Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

YZF-PWR 11-12-06 01:00

Re: Portul Constanta !

4 Attachment(s)
don`t worry my friend , there`s no shugar :)))))

street_racer 11-12-06 01:01

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 656111)
stai klm yzf ca nu ma prefac in jiji becalli, nu ma desconsider in halu` asta!!!! eu ti`am zis c a iesit c a fost si c am vazut, p mdn nu l`am vazut, nu am avut cand ca eram prins in flama unei gagici de 2litri, :)) asha k.... dar oricum gaborii tot ne`au supt d pl..... daca e ceva p viitor, respectiv vineri ca sa nu se prinda garda d ceva suspect tot sambata, eu zic sa ne luam bani la no ca d data asta presimt ca o sa se lase cu amenzi...........

Muscati draq limba ... altele ... draq... deja fac colectie... orikum... stiu ca sunt altii cu albume mai mari ca mine... da au inceput sa mai dea si punctele alea baga-mi-as organul co****tor in cavitatea bucala a predecesorilor lor !!!

Don M 11-12-06 01:01

set, dar este vreunu care sa confirme?? no offense but... nu am auzit(vazut) pe nici`unu care sa faca d`astea......:))

Don M 11-12-06 01:03

racere da` expilk u lumii intregi cum cantam noi p geam "dupa noi vine politia", cand plecam din port la ora 1 si ne`am trezit cu duba in spate exact cand am dat in 1a curba si am ramas toti mask de unde au aparut toti.....

YZF-PWR 11-12-06 01:04

fara amenzi k imi bag ..... ca inca ma chinui sa-mi recuperez din banii de anu trecut de pe amenzi :)))) , ca sa nu mai zic de pe vechiul proces cu Vintila Tudorel de la Politia Rutiera sectia Accidente

street_racer 11-12-06 01:04

toate ca toate...probabil moderatorii ne-au umplut frigiderele de la atatea off-topicuri ... plm... ptr data viitoare de cand intram in port dam drumul la cronometru sa vdm cat de rapizi sunt gaborii !!! baftalos all !!! la cat mai putine amenzi ptr toata lumea !!!

Don M 11-12-06 01:04

no sugar at all yzf, have a happy x=mas:)), apropo tragem un show de zile mari de revelion sau craciun?? in port sa fie frumos:))

Don M 11-12-06 01:06

yzf dadon_bd e id`u meu d mess
da`mi add
sa vbim un pic

ct11lyv 11-12-06 01:06

2 3 4 mese muzik facem rost nui prob, ,de iluminat se ocupa garda blituri lumini etc. . nou luam boutura si restu . ..femeile vin singure . suna tentant

street_racer 11-12-06 01:08

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 656116)
racere da` expilk u lumii intregi cum cantam noi p geam "dupa noi vine politia", cand plecam din port la ora 1 si ne`am trezit cu duba in spate exact cand am dat in 1a curba si am ramas toti mask de unde au aparut toti.....

da.... am parcat frumos in portul tomis... recunosc ca ne-am si cautat-o .. am dat drumu la muzica si dubitocul asta a bagat o melodie care ataca garda... ii injura... si stateam in fata mashinii ... si vad duba de politie... au ascultat ei ce au ascultat...pana s-au prins ca defapt ptr ei era melodia au trecut vreo 2 min ..adica juma de mel.. plm.. pana la urma ne-au scutit de o amenda si ne-au trimis la plimbare... am parcat in partea opusa si am dat drumul iar la muzica !!!

YZF-PWR 11-12-06 01:08

1 Attachment(s)
iar sa gauresc asfaltu in port ? nu mi-a ajuns cate cauciucuri am pierdut cu vechea masina aia roshie? :)))) cand ma legam cu shufa de alta masina si dadeam burn amandoua sa vedem care cashtiga

Lasa ca ati tras voi show de craciun ca v-am vazut in mos craciunei imbracati acum o sapt

street_racer 11-12-06 01:09

care mai vreti poze , filmulete ... idul meu este street_racer111286 .... intrati si cereti ca nu va injura nimeni !!!

