![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
Quote:
|
*L33L00 - ai facut reflexia aia puternica pe parbriz dar totusi in partea de jos a geamului lateral fata (care se vede prin parbriz) trebuia sa se vada backgroundu ... buza pusa aiurea ... iti dai seama dupe sustinatorii ei ... unul e la capatul unei guri de aer ... altu la jumatate ... nou background l-ai cam marit ... se vede in patratele ... si nu este potrivit ... masina are reflexii puternice pe oglinzi, parbriz, jante, capota ... iar backgroundu e intunecat ...
BLinKY - cu a zis si L33L00 ... cam tot c ai modificat e blurry ... |
1 Attachment(s)
Va place cum mi-am batut joc de masina asta??? nu am avut ce face intr-o seara... Da mie unu-mi place.. desi pare ireala.... M-am gandit sa v-o arat si voua:D:D:D:D:D
|
L33L00 umbra la onglinda ...??ai uitat-o ?:Dsau tzo fost fomica :D:D:D
|
2 Attachment(s)
Am facut si io un mertan, am incercat cu brushu olek ... man ai facut de cacao firma dodge !
|
2 Attachment(s)
am shi yo ceva.....not much done.....
|
*DjVictor: jantele sunt prea luminate, si nu au umbre zici ca sunt taiate cu toporu' si lipite pe masina, priza de pe spoilerul spate e ireala, da' nici aia de pe lateral nu e prea grozava
*frost_dani: incearca sa aduci spoilerul, pragul si spoilerul spate la acelasi nivel ca se vede naspa asa ... :lol: si fa ceva la jantele alea ca arata aiurea rau sunt blury |
asa e modelul jantelor...sunt brush....dar nu mine:d
|
frate...cred k ai brightnessul la minim...k ai niste pete negre.....si in unele locuri ink se vede plasa...mai ai niste mici probleme cu perspectiva...
|
da brightnessul e la minim:(.....sorry...probabil de aia tot imi repetati ca am pete negre dar yo nu le vad:lol:........
edit:am reglat putin monitorul...shi acum vad yo ca ce imi ziceti voi e cat se poate de adevarat.....shi sunt pete urate |
se vad portiuni negre in spoiler
|
|
4 Attachment(s)
Taiamiasi jentile cu drujba ! :D Well what do u say about this 2 cars ? :D
|
Quote:
|