![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
my mini :rolleyes2 comm .. hai sa va aud :) trickz astept sa vad cum e lucrarea ta ;
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
al meu mini....
am incercat ceva mai simplu dar cat mai real... :oops: orig. cred k il stiti... |
dragutica culoare .nu ai pic de reflexii pe aripi si partea de sus a pragului e mult prea deschisa la culoare
jantele arata urat si vezi k nu a intrat toata masina in pagina |
Quote:
o sa incerc sa mai rectific din greseli. salut |
dak tot vrei sa le rectifici .. vezi k ai spoilerul descentrat si stramb! plus k jantele arata de park ar intra in aripi!
|
comm si la a mea :(.. plzz
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
unu mik si rau
|
Misto mini, da' vezi sa nu-i cada roata fata
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
eu zic sa nu ne mai legam de toate detaliile lucrarilor altora. Normal, pt fiecare e mai buna lucrarea lui, doar nu vrei sa recunoasca cineva ca altu e mai tare ca el!
sunt nou pe forum, dar m-am uitat la lucrarile voastre si toti aveti greseli.uite ceva ce eu cred ca e super 0% kitch |
Quote:
Reflexii : p capota reflexii cu copaci ... iar p parbriz cladirea din apropiere... uita`te p donorul de la bg sa vezi ce reflexii are p capota... +farul din prim plan e cam blurry... bafta |
Quote:
|
Quote:
|
Orig: http://img2.imagebanana.com/img/781m...wallpaper_.jpg
WIP1: http://img2.imagebanana.com/img/tkyr...MiniCooper.jpg WIP 2: http://img2.imagebanana.com/img/7uc9...MiniCooper.jpg WORK in PROGRESS...nu prea am timp sa fac ceva special...sper sa va placa ;) Salut!:-) :D |
tu nu stii sa folosesti uploadul forumului ?
|
nu a mers. de ce crezi m-ash complica cu alte site-uri cand aveam totul pe forum..dar dak nu MERGE!! :rolleyes2
|
eu am uploadat 12 poze exact dupa c am postat aici ...
|
1 Attachment(s)
ce ziceti??? nu am vrut sa il modific prea mult.
|
Cea mai mare greseala sunt jantele..de ce nu suntin miscare ? :-? proiectoarele sunt un pic strambe spre "apa" si ai un pic de selectii strambe sus in dreapta pe parbriz! dar oricum e frumoasa;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:P dak era steady shot atunci si soseaua era.....steady :D :P Arata bine. Imi plac ideile. Asta e a mea finala. Nu o postez pana diseara sa vad ce commenturi primesc.poate mai fac cate ceva la ea :P
|
2 Attachment(s)
206 show car...
|
cam stramba toba keemo :) si nu merg rotile asha lasate pe o parte...da imi place ce iai facut sub stop..crapatura sa imi zici si mie cum ai faqto :-P
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
cine stie cunoaste:lol:
|
Bejdesign => Super tare wipul ! hai sa vedem ce iese !
Keemo => Clean, as usual, camber a facut rotile blurry... si strica toata masina ... daca aveai niste jante mai bune era de nota 10. OMB => Domnule, masina se misca, soseaua se misca, bg din spate nu se misca, rotile nu se misca... Ceva nu e ok. |
jentile sunt blury..dar mi`au placut foarte mult si erau la o rezulutie mai mica si am dat riseze...
ms.. bafta |
fa un tutorial la sectiunea potrivita cum ai facut crapaturile,pls :D:D
scz de offtopic...... |
Quote:
primul meu tutorial.... ps: nu prea stiu sa explic :D |
1 Attachment(s)
update.. new rims
|
keemo,acuma jantele astea mi se par plate .. :)
|
Pai chiar e plata janta spate..si janta fata, e prea preaa stramba..cum dre*q virezi cu aia ? :lol:
|
voi chiar nu ati auzit de camber.. cu sa fie strambe ??? :|
offf..chiar nu ati vazut poza lu shantzu ??? |
am inteles de janta spate..dar uitate in poza lu` shantzu..janta fata e normala! e decat un pic stramba..gandeste-te si tu cum virezi cu janta pusa de tine!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
bafta |
aic: janta spate tot plata e fie ca e camber fie ca nu:D