![]() |
Re: Ghetto Tuning Bucureşti
4 Attachment(s)
grav rau 5-aru, se intinde foarte bine culoarea alba pe el.
cateva poze cu bara de c4 a lui aiurica. si o poza cu ibiza ghetto in modificari. rezultatul final, la cluj. |
cumva bara fata si capota de la ibizain varianta de 4tunning days este de vanzare?
|
Nu e de vazare nimic....
|
va astept la koe domnilor :D super tare a iesit M5`u !
|
Quote:
Mersi! |
8 Attachment(s)
de pe ibiza nu se vinde nimic. piesele au ramas pe masina, dar au fost modificate.
BogdanWRC, bem un suc la cluj, bamboocha sa fie show-ul :lol: crysty.bobok ai pm. sa pun si cateva poze, in ordine: - bad boy vw golf 4, daca avea si grila fara semn imi usura si mai mult munca (a se observa in ultima poza grosimea corecta a unei prelungiri, nu cum am mai vazut eu la altii... fibra 3 mm si 2 cm de chit). iar pentru cei mai curiosi din fire raspunsul este... nu, nu "creapa" :) - niste oglinzi custom pentru... o masina care va fi expusa la cluj in standul ghetto - si golfu pe ultima suta de metri grajduri |
Noroc cu tine ca altfel nu stiam ce e ala tuning :)
|
6 Attachment(s)
E90 Matte Silver Prelungire bara fata | Porbagaj tip CSL Ghetto Tuning |
esti un "meserias" in adevaratul sens al cuvantului,si se vede ca faci asta cu placere...sper sa ajung sa lucrez la fel de bine ca tine in fibra...
bafta si toate cele bune de la mine |
poze cu bara vopsita( facute cu telefonul)
https://s1.postimage.org/7H6TJ.jpghttps://s1.postimage.org/7H9nS.jpg https://s1.postimage.org/7HbT0.jpghttps://s1.postimage.org/7Hen9.jpg |
Quote:
daca da, o sa fie o placere sa-ti vad masina aproape zilnic felicitari! |
9 Attachment(s)
bmw-ul E90 e piesa, imi place foarte mult!
bara de c4 a iesit foarte bine observ, se pupa la fix cu linia de la praguri (cu toate ca n-am facut-o pe masina) din programul de azi, niste modificari specifice sezonului cald: - bad boy opel ascona C - bad boy golf 4, ceva mai coborat decat altele |
azi am prelungit o capota de opel corsa (era prea scurta)[/QUOTE]
mersi frumos mihai a iesit super.....azi o scot si de la vopsit sa vedem cum arata.. apelati cu incredere la ghetto tuning ca nu o sa regretati absolut deloc.... |
1 Attachment(s)
proaspat iesita din cuptor.....vezi ca o sa vin la stikere mihai
|
2 Attachment(s)
As vrea si eu o copie dupa prelungirea asta de bara fata, plus un pic de chit, pentru a o lipi de bara astfel incat sa nu se mai vada ca sunt doua piese separate. Un raspuns, daca vrei si poti, si un pret. Multumesc.
|
chief o sa te sun sa iti fac o vizita , ma intereseaza o buza fata si eventual un difuzor spate . :idea::arrow:
bafta cu masinuca TA si sunt curios cum o sa iasa ... very NICE Mihai !! ;) |
4 Attachment(s)
alex felicitari pentru masina, acum e cu un pas mai aproape de final. te astept si cu restul modificarilor
domnu' XEL, anytime is a great time for tuning! poze cu o capota prelungita si o bara clean, peugeot 407... si inca una "bonus" |
culoare aia e stop joc (ghetto golf):shock:
|
frumoasa culoarea Mihai.., nu stiu dc ar fi bagat mana in foc pt un gri sobolan ceva... :D:-P
|
ce culoare e mai exact mihai golfu ? a iesit demential :D
|
e un rosu mai special. voi reveni cu poze atunci cand e gata de afisat... pana atunci inca se lucreaza la el.
|
Frumoasa
|
Quote:
sa vedem masina impachetata final cu fundita ;) |
tot ce faceti e arta pura...felicitari , poate intr-un viitor apropiat o sa apelez si eu la servicile dumneavoastra
|
4 Attachment(s)
- modificarea unei prelungiri facuta tot de mine acum 2 ani, golful lui JOK. urmeaza colturile si pe aripi.
