrat in dirftulet si eu zic ca mi-a iesit !:D nu stiu cum s-a vazut de afara dar din interior am fost putin de-a latu :D
|
ma, sa nu ma intelegeti gresit, dar.....de cand golful e masina de drift?..adica e buna, poate ma reprofilez....
|
de cand e zapada :) ! Si vorba vine drift doar nu e drift in sine ! Tie frica de reputatie? :twisted: German against Japanese:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
|
- Copyright 2026 4Tuning