![]() |
Re: Diverse poze/filme
Quote:
|
marfa rau matizu ... si are si NOSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
|
T@zMania!!!Felicitari pentru Matizul tau!
pentru masina asta ( in genere ) am un mare respect...pentru parte tehnica si alte alea ! iar , a ta, belea...frate ... inca o data Felicitari!!! ai Sony Explod ? subu'? si amp ... si dungile...AGRESIVITATE!!! iar jantele...putine matizuri cu jante din aliaj... Bravo! Imi place !!! nu stiu ce motor ai pe el .... k .... dak ai un ban .... schimba-l .... :D sa ne auzim cu bine! |
Quote:
|
Moama moama ce cutzite, ce sabii, ce fulgere si traznete.
Ma bucur ca s-a terminat tambalaul asta pe forum ca m-ati zapacit draq de cap cu contradictiile voastre. Imi place ca pana la urma v-ati dat seama ca fiecare are parerea lui si ati dat-o la pace. Parerea mea este alta. (totzi avetzi kitch-uri, masina mea e cea mai tare) - Glumesc (bine, n-avetzi kitch-uri, dar masina mea e cea mai tare :p) Bai frate, idea este alta! Fiecare face ce vrea cu masina si cu banii lui. Daca intrebi ce parere are lumea de masina ta, e normal sa ai si raspunsuri pozitive, dar si negative. Asta nu inseamna ca acum trebuie sa sarim totzi in capul lui Bogdan WRC ca nu ii place lui BMW-ul ala sau Matizul lui Taz (care dupa parerea mea este frumos foc, mai ales cu dungile alea, e parerea mea...) TUNING inseamna adaptarea unor idei si sisteme mai performante, aerodinamice si estetice pe o masina (oricare ar fi aia). Daca omu' are chef sa-si puna dungi pe masina, jante de Formula 1 si aripa de avion furata de pe aeroport dupa vreun Boeing, e treaba lui. Daca eu vreau sa scriu pe masina ca sunt mare barosan asta nu inseamna ca e kitch (e un mare kitch), insa multora le va placea sa vada asta, altii ar rade si ar arata cu degetul dupa mine. Parerile intotdeauna sunt impartite. Nu va mai certati aiurea. Fiecare cu gustul lui. Intr-adevar am vorbit cu Bogdan WRC si i-am zis ca vreau sa-mi pun dungi cum are Taz si a zis ca nu crede ca e o idee buna (bine... Bogdan e adeptul tuning-ului gen "afara e vopsit gardul, sub capota leopardul"), asta n-o sa insemne ca eu n-o sa-mi pun dungi d-alea (daca vreau imi pun si dunga rosie pe buletin :D). O sa pun dungile inainte de vopsit fiindca chiar sunt curios sa vad cum arata. Fiecare intelege ce vrea din idea de tuning (exterior sau motor), iar daca Taz are bani si vrea sa mucifice totul cu turbo pe Matiz, tot respectul. Va salut pe toti si mai bine va impacati la o bere fiindca idei bune despre tuning aveti amandoi. Si Taz-u' si WRC-u'! Hai Pa! (ne vedem pe strazi :D) |
Don Bon are perfecta dreptate! ;)
|
Si sa trecem la altceva : http://www.textually.org/textually/a.../07/012933.htm
ce parere aveti?:)) |
Super tare frate!
Daca as avea bani ca baietii din catalogul miliardarilor mi-as lua si eu un telefon d-ala! Numai asa ca sa scrie in ziare la ce fel de telefon vorbesc :lol: Asta e telefon pentru nu stiu ce fel de oameni... poate d-astia care castiga din afacerile facute prin telefon bani multi asa cat sa amortizeze banii pe telefon in 2-3 luni... |
"Sure, you could drop seven figures on the 1001hp Bugatti Veyron and rip around the mountain passes, but wouldn't you much rather spend over a million dollars on a cell phone?"
|
20 Attachment(s)
Poftitzi pozele de duminica!
