![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
Quote:
|
1 Attachment(s)
spatele..:crazy:
|
Ar fi bine sa faci portbagaje diferite cu 1.4MPI 1.5DCI 1.6 16v , ASTA IN CAZ IN CARE NU AI MULTE DE MUNCA:lol:
|
Quote:
|
Ok!Succes in continuare.;)
|
2 Attachment(s)
Inca 2..sper sa nu se considere ca fac posturi multe..:) Ca nu e aia ideea,dar nu mai pot sa editez cele de sus,rog un moderator daca poate sa uneasca posturiile mele. Multumesc anticipat.
La spate am scapat de toba originala,care arata aiurea,am sters'o,am scos volanul,trebuie sa il fac calumea,va venii in curand si ala pus pe masina,dupaia o sa vad cum fac cu interior,sa se vada fetele de usi calumea.Dar asta..vad eu cand si cum. |
spatele arata bine, dar din fata tot nu ai reusit sa-i faci ceva cu farul ala? parca ceva da aiurea din fata la el, nu se potriveste ceva ...
|
Nu-mi plac reflexiile masinii ...
Dau senzatia ca masina e vopsita cu bidineaua .. Nu vreau sa par carcotas.. respect ce ai facut pana acum .. chiar imi plac detaliile masinii :) |
Am si eu o intrebare.Nu se pot converti masinile din Gta san andreas pentru slrr?:D:rolleyes2
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Iasa bine loganul GOOD JOB! :dance: Bafta!
Am mai facut un PJ pentru BMW 760 Li V12 PJ: CrazyEyes^AbstractBlue: |
felicitari arata super bine loganu !!:shock::shock:
nota 1000+:D |
frumos fok loganu ...adia astept sal termini...:P da il faci vip?
|
3 Attachment(s)
PFFF...
Praf, mizerie, pamant, buruieni (piesaj) :)) Vw Golf MK2 ... "Are jante p 20 minus ceva, are garda pe pamant, toarce ca gorila si se scutura frumos, pe bord e gradata pana la 300 nu in kilometrii ci in Kg pierdute" :))) (pamflet) :))) PJ: CrazyEyes^RustyTexture: |
Pune si tu jantele te rog frumos.;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:40. |
|
- Copyright 2026 4Tuning