![]() |
Re: E46 - 320i B-19-RRM
De ziua mea, ii pregatesc masinii o mic/mare surpriza... ceva care trebuia cumparat de mult timp... si ceva, pe care masina o/il cere grav. :D
We shall see :) |
am vazut un e46 (non-facelift) cu jantele pe 19 de pe e92 si portbagaj csl si arata super. daca il mai gasesc parcat acolo iti fac poze
|
Razvane sunt marfa jantele dar parerea mea ca pe 19 e cam exagerat.Omori articulatia aripile si nu mai ai nici un confort.
Am si eu o intrebare daca stie cat costa un far original cu xenon pt un e 46 non face lift??? |
Da stiu eu,
La bavaria costa 32 de milioane, un far original xenon. :D non facelift, cu functie autolevel :D |
Quote:
|
Da ... 320 gri
|
Quote:
|
Quote:
|
Razvan u ai schimbat farurile sau doar ti-ai pus angel?
|
1 Attachment(s)
Sa ma bag si eu :D
Jantele de 19 arata B E S T I A L, dar traim in Romania, si din cate vad in semnatura, chiar in distrugatorul de jante Bucuresti ... eu cateodata regret ca am si 18 daramite sa imi pun pe 19 ... Acum tu faci cum crezi, totusi ca si majoritatea colegilor de pe forum te sfatuiesc sa mergi tot pe 18. Criminal, prea frumos, dar trist ca nu avem drumuri ... |
7 Attachment(s)
Cam asa arata jantele pe 19 pe e46 , eu zic ca ar arata demential si la tine ca ai suspensie sport.
|
@b90sun: am pus doar angel masina a avut faruri xenon de fabrica..., iar in urma accidentului, unu din faruri a fost schimbat cu unul nou si pot spune ca e diferenta de la cer la pamant, intre cele doua faruri (unu nou, si altu vechi de cand a iesit masina de pe usa fabrici)
@ariciul_bgd: Cum spuneam mai sus, pot da un milion de motive, care dovedesc ca aceste jante nu sunt potrivite pentru mine: - O sa atinga in aripi, vor trebui roluit - O sa distrug articulatiile, ele ne find prevazute pt jante care cantaresc approx 15.4 kg - Anvelopele sunt un chin.. cea mai ieftina chinezarie e 600ron, pe cand o guma acceptabila e 1300-1450 -Cu talon 30 spate si 35 fata, sunt absolut sigur, ca la fiecare groapa vor atinge buzele si se vor zgaria - Jantele astea nu au o buza care sa le permita sa fie zgariate (cum sunt rialurie) si totusi sa arate ok, si sa nu se vada zgarietura... NO, astea daca le-ai futut, o sa se vada de la o posta... stiu cum erau Starspoke 44 alea pe 17... orice zgarietura se vedea. - Sunt foarte scumpe la bavaria m-am interesat mai bine, pret pachet cu anvelope runflat 4500e :D yey, jumate din masina mea. DAR SA-MI dau trei palme si sa ma arunc de la geam..... arata EXTRAORDINAR DE BESTIAL ...... (nu trebuia sa mai imi arati o data poza aia :P ) |
Ar fi frumos pe 18' dacă ai găsii,părerea mea este că dau bine şi pe 18' nu sunt mici deloc,dar 19' dau super bine,dar gāndeştete mai departe,gen consecinţe....nu că cele de 18' nu ai avea;)) ,dar 19 prea prea !
P.s. M-a dat gata poza asta !:lol: |
Sunt replici pe 18, dar nu stiu daca as vrea sa ma bag la replici... nush... something tells me no.
LE: Eu acum am observat brandex n-are geometrie sport pe spate, cu unghi de fuga de -1.7 si live -2.0, el are unghiu de fuga normal (comfort) de -0.5 si poate ca de aceea ii atinge pe spate... Anyway... nu nu, sunt prea scumpe, si prea impractice pt RO :P |
daca ii face si unchiul de fuga de 1,7 ii ating sigur in interior..
|
Un pneu Toyo pe 19' - 225/40 r19 e 910, unul 255 latime este 1110.
|
Pe mine ma bate gandul rau de tot sa-mi pun pe 18" tu parca ai avut pe 17 initial, care-i diferenta simtita de tine de-a lungul timpului?
|
Deci ai sa vezi ca volanul o sa fie UN pic mai greoi, Logic... si cu talon 40, ai sa simti fiecare gropita, sau denivelare a soselei, in volan. Tot la in acelasi timp ai sa vezi ca fiecare denivelare (damburi si/sau transee pe sosea) o sa te fure, datorita talonului mic. Masina logic va fi mai rigida, nu atat de comoda...
Dar vei constata, ca masina o sa stea mult mai bine pe sosea, o sa aiba alta tinuta de drum. O sa arate masina demential, cu jante pe 18. :D |
Quote:
Unde preturile sunt undeva la, 11mil fata 14mil spate :D |
Quote:
ai jante frumoase;) |
1 Attachment(s)
Sau fă-ţi farurile şi stopurile unpic smoked ;) că ar fi prea za best !:lol:
Later edit: Fără bandouri,siglă and smoked light's ! |
nu vad de ce si-ar da cineva jos sigla de pe un BMW... daca ar fi dacie as intelege, dar asa chiar nu concep un BMW fara sigla... e ca si cum ti-ar fii rusine de masina ta... :???:
|
Quote:
Poate iti place o masina clean,fara embleme.Nu trebuie sa se vada neaparat ca domne....e biemweu.... |
Eu, cand am facut/lucrat capota, acum cateva multe lunii in urma... am avut alegerea de a anula emblema, am cugetat asupra acestui lucru, mult timp (exact durata mancarii unei shaorme din dristor) si am zis NU!, emblema ramane acolo la locul ei.
|
Am si eu nevoie de un vopsitor, bun si ieftin....
I s-a ars compresoru lu Vali :(.... Eheheheh i-a pus blesteme asta mica, ca s-a apucat vali sa vopseasca alt e46 :D |
o vopsesti toata?
|
nu
Doar cateva parti componente |
iar ma ba eu..NU VOPSII lasale asa...in primu rand nu merg vopsite ci schimbate...daca chiar vrei Razvane ti le dau eu pe a le mele ca mie imi plac alea chrome...deja o masina neagra cu geamuri negre fara cromu ala de la geamuri care ii da forma masinii din lateral nu se mai evde ce masina e e urattt
|
ma eu iar am alta parere aici ... si mie imi place mult mai mult shoadow line ... deci ... parerile sunt intotdeauna impartite ...
|
shadow line rules.... cromul nu are ce cauta pe o masina cu tenta sportiva
|
Fa-i cadou de ziua ta shadow-line-ul
La multi ani |
2 Attachment(s)
Ms mult :) pentru urari :)
Eii, si pentru ca tot am trecut peste subiectul jante, haideti sa va cer o parere... Atasat veti gasi 2 poze, cu un set de jante, care mie pana acum 2 zile imi placeau la nebunie... acum... nu prea sunt asa sigur... nu ma intrebati de ce. Vreau sa cer sfatul vostru. Marimile ar fi in felul urmator: 18x8.5 fata, cu 18x9.5 spate, sau 19x8.5fata cu 19x9.5 spate Si iata pozele |
Eu zic că i-ar sta mai bine cu jantele din mijloc ,adică acea culoare gri īnchis,nici acel negru că o īnchizi prea mult la culoare şi nici prea deschis culoarea la jante că sar īn ochii,deci prefer ceva finuţ cum sunt alea din mijloc!
|
intr-adevar, cele din mijloc se merita cel mai mult, dar NU pe 19... adica daca tot vrei sa iti strici confortul macar o faci cu ceva mai OEM app, astea de cine sunt facute? arata... bine, dar cred ca poti gasii si ceva care sa dea mai bine. stii tu, graba strica treaba.
la multi aniski!:-P |
alea gri. pe 18. sau ramai la alea pe care le ai pe masina. 19 e prea mult pentru e46, daca vrei sa si circuli cu ea. 19 eu le vad pe e46 doar pentru show
|
si eu tot alea din mijloc gri...
cu toate ca eu la a mea mi as pune negre.. Ps: ce firma si cat sunt zi mi si mie? |
Quote:
P.s. Dar astea ce au man?De le ai tu acum pe maşină?:lol: |
Razvane eu ti-as sugera daca vrei performante pe viraje sa ramai pe 18 ;) daca vrei vin-o pe la mine sau ia ultimul episod de TopGear australia sa vezi difereneta pe un Holden intre jante de 22" cu cauciucuri cu talon de 30 sau 35 ca nu spune cat are si intre jante de 20" cu talon 45 ;)
22" - 1:15:~50 20" - 1:12:00 Pacat ca nu se poate dar ar trebui initial sa incerci niste jante pe 19 cu cauciu de 30-35 si sa o pui pe skid pad. Oricum ar arata crazi pe 19 :D |
Pe gri vin cel mai mijto ... da parca erau mai mijto jentile de la vroiai de pe un BMW mai nou :D
|
10 Attachment(s)
Azi am avut intalnirea E46club, care dupa parerea mea a iesit super... urc acum cateva poze de la o sesiune photo mai veche... si maine, cand voi primi pozele de azi o sa le urc...
Momentan vizionare placuta |
| All times are GMT +2. The time now is 13:32. |
- Copyright 2026 4Tuning