![]() |
Re: Constanta - Accidente
bah eshti nebun .. pacat de mashina si doamne fereshte .. cum draq s-a intamplat ?!?!?!? ... aseara pe unirii a ieshit unu cu dacia de pe o strada .. nu a vazut stop .. si a venmit unu cu un logan si l-a trosnit periculos de tot ..
|
ba frate ...pacat de ren.5 imi placea masinutza aia la nebunie .....dar cum dreaq a ajuns in halu asta frate
|
proprietarul are ceva .... pacat de masina era grava
|
KTY...bah esti nebun ...in halu asta a ajuns ? ........pacat de ea
|
hai ma k batetzi campii...
are careva mai multe detalii despre accident? a patzit cineva ceva? cand unde s-a intamplat... etc! |
Parca l-a lovit un asteriod sau vreo locomotiva cu peste 12 vagoane in " cārca" ...
Pacat ... era frumushel si tragea si bine ! |
3 Attachment(s)
accidente :D
|
3 Attachment(s)
cateva ;) .. de prin telefon mai vechi
Edited by X-Ray : Bah ... sa moara bunica lu Frankfurt daca tu esti normal ... la head ! |
ala e om .mancatear tata????:(
|
era pe trecere tataie deci s-a dus la fund soferul .o fi fost el batran dar oricum nu cred ca merita sa moara asa
|
cenzurat de andrei :D
|
jos cenzura...... dictatorule...une poza la loc s-o vad si eu
|
era unu cu creierii intinshi :D .. o sa vi le dau prin bluetooth
|
Quote:
Cel mai bine ar fi sa le trimiti pozele cu mortaciunea atunci cand mananca ! Sau inainte de culcare ... ca Noapte Buna ! :) Damn boy ! Tot dement ai ramas ... :) |
ati vazut ma ieri peste drum de Biserica de la dacia masinile alea 2 arse ?:) care stie ce s-a intamplat ? hai k sa nu moara topicu
|
Quote:
|
Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe
2 Attachment(s)
ieri seara la mine in cartier...pe la biserica alba de pe tomis...au ars 2 mashini...un citroen c3 shi un clio...erau una langa alta ....sa va bag shi nishte poze...care leam facut a doua zi dimineatza
|
io stau exact in blocu ala....mama ce mam speriat..aveam in casa numai fum in plm ...shi nici nu se veadea ce arde...am crezut ca a luat foc instalatzia de gaze...ca saream totzi in aer cand am sunat la pompieri a zis aia ca mai primise vreo 20 de apeluri din zona aia...cred ca lea dat foc cineva ...ca nu avea cum asha din senin ..shi al ambele mashini ..da am auzit ca sunt in leasing ..shi citroenu ala e a lu o gagika parca:D.vedetzi ca am pus 2 poze pe topicul monden constantza....
|
Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe
wtf??:shock: da ce s'a intamplat?? da si tu mai multe detalii
|
mai multe detalii nu pot sa dau ....astea-s singurele informatzii pe care le shtiu
|
stiam io k nu e cielo , k park clio si citro vazusem
|
clio l-am vazut si io ca era cu spatele la bulevard si mi s-a parut ca ar fi busit...da nu ars...
|
1 Attachment(s)
Quote:
:) |
Quote:
|
eu am inteles de la tv ca focul de la o masina s'a extins la cealalta
|
1 Attachment(s)
acum 2 - 3 minute la pescarie ... un matiz a intrat intr-un ford d-ala suspendat ...
|
daca nu vedeam poza, nu credeam ca e cineva capabil de asa ceva...:shock:
|
cum a putut sa intre asa nu imi explic.drept la tinta http://photos1.blogger.com/blogger/1.../accident1.jpg
mai multe poze aici |
hai baieti repede ...primim comenzi , ce vreti de pe fiesta?..pana nu o ridica aia...mergem la dezmembrat:))))
Eu ma tot gandeam ca o sa pice intr'o zii..una din astea ...dar uite ca nu a picat ea , ci , sub ea |
:)) ba ce tare cum dreaq a ajuns acolo mah
ce era soferitza sau sofer |
Se duce draq condusu in orasu asta ieri a dat masina peste mine si prietena mea in mamaia la butoaie pe mine ma luat cu oglinda si pe ea a calcato pe degetu mic cand am vorbit cu politaiu cica 6 morti doar pe viua de ieri. apoi pe varianta am vazut doua dacii lovite frontal sange pe usi. Aveti grija cum conduceti.
PS numaru lu ala care a dat peste noi TL 61 ALX feritiva |
daca il gasim ii facem pana ..mama lui de sofer prost :))
|
la intersectia mircea cu mamaia un jeep grand a intrat intr-o masina de pompieri
jeepul nu mai avea bot masina de pompieri pierdea apa sin rezervoare |
eram shi io pacolo ...dar am ajuns deabia dupa ce sa intamplat accidentu....miera mila de cherokele ala
|
si care a fost de vina in accident .....?
|
lol oare kre o fi fost d vina tinand cont k pompierii au prioritate in intersectii dk sunt in alerta ....
|
Quote:
|
Quote:
stiam ca au prioritate a fost mai de mult cand o salvare a omorat`o pe una .......si salvarea nu era in "misiune" |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning