Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

Psycho 24-06-06 17:10

Re: Constanta - Accidente

bah eshti nebun .. pacat de mashina si doamne fereshte .. cum draq s-a intamplat ?!?!?!? ... aseara pe unirii a ieshit unu cu dacia de pe o strada .. nu a vazut stop .. si a venmit unu cu un logan si l-a trosnit periculos de tot ..

GRIGO 25-06-06 15:10

ba frate ...pacat de ren.5 imi placea masinutza aia la nebunie .....dar cum dreaq a ajuns in halu asta frate

ct77pia 25-06-06 19:58

proprietarul are ceva .... pacat de masina era grava

Most_Wanted 25-06-06 23:02

KTY...bah esti nebun ...in halu asta a ajuns ? ........pacat de ea

CT-87-ADY 25-06-06 23:36

hai ma k batetzi campii...

are careva mai multe detalii despre accident?

a patzit cineva ceva?
cand unde s-a intamplat...

etc!

X-Ray-Eyes 26-06-06 10:22

Parca l-a lovit un asteriod sau vreo locomotiva cu peste 12 vagoane in " cārca" ...
Pacat ... era frumushel si tragea si bine !

Psycho 01-07-06 18:27

3 Attachment(s)
accidente :D

Psycho 01-07-06 18:35

3 Attachment(s)
cateva ;) .. de prin telefon mai vechi

Edited by X-Ray : Bah ... sa moara bunica lu Frankfurt daca tu esti normal ... la head !

leonard 01-07-06 18:54

ala e om .mancatear tata????:(

GABBY_ 01-07-06 19:01

era pe trecere tataie deci s-a dus la fund soferul .o fi fost el batran dar oricum nu cred ca merita sa moara asa

Psycho 01-07-06 21:27

cenzurat de andrei :D

D_M_X 02-07-06 09:42

jos cenzura...... dictatorule...une poza la loc s-o vad si eu

Psycho 02-07-06 09:51

era unu cu creierii intinshi :D .. o sa vi le dau prin bluetooth

X-Ray-Eyes 02-07-06 21:23

Quote:

Originally Posted by Psycho
era unu cu creierii intinshi :D .. o sa vi le dau prin bluetooth

Tot nesanatos esti ...
Cel mai bine ar fi sa le trimiti pozele cu mortaciunea atunci cand mananca ! Sau inainte de culcare ... ca Noapte Buna !
:)
Damn boy ! Tot dement ai ramas ...

YZF-PWR 04-07-06 12:24

ati vazut ma ieri peste drum de Biserica de la dacia masinile alea 2 arse ?:) care stie ce s-a intamplat ? hai k sa nu moara topicu

CT-84-DiN 04-07-06 15:05

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team
ati vazut ma ieri peste drum de Biserica de la dacia masinile alea 2 arse ?:) care stie ce s-a intamplat ? hai k sa nu moara topicu

este un clio alb si inca o masina galbena parca (azi nu mai era) in partea din fatza sunt arse complet... nici la neptun nu a zis nimic de ele... poate ca s-a razbunat cineva pe ei ca i-a luat locul de parcare :twisted:

leonard 04-07-06 15:37

Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe

2 Attachment(s)
ieri seara la mine in cartier...pe la biserica alba de pe tomis...au ars 2 mashini...un citroen c3 shi un clio...erau una langa alta ....sa va bag shi nishte poze...care leam facut a doua zi dimineatza

leonard 04-07-06 15:43

io stau exact in blocu ala....mama ce mam speriat..aveam in casa numai fum in plm ...shi nici nu se veadea ce arde...am crezut ca a luat foc instalatzia de gaze...ca saream totzi in aer cand am sunat la pompieri a zis aia ca mai primise vreo 20 de apeluri din zona aia...cred ca lea dat foc cineva ...ca nu avea cum asha din senin ..shi al ambele mashini ..da am auzit ca sunt in leasing ..shi citroenu ala e a lu o gagika parca:D.vedetzi ca am pus 2 poze pe topicul monden constantza....

Razvan-CT 04-07-06 16:16

Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe

wtf??:shock: da ce s'a intamplat?? da si tu mai multe detalii

leonard 04-07-06 18:01

mai multe detalii nu pot sa dau ....astea-s singurele informatzii pe care le shtiu

YZF-PWR 05-07-06 10:09

stiam io k nu e cielo , k park clio si citro vazusem

needBrain 05-07-06 13:17

clio l-am vazut si io ca era cu spatele la bulevard si mi s-a parut ca ar fi busit...da nu ars...

X-Ray-Eyes 05-07-06 13:55

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by needBrain
clio l-am vazut si io ca era cu spatele la bulevard si mi s-a parut ca ar fi busit...da nu ars...

Uite o poza ca sa te elucidezi ...

needBrain 05-07-06 14:40

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes
Uite o poza ca sa te elucidezi ...

io l-am vazut din partea cealalta cum cobori pe tomis.da nici nu am stat sa ma uit prea atent

bogdan C.E.T. 05-07-06 21:39

eu am inteles de la tv ca focul de la o masina s'a extins la cealalta

Psycho 22-07-06 12:24

1 Attachment(s)
acum 2 - 3 minute la pescarie ... un matiz a intrat intr-un ford d-ala suspendat ...

quick_5hifter 22-07-06 14:01

daca nu vedeam poza, nu credeam ca e cineva capabil de asa ceva...:shock:

octa-s 22-07-06 16:12

cum a putut sa intre asa nu imi explic.drept la tinta http://photos1.blogger.com/blogger/1.../accident1.jpg

mai multe poze aici

CT99WUW 22-07-06 17:01

hai baieti repede ...primim comenzi , ce vreti de pe fiesta?..pana nu o ridica aia...mergem la dezmembrat:))))
Eu ma tot gandeam ca o sa pice intr'o zii..una din astea ...dar uite ca nu a picat ea , ci , sub ea

GRIGO 22-07-06 17:54

:)) ba ce tare cum dreaq a ajuns acolo mah
ce era soferitza sau sofer

CT-07-APV 23-07-06 10:20

Se duce draq condusu in orasu asta ieri a dat masina peste mine si prietena mea in mamaia la butoaie pe mine ma luat cu oglinda si pe ea a calcato pe degetu mic cand am vorbit cu politaiu cica 6 morti doar pe viua de ieri. apoi pe varianta am vazut doua dacii lovite frontal sange pe usi. Aveti grija cum conduceti.
PS numaru lu ala care a dat peste noi TL 61 ALX feritiva

GRIGO 23-07-06 19:49

daca il gasim ii facem pana ..mama lui de sofer prost :))

ct77pia 23-07-06 21:08

la intersectia mircea cu mamaia un jeep grand a intrat intr-o masina de pompieri
jeepul nu mai avea bot masina de pompieri pierdea apa sin rezervoare

leonard 23-07-06 21:37

eram shi io pacolo ...dar am ajuns deabia dupa ce sa intamplat accidentu....miera mila de cherokele ala

GRIGO 23-07-06 22:09

si care a fost de vina in accident .....?

BlueEyes 24-07-06 00:12

lol oare kre o fi fost d vina tinand cont k pompierii au prioritate in intersectii dk sunt in alerta ....

Eugen_TL 24-07-06 00:15

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV
Se duce draq condusu in orasu asta ieri a dat masina peste mine si prietena mea in mamaia la butoaie pe mine ma luat cu oglinda si pe ea a calcato pe degetu mic cand am vorbit cu politaiu cica 6 morti doar pe viua de ieri. apoi pe varianta am vazut doua dacii lovite frontal sange pe usi. Aveti grija cum conduceti.
PS numaru lu ala care a dat peste noi TL 61 ALX feritiva

ce masina ma? :suspiciou

GRIGO 24-07-06 00:27

Quote:

Originally Posted by BlueEyes
lol oare kre o fi fost d vina tinand cont k pompierii au prioritate in intersectii dk sunt in alerta ....

tocmai de aia intrebam ...pt ca se mai intampla sa fie de vina si pompieri salvarea etc ...asta amvrut sa vad
stiam ca au prioritate
a fost mai de mult cand o salvare a omorat`o pe una .......si salvarea nu era in "misiune"

CT-07-APV 24-07-06 08:20

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
ce masina ma? :suspiciou

UN passat de prin 2003 cred

needBrain 24-07-06 10:44

Quote:

Originally Posted by GRIGO-X2
tocmai de aia intrebam ...pt ca se mai intampla sa fie de vina si pompieri salvarea etc ...asta amvrut sa vad
stiam ca au prioritate
a fost mai de mult cand o salvare a omorat`o pe una .......si salvarea nu era in "misiune"

ziceai ca ai dat examen de conducere si ca nu l-ai luat,mai demult asta,pai uite ma de ce nu ai luat ;) daca tu nici macar nu stii ca pompierii au prioritate.....sincer mai bine ca nu ai luat ca mai ai de invatat la legislatia aia

All times are GMT +2. The time now is 19:10.

- Copyright 2026 4Tuning