Mai are si Shantzu' de pus cateva ;) |
bine DON...bine ca tii telef inchis!! sa te sun ca disperatu' toata seara! ia zi cum facem sa vin sa vad ala...? da un semn de viata ceva...
si ai dreptate cu postul tau ala lung si kilometric, ca nu l-am citit de lene, dar sigur ai dreptate... :) :) glumeam, mai normal ca ai dreptate! @taz, matizul ala e frumos (dupa cum ziceam, se poate si fara dungi), dar sincer.. nu as baga asa multi bani intr-un matiz. parerea mea. uite ca am gasit si ceva care nu imi place, ca sa ma mentin de gica contra: para-vanturile sau cum draq se numesc alea de plastic de la geamuri. cum aveau boshorogii la geamurile de la daciile 1300. legat de ce i-ai zis lu fietzel..cred ca tu nu stii sa te adresezi si ai impresia ca toti care iti zic ceva negativ tre sa invete sa iti vorbeasca..??? nici tu nu ai pastrat un ton respectos cu mine, desi nu ne cunoastem..asa ca te rog mult...daca ai ceva cu mine sau fietel, ne putem vedea la sala oricand sa ne cunoastem. ca nu stiu daca varsta trecuta in dreptul profilului tau e cea adevarata! . omu' ti-a zis frumos ca nu are dungi. daca tie ti s epare ca ti s-a adresat gresit..uite iti repet eu: NU ARE DUNGI... sa vad mie ce mai imi zici. nu am nimic cu tine, dar vad ca daca primesti un raspuns negativ te cam simti suparat si asta nu e bine... cum zicea si DOn..daca intrebi, asteapta-te si la rasp care nu iti vor placea! idee lu fietzel era ca tre sa arate asa un matiz ca sa fie considerat frumos. dupa cum vezi nici pleoape ca ale matizului tau nu are..deci... ? iar te simti ofuscat? eu zic ca in spatele monitorului nu prea ne putem conversa..hai la sala sau undeva sa ne punem masinile fata in fata si sa vedem care cat kitsch are pe ea. si te asigur eu ca la cati bani am bagat in a mea, ma apropiam de turbo tau si 100 de cai ;) |
4 Attachment(s)
pun si eu niste masini de la mare dak tot sunt la sunt in constanta
|
hehe... hai sa punem capat. tazule, te-am vazt la omv in albert.. umflai caucioacele parca.. nu am avut coraj sa vin sa vb cu tine...:P serios acu, matizu e frumusel ca masina insa nu stiu, pur si simplu nu imi place modul asta de a pune elemente racing pe el, cand de fapt e cum e saracu. uite de exemplu mai degraba as aprecia daca ti-ai retapitzainteriorul in vinilin crem, daca ai renunta la toate inscriptiil ede pe ea inclusiv dungi, si ai pune stoape clare... parerea mea.
o sa ne gasim la sala si o sa discutam... cred ca pina la urma ingropam noi securea, ca n-om fi asa de inversunati.. mai ales cand e vorbe de masina .. altuia. va asigur ca si fietelul meu are jdemii de defecte grave, de la chedere de usi care nu etanseaza, sau tablele motorului care inca-s ruginite... |
oricum, si eu apreciez sa mi se spuna defectele la masina mea... dupa ce o vedeti :)
|
da scoate fum negru :D
|
crezi tu? ii dau talpa in fata ta si daca scoate mai mult decat cel usor vizibil... raman dator de o bere!
|
:D :D :D vezi ca si tu esti sensibil { aproape toate scot ..........inseamna ca a ta nu }
|
al meu scoate ulei.. mult si marunt.. in 45 minute a aruncat asa frumos ulei ca a imbibat bine pe acolo... :D apropos, stie cineva prin ploiesti un magazin unde se gaseste azbest? ma intereseaza atat placi cat si fasha ... evacuarile motorului inconjoara delcoul, ca sa reglezi un avans ceva 99% sanse sa lasi pielea de pe antebratz pe tzeava de evacuare..
|
normal ca sunt sensibil...dar eu nu iti spun sa "vii cu masina ta la sala sau e a parintilor" cand imi spui ce defecte are maisna. eu ti-am zis sa zici dupa ce o vezi..nu doar din auzite.. ;)
toate scot...clar..de asta mi-am si luat o marja de eroare.. nu am zis ca nu scoate deloc... atunci era o prob, ca inseamna ca il scoate pe alta parte. fietzel: ma interesez de azbest..doar poate ar fi bine sa vorbesti si cu amicu' nostru comun - "muzician auto" ;) ca poate stie si el ... |
eee.. nu stie el de azbest, el stie de clarioane si de alte alea.. GTI almighty.. nu de masini mici si linistite ca a mea :P el le are cu sonorizarea, am zis ca apelez la el pt o recomandare audio...
|
bogdan :D:D :D vin la sala si conduce si mama daca e nevoie :D:):D
mie imi place disel dar sunt de parere ca ar trebuie sa fie numai pe masini mari si orcum intradevar la disel cu cat e mai nou{02 03 04 06} cu atat scoate mai putin fum |
fietel... GTI almighty se ocupa si cu constructii..doar stii..
@alex..sa vezi c cuplu nesimtit are in a 5-a la 50 si cum pleca... ;) a mea e 03..deci eu zic ca da bine fara fum.. :) stai linistit ca si mama conduce :) |
lol daca s ar sui mama la volanul masini mele cred ca as inebunii te respect pentru asta jos palaria{am observat ca trage bine ..la demaraj e mai greu o leca}
|
loool! am zic ca si mama conduce. nu masina mea. are maisna ei. pana acum nu a avut (ne)voie sa conduca masina mea.
|
Bey oameni (ne)buni.Acilea scrie "Diverse poze si filme" ... iar voi vb de cu totul altceva.Aualeuu :evil:
|
Dragos hai cu pozele cu mustangu!!8)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
La cererea Coltz-ului... ;)
|
1 Attachment(s)
Si inca una superrrr tareee!
|
Multumim Multumim 8) 8) 8) 8) 8)
|
@taz..dupa cum am vazut si prin alte parti, nu sunt singurul caruia nu ii plac dungile... dar de mine te-ai luat, altora nici macar nu ai zis nimic ;) noi sa fim sanatosi
dar oricum, uite o idee, daca imi permiti: vopseste si bandourile fata si spate in culoarea caroseriei. poate si manerele usilor. si poate, daca am vazut eu bine, mai introdu tips-urile sub bara ca nu dau bine asa iesite. scuze daca iar am zis ceva ce nu trebuie, dar voriam sa iti arat ca incerc sa iti dau si sfaturi bune ;) |
Quote:
|
Quote:
|
nu neaparat va arata ca una din aia...daca sunt facute bine, iti arat masini cu bandorui facute super bine si nu se vede. dar macar la roshu nu cred ca se vede asa usor. poate la alb, arginitu..smad.
ps: ne vedem cand om putea..eu ajung pe la sala mai rar... |
Eee... asa mai merge fratzilor!
Am impacat si capra si varza (e doar o vorba... nu ca ar fi vreunul din voi vreo varza :lol:) |
acu' te umfli tu in pene ca ne-ai impacat?? ma lashi? taz ia hai mah pe el sa vada ce si cum e? crezi ca ~aprox 200 cai putere adunati (rosu cu dungi albe :P +bleumarin) ii faci mah? vezi poate imi pun intr-un uichend varianta race a softului (+ ~50 ps) si ti-o dau la nananaa!! :P
|
Shantzule asteptam pozele de acum o saptamana!!!:evil:
|
taz e kitsch rau ornamentu ala. :D
|
26 Attachment(s)
imi pare rau pt intarziere ;) dar am fost plecat ;)
|
:-) Asa si inca o data nu puteti sa vb la diverse discutii !
Shantzule mai pune niste poze |
| All times are GMT +2. The time now is 17:55. |
- Copyright 2026 4Tuning