YZF-PWR 11-12-06 01:11

1 Attachment(s)
pardon aia era de la kogalniceanu cu cauciucu , asta e din port

ct11lyv 11-12-06 01:12

[B]super tare .. :D garda este peste tot suntem vanati .. ! lasa o sa vina frigu si nu sa mai iasa nici dq din casa apoi vina vara si nu aveam loc de turisti !! treb sa ne gasim un loc undeva pe camp . ! sa nu stie nimini nimik si sa nu se plece in haita !

Don M 11-12-06 01:12

ms pt reclama yzf, dar aia a fost la fel just 4 fun, putina caterink nu strik niciodata...pare rau pt vechea msina dar asta nu inseamna ca nu tre` sa refacem trecutu`...si racere nu ma refeream la acum 2-3 sapt!!! ma refeream la faza de aseara...

Don M 11-12-06 01:13

lyv cam greu sa nu se plece in haita si cam rare locurile, u zi-mi eu vin nu-i o problema, lumea s strange, si tot asha..................

YZF-PWR 11-12-06 01:14

LYV`ule toate ca toate tu lasa caterinca si no da la ocolit , tre sa dai de baut , lasa`ne cu romanele ca nu scapi :))))))

ct11lyv 11-12-06 01:15

Quote:

Originally Posted by street_racer (Post 656126)
care mai vreti poze , filmulete ... idul meu este street_racer111286 .... intrati si cereti ca nu va injura nimeni !!!

io am dat add la tine ma da nimil id meu e livyu11 !

ct11lyv 11-12-06 01:16

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 656133)
LYV`ule toate ca toate tu lasa caterinca si no da la ocolit , tre sa dai de baut , lasa`ne cu romanele ca nu scapi :))))))

tu repede ma moca vrei tot .. cand ma insor o sa bei moca si asta mai ai de asteptat ::P sa nu mori de sete ;)

Don M 11-12-06 01:17

lyv raceru` e offline, ia`l pe al meu...dadon_bd am aceleasi chestii.....

ct11lyv 11-12-06 01:17

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 656131)
lyv cam greu sa nu se plece in haita si cam rare locurile, u zi-mi eu vin nu-i o problema, lumea s strange, si tot asha..................

e greu bro .. da daca gasim un loc asa mai retras. gen desert . sau muntele ascuns e ok si unu cate unu ne adunam :)

YZF-PWR 11-12-06 01:18

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 656135)
tu repede ma moca vrei tot .. cand ma insor o sa bei moca si asta mai ai de asteptat ::P sa nu mori de sete ;)

pei la nunta la tine no sa mai vreau bautura moka ba :)))) o sa`ti vreau femeia moka :))))

SMocKey21 11-12-06 01:19

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 656100)
SET`ule de cand te`am vazut 1a oara si pana acum, u nu ai facut absolut nimic cu masina( si nu am degete sa numar de cate ori ne`am intalnit, asha ca nu ma zice u de ce a fost si ce n-a fost ca u nu ai dreptate..punct!!!!! a fost ceva reusit, cei care au fost sa confirme....

set`u s`a dat de multe ori...poti sta linistit..;)

ct11lyv 11-12-06 01:20

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 656138)
pei la nunta la tine no sa mai vreau bautura moka ba :)))) o sa`ti vreau femeia moka :))))

ba pana la femeie ..si masina. .rest orice mai bine ti`o dau pe socramea cand o sa ma o cunosc si io ;) pana atunci ! vezi tu

Don M 11-12-06 01:21

da` mah smokey dar probabil nu ai citit vechile mesaje despre new & old
remember one thing: the new replace the old!!! that`s 4 sure!!!

YZF-PWR 11-12-06 01:23

da lyv`ule , pana atunci te iau pe u guritza:)))))))))

SMocKey21 11-12-06 01:23

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 656142)
da` mah smokey dar probabil nu ai citit vechile mesaje despre new & old
remember one thing: the new replace the old!!! that`s 4 sure!!!

cum zici tu..nu imi place cearta asta copilareasca...cand unii din noi vor avea masinile luate din banii lor..si cand ei vor plati pentru reparatii atunci sa sara cu gura..momentan..eu zic sa ne linistim si gata...bafta

Don M 11-12-06 01:25

La faza asta iti dau dreptate...jos palaria, sincer respect pt vorba asta, k nu`s multi care au masinile lor si tot asha, nu are rost sa mai continui, eu recunosc, nu am masina mea, dar...p la sf verii sper sa reusesc sa imi iau ori astra gsi ori kadett gsi...vdm, dar pana at. no coment la c ai zis mai devreme......

ct11lyv 11-12-06 01:27

Quote:

Originally Posted by SMocKey21 (Post 656144)
cum zici tu..nu imi place cearta asta copilareasca...cand unii din noi vor avea masinile luate din banii lor..si cand ei vor plati pentru reparatii atunci sa sara cu gura..momentan..eu zic sa ne linistim si gata...bafta

na ca ia venit mintea lu asta . . ce ai patit ma:)) de doare sufletu;) lasa frate ca era timpu sa iti dai si tu seama :))) sa nu mai rupi masina lu tata .. te salut si respect !

Don M 11-12-06 01:27

Si acum sa lasam toate off`topicurile laoparte si sincer sa zica toata lumea!!!! A fost belea iesirea sau nu?? v-a placut sau v-ati enervat, eu zic ca a meritat in toata puterea cuvantului....a fost frumos si a fost o demonstratie ca se poate!!!!

ct11lyv 11-12-06 01:33

da a fost bine se putea si mai bine :) si la mai multe;)) stiti voi dragostea trece prin stomac daca ai p*** mare :D io le uraz la toti GABORI tot ce e mai bine la cei care aplica legea si sunt ingaduitori cu noi ! si la restu care sunt magari la cioc > mweee

Don M 11-12-06 01:35

:)) eu ash vrea totusi sa vina careva cu un sistem periculos de muzik si sa puna piesa "politia e militie" de la "la familia" , aratati`mi voi, sau aduceti`mi voi, ca raspund eu d fapte...... asum responsabilitate pt tot, am nevoie d sistem.....:)))

Don M 11-12-06 01:42

altcineva...v-a placut show`ul facut in port,(ca sa revenim la topic) tre` sa recunoasteti ca pal`ul cu break`ul roshu au facut frumos d tot drift`ul in paralel:P

YZF-PWR 11-12-06 02:26

un pic de off`topic rog toti membrii X Team Racing Club de pe forum sa intre pe topicul destinat Asociatiei sportive X Team Racing Club Constanta sa citeasca anuntul postat .

peter 11-12-06 09:15

hai ca a fost frumos...si funny :D

poate facem ceva si sambata asta...sau poate in fiecare sambata..vorba lu seby..:D

street_racer 11-12-06 10:05

Quote:

Originally Posted by peter (Post 656272)
hai ca a fost frumos...si funny :D

poate facem ceva si sambata asta...sau poate in fiecare sambata..vorba lu seby..:D

NOT A BAD IDEEA !!! NOT A BAD IDEEA AT ALL !!! >:))))

Don M 11-12-06 10:34

Nu mai ziceti CARE UNDE CAND pe aici, o sa facem si o sa s primeasca mass`uri!!!

13RvR 11-12-06 18:14

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 656115)
set, dar este vreunu care sa confirme?? no offense but... nu am auzit(vazut) pe nici`unu care sa faca d`astea......:))

Iti confirm eu ... ca a facut show chiar pe tomis printre masini ... si stie si JTD-u ;)

tu ce masina ai?

Daniel_DRV 11-12-06 20:02

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 656333)
Nu mai ziceti CARE UNDE CAND pe aici, o sa facem si o sa s primeasca mass`uri!!!

cum am primit si eu ????

Don M 11-12-06 22:19

Razvan , discutia era aseara, am inteles ideea, cer scz lumii daca am deranjat pe cineva, eram intr`o alta personalitate :)), mi s-a confirmat adevarat, eu ziceam ca nu l-am vazut pana acum.... asta e, in fine, eu inchid subiectul...

All times are GMT +2. The time now is 05:08.

- Copyright 2026 4Tuning