- bara fata astra GTC clean + prelungire. + multe reparatii de bari saptamana asta, la care n-am facut poze. |
bv mihai imi place mult culoarea golfului .... arata foarte foarte bine ... spor si bafta .
|
sa si pt mine nsite praguri p golf4 in 4 usi ce pret? ms
|
2 Attachment(s)
Salut Mihai!Spune-mi te rog frumos,poti modifica bara fata si spate la un stilo ca cele din poze?astept raspuns pe pm.Multumesc frumos si felicitari pt lucrari!
|
4 Attachment(s)
eugen_empty, nu fac praguri.
Preparatul ai pm. bad boy passat 2005, urmeaza un suport pentru 3 ceasuri pe stalp. |
tocmai am primit un mic filmulet de la un baiat caruia i-am facut un bad boy pentru o dacia logan cu ceva timp in urma. din pacate a avut un accident nefericit cu capota si daca tot trebuia schimbata s-a gandit sa faca si testul fibrei. rezultatul este cat se poate de concludent
bad boy ghetto tuning enjoy! |
Vai de viata mea e extraordinar de tare ! Am ramas uimit cand am vazut cum dadeau baieti cu capota de pom si nimic , si un metal il rezolvi mai repede ca fibra asta care ai lucrat-o tu.
Felicitari. E ceva secreu sau sandwishu isi face atat de bine treaba ?? :oops:Lasa-mi un raspuns pe pm daca poti si esti dispus bine intales. Numai bine,Cu respect.;) |
Quote:
Congrats!!! |
Copacul...e dala de curge chestie daia lipicioasa pe masina asa a fost ales respectivu' RAZBUNARE:))
|
2 Attachment(s)
Masina in cauza este un VW Passat 3BG sunt interesat urmatoarele (Amenda pt ele) :
Bara fatza clean si de umplut grilele laterale Bara spate clean Bad Boy Look |
2 Attachment(s)
uite si doua poze cu masina vopsita, surprinsa intr-o parcare la mec
ai pm cu preturile. |
salut
nu am urmarit tot ce ai scris pana acum insa vreau sa te felicit! imi place foarte mult grila fara sigla la skoda. am o octavia 2 si am avut un accident si trebuie sa inlocuiesc toata bara fata. cam care sunt preturile pe care le practici pentru o bara fata custom si eventual si o grila de aia frumoasa? astept p.m. |
Salut. M-ar interesa si pe mine niste chestii la un Golf 4 . O sa pun poze cu ce vreau :
1 . Bad Boy Look gen https://s1.postimage.org/x3t3r.jpg 2. "Bad Boy Look" la haion https://s3.postimage.org/3Mxf9.jpg 3. Bari Clean : https://s4.postimage.org/IX04S.jpg Da-mi te rog un PM cu preturile fiecarora . Mersi frumos. Astept raspuns. |
6 Attachment(s)
v-am raspuns
- bad boy dacia logan (pentru baiatul care a dat cu ea de copac) - facut loc la niste jante mai late pentru cielo - suport 3 ceasuri pe stalp, vw passat 2005 |
Felicitari pentru premiile de la Alba....
|
2 Attachment(s)
Salut. Cateva intrebari nevinovate:
Cat costa urmatoarele pentru Toyota Corolla E12: 1. Prelungire roof spoiler (prima poza) / unul custom (poza 2). 2. Vopsit etrieri 4 roti culoare rosie. 3. Prelungita capota (bad boy look) 4. Suport 3 ceasuri suplimentare |
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning