![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
http://www.b m w o w n e r s.ro/forum/viewtopic.php?f=103&t=454
pentru cei care nu au primit msg de la mine.[eugen,jakal,marian,bba etc] un fel de bimmerfest 2010. 18-19 septembrie. predeal.camera 120 aproximativ. in weekend este si camp. national de drift la poiana brasov. impuscam 2 chestii dintr o lovitura!! |
din pacate nu pot participa la nici unul dintre cele 2 evenimente. probleme financiare si colega mea care nu poate sa-mi faca tura la munca sambata....... banii astia!!!!!!!!
in rest tin sa multumesc tuturor baietilor din club care au fost prezenti la ambele evenimente (se vede ca daca ne mobilizam un pic avem si rezultate) multumesc celor care au fost alaturi de mine la afi palace si sper ca este un plus de imagine pe care l-am adus clubului prin aceste 2 participari: tulcea si bucuresti. vineri seara vom discuta mai multe! |
Quote:
Quote:
iar nu it-am inteles postul. daca erai arogant, nu ma intereseaza. daca vorbeai serios ( ceea ce nu cred) , cum? |
cu placere pt participare baieti.se pare ca eu nu am prea fost la niciun event sau cel putin nu ati vrut sa vedeti..cu placere ca am reprezentat si eu ims la afi ....dar vad ca doar daca ai cupa iti multumeste cineva.:sad::sad::sad:
|
era sa uit ms IMS.
|
Quote:
|
are chef de caterinca asta iar ... :lol:
|
cred ca vrea sa l intreaca pe gogu la "cel mai suparacios din club " :)))))
|
|
Quote:
data viitoare...am o rugaminte: gandeste de 2 ori pana sa postezi ceva. multumesc! o zi buna! |
Quote:
va rog sa incetati, cel putin aici pe forum ! |
hopaaaaa certuri!!! ce aveti ma????:?:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
multumim frumos claudia