![]() |
|
Re: Kitsch Tuning .... part 2
Quote:
1)imprumut de elemente vizuale de la alte masini (faruri, bari, aerisiri - ex: spoiler model audi pe opel) Io4rap...pt tine nimic nu'i kitsch |
definitia asta ti`am dat`o si eu.... oricum mai bine decat sa vad o masina cu un sticker nike pe luneta si sa cred k kitch :))
|
Pai...Bara spate seamana al dreacu de mult cu cea de Ferrari,si botul seamana mult cu Audi A4 (nou)...nu e destul ??
|
EmH...tu stii cate masini am vazut eu cu modelul ala de spoiler spate??? Destule cat sa umpleti 10 pagini cu ele DACA LE CONSIDERATI KITCHURI...si ce daca bara spate seamana a ferrari??? si ce daca botul e de A4...asta nu inseamna ca e kith masina aia!!! Am mai vazut conversii (este si la noi in Ro una care duce spre lamborghini gallardo kre nimeni nu a zis k e kitch...si a fost prezenta la saloanele auto si etc...) Am vazut si la emisiuni de tuning masini transformate in altcva...dar nimeni nu lea numit kitchuri ci interesante... nuj...poate am dreptate...poate masina e kitch...oricum mie mi se pare interesanta si frumos lucrata...si atat :)
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=2048 https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=3017 |
aaaaaaaaaaaasa..nnissan era ;)...oricum...conform criteriilor si definitiei este kitsch...dar totusi parca o denumim prea urat :D
|
Cata cearta pe acest kitsch !!!!!
|
"conform criteriilor bla bla bla"
Who gives a fuck ?? e kitsch ! si opelul ala vectra...sa fim seriosi... |
se determina k o masina e kitch dupa anumite criterii..
|
deci acea ciudatenie nu poate fi definita altfel decat kitsch, nu are ce cauta spoilerul ala fata de audi pe o alta masina, pur si simplu.
spoilerul spate e frumos sau urat, dupa parerea fiecaruia, e intr-adevar ferrari style, dar nu e deranjanta. in schimb spoilerul fata de audi nu are ce cauta decat pe un audi. |
Da, e kitsch conform definitiei, dar spoilerul spate nu deranjeaza si daca nu ar fi avut si acea pleoapa in fata, daca ar fi avut doar spoilerul simplu, cred ca ar fi aratat dragut.
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
ce ziceti de acest scuter ??? si proprietarul loganului ...i-a fost rusine sa puna un sticker cu baby on board...si s-a gandit el ..sa puna o foaie A4...k da mai bine la ochi :)))
Attachment 527892 Attachment 527893 Attachment 527894 Attachment 527895 Attachment 527896 Attachment 527897 |
1 Attachment(s)
,,za niu" mustang .....
|
Macar scuteru ala chiar are elemente de "tuning" spre deosebire de majoritatea masinilor de aici, care au diverse stickere. Daca as face poze la toate daciile cu diverse stickere si le-as posta aici, si ar face toti la fel, am ajunge la cateva sute de pagini rapid :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:02. |
|
- Copyright 2026 4Tuning