![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
o sa stea putin balon...225 da fbine pe 8j ....eu zic ca 215 te-ar avantaja cel mai bine
|
1 Attachment(s)
|
bmw :nervious: inconjurat de vw-uri :bat:
|
nici nu vreau sa mi dau seama ce era acolo daca apasa teo accelaratia si se juca putin cu volanu :D :D :D
|
Quote:
|
nu conteaza, teo sa fie cu masina, pt restu exista cucu :D
|
frumoase pozele :lol: pacat ca nu am ajuns si eu :(
|
Quote:
|
data viitoare cand mai e vreo intalnire anuntati-ma si pe mine.
|
a fost interesant ... sper sa mai fie .....
|
Quote:
o zi de sambata perfecta si ma bucur ca si vremea a tinut cu noi...foarte frumos baieti VA MULTUMESC:oops::oops: |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Super dupa-amiaza (atmosfera a facut toti banii), singurul regret e ca am fost mai multi si am facut poze doar la cateva masini (mereu o comit)...:oops: Pozele mele sunt praf (am uitat ISO pe manual la valoare prea mare si sunt.....:oops: ), stai sa vezi cu ce vin baietii. :D Am vazut eu cateva. :rolleyes2 Mai revin si eu cu poze ca nu sunt toate dar o sa le pun pe blog. ;)
Attachment 1325847Attachment 1325848Attachment 1325849Attachment 1325850Attachment 1325851 |
n am mai venit cu voi la a2a locatie pt ca trebuia sa ma duc sa spal masina interior - exterior ( ati vazut si voi cum arata :)) ) - si aia inchideau la 6.30 :D
mi-a parut bine ca am fost cu voi :> :d |
Quote:
|
ahahaha :( , a ta era frumoasa ma , dar eu aveam pamanat si pe geamurile laterale :))
|
Eu pana ieri nu am vazut fabia allroad :mrhappy: . Foarte frumoase pozele. Cam inalta a mea de fatza, trebuie sa o mai las 1 cm :D. Bravo SYD si multumim. Eu imi cer inca o data scuze, sti tu pt ce.
|
Quote:
|
imi pare rau ca nu am putut veni si eu ....oricum mersi alex de telefon
|
super pozele ..... abia astept urmatoarea intalnire .....
|
1 Attachment(s)
sydule, imi place ca te inspiri din cei mai buni ca sa zic asa.... frumoase poze... chiar daca sunt inspirate...omu` cat traieste invata....
|
La ideile astea este si meritul lui Kalu. Gasim noi o locatie mai mare si masini sa facem ce fac astia :)
|
Quote:
wow tot astia au inventat si pozele astea facute de sus ? :))))) asta inseamna ca astia de la wagenwerks s-au inspirat si ei la randul lor de la AX design :))) genul de poze le faceau ei in 2007-2008 ... :))) |
Clar:)) dupa noi s-au luat:))
|
cata atentie la detalii, cat interes.
|
Quote:
Cat despre observatiile tale, tine-le pentru tine. |
unii nu vad munca omului e mai usor sa zica k se inspira ...si dak se inspira ce .... pana la isi imprima propria ideea asupra sursei de inspiratie ..... nu o lasa la fel
|
1 Attachment(s)
am scos poza asta la imprimanta si am mers cu ea in mana acolo ^_^
|
very funny ..... cred k era invizibila k eu nu am vazut-o ;)....oricum bravo sid tineo tot asa,k ai talent 8)
|
1 Attachment(s)
Poza respectiva nu a fost planuita, s-a parcat la KG si asa a venit si ideea. Daca ai fii vazut masinile la inceput cum erau trase te bufnea rasul si cred ca oricui ii venea asta in cap. O poza la gramada. Regret ca nu le-am bagat pe toate, restul erau sub pod. Probabil asa s-a intaplat si la wagenwerks si nu vad ce e asa de extraordinar. Chiar nu e mare branza.
Attachment 1326897 |
Sydule, eu nu am zis-o la rautate, doar ca admiram niste masinute ale oamenilor sa mai fur si eu cate ceva de pe la ei, o idee, o melodie, ceva... si am vazut poza asta...si tocmai ce ma uitasem la pozele facute de tine. De-asta am si zis ca uite, am gasit o poza facuta cum ai facut tu, si se asemana foarte mult ideea.
Daca voi considerati ca toti ceilalti care nu sunt din MR Valcea si scriu pe topicu` asta o fac cu rautate, atunci o sa rog un moderator sa imi stearga posturile, sa nu cumva sa deranjez. Eu daca scriu , nu scriu sa atac pe nimeni, si nu scriu cu subinteles. In fine... frumoase poze. Voiam sa te intreb unde ai reusit sa te urci sa faci poza respectiva... yg.alex: nu ma lua la misto , ca iti pot returna favoarea. |
Nene ce e aici :)) oamenilor.. mai chill man... Teo Misto pisicutza :D Cand o sa fac urmatoru beat pt Midnight racers valcea o sa tin cont sa fac piesa mai agresiva ca pisicuta ta,ca poate face Kalu filmare la pisi tau si tre sa fiu pregatit cu Instrumentalul :D. Foarte misto masina...Tot respectu meu Teo... Baieti, cand mai aveti un loc in masina mai luati-ma si pe mine la Midnight racers la intalniri :D O zi faina tuturor :P
|
2 Attachment(s)
Cu rabdare si migala au iesit astea: BMW E36 M-Packet WST by TEO @ AXDesign
|
Bre baieti, voi nu va duceti miercuri la intalnire 4Tuning Valcea?de ce? ca am vazut ca nimeni din midnight nu a scris prezent acolo?
|
|
Quote:
Alex, nu puteai sa te abtii a? :))) |
6 Attachment(s)
Si restu: vor mai urma, momentan se mai lucreaza la ele
|
ce inalt e golfu pfff e de marfa masina?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:33. |
- Copyright 2026 4Tuning