![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
la ce facultate esti ?
LCO cred ca ma confunzi :)) |
foarte frumos desenul si poza :D
|
Eu la ce facultate sunt?....daca da sunt la Arte plastice, decorative si design.Design industrial.
P.S.:ms bogdan |
[QUOTE=no limits design;2980904
P.S.: Zorro daca l-as fi cunoscut pe crys..... as fi cerut ajutorul dar eu nu cunosc decat 2 oameni din iasi care sunt pe forum si aia au zis ca nu au cum sa ma ajute.......... nici nu vrei sa stii cat m-am chinuit in fata portii sa fac masina si sa scot bucse si pivoti de pe bratul vechi sa le pun pe ala nou[/QUOTE] Daca apelai la crys sigur te-ar fi ajutat....in rest de pe forum...tot ce pot sa zic : " multa lume...putini oameni " si stau bine ascunsi cei care te ar fi putut ajuta :lol: Dar sincer sa ti spun ,nici tu n.ai facut mare tam-tam ca ai avea nevoie de vriun ajutor....stii cum e.... pui-ul care nu plange nu primeste de mancare !!! Sigur se gaseau vreo doi macar spiritual sa te ajute, sa fie linga tine. Frumoase pozele...felicitari si asteptam si altele !!!;) |
Tare de tot, continua si mai pune niste poze!!!
|
Quote:
|
evacuare bengoasa :)) ! bmA gri sobolan cu folie etc e uNIC :))
P.S M-am prins de gluma ovi da imi place foarte mult cum ai zis :)) |
:)))) dak e folia nesimtita ... nu inseamna ca-s si eu ...:))) deci daca te vedeam te salutam!! dar nene nu mi-a condus masina :))
|
13 Attachment(s)
Quote:
|
frumoase lucrari...daca as putea sa dau o nota de la 1 la 10 as da 12 :D
|
Si cu Golfu` nu ai? :)
|
Mnezo tot golfu ramane masina ta de suflet nu-i asa?:D
|
mnezo o sa iti fac si golful cat de repede pot
|
Quote:
Prietenii stiu de ce :twisted::!: |
foarte frumoase desenele ... imi amintesc de clasa a6a cand desenam cu un coleg de clasa masini la sfarsitul caietului de matematica :rolleyes2
nu ai din intamplare un desen cu un audi 80 butoias ? :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 19:53. |
|
- Copyright 2026 4Tuning