Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

RaulNFS 31-01-06 07:44

se pare k sub-forumul Ploiesti devine usor, usor loc de cearta... :(

T@zMania 31-01-06 08:53

:bat: :censored: :chainsaw: :peace:

tng 31-01-06 11:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Măi... voi aveţi probleme pe aici ? :roll: Skmadtm: pe cine ai citat în mesajul anterior (dă şi tu citatele calumea :P) că nu-mi dau seama?

De ce să ieşiţi cu pliante prin oraş? Publicitatea nu se face aşa, pentru că, să zicem, voi daţi 100 de pliante la 100 de oameni, da' câţi, dintre aceştia 100, credeţi că vor avea curiozitatea sa intre pe site? Părerea mea este că puţini!

Şi... cum s-a mai spus, vor apărea mulţi copii (de genu' lu' \"doar_eu\"), care ar pretinde că Mazda MX5 este Fiat 500 :lol:

Mie nu mi se pare deloc o idee bună !

Am mai văzut pe un alt topic că aţi vrea un \"conducător\" (tng :roll:). Pentru ce fraţilor? Nu credeţi că ar fi mai bine să fiţi în primul rând prieteni? De ce azi să vă conducă şi mâine să nu vă mai convină şi să-l daţi la o parte pentru că \"nu e bun\"? În majoritatea cazurilor aşa se întâmplă.

E părerea mea, deci luaţi-o ca atare! :wink:

citatul pe care l-a facut skmadtm era a lu` eko_squad

ideea cu publicitatea pe strada si cu impartitu pliante cade..n-a fost nimeni de acord cu asa ceva

la faza cu lider sau conducator ai dreptate .. noi oricum marea majoritate ne cunoastem .. suntem prieteni :wink:

raulNFS
stai linistit .. a fost doar o replica :P

RaulNFS 31-01-06 11:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tng\"
raulNFS
stai linistit .. a fost doar o replica :P

mai, spuneti-mi doar Raul ;) am adaugat NFS-ul ca username-ul era deja luat :cry:

doar o replica zici :roll: oke... :wink:

Gabi 31-01-06 13:35

Am observat că eko_squad are obiceiul s-o ia pe arătură. Dacă o să continue, avertizaţi-l şi dacă nu se potoleşte, mergeţi \"mai sus\", la Vali şi Gratzian.

Revenind la problemă: am spus că nu vă trebuie conducător/şef pentru că eu chiar nu văd rostul. Mai bine rămâneţi un grup de prieteni, eventual în număr mai redus (pentru siguranţa voastră) decât să apară la un moment dat intrigi.

Repet, e părerea mea şi dacă deranjez, spuneţi, şi nu mă mai bag!

Baftă!

Pitu 31-01-06 15:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RaulNFS\"
Am atatia nervi in mine...:

Am primit astazi un telefon de pe numar ascuns in care mi se spunea sa am grija cu glumele si alta data sa nu mai pun filme pe net.Si sa multumesc lui D-zeu k am fost acceptat la intalnirea de sambata si sa-mi bag mintile in cap...

Acuma am un raspuns pt prostul care m-a sunat:
Bai cretinule, in primul rand filmul il pusesem pe rapidshare.de si nu am dat la nimeni linkul acela, denumirea fisierului era schimbata (deci nu putea fi gasit cu find) si imediat dupa mesajul lui tng am sters linkurile...

Imi pare f rau k s-a ajuns la asa ceva, eu am crezut ca aici sunt oameni de treaba care gandesc si ei nitel inainte sa vb... Dc are cineva sa-mi reproseze ceva sa-mi sa zica d fata cu toata lumea si dc am gresit cu ceva imi asum toata vina...

--

Si acuma in legatura cu ce a zis yap_terror (in topicul Intalnire Ploiesti care a fost inchis desi numele lui initial a fost modificat k toate intalnirile sa fie postate acolo :roll: )
parerea mea este k daca la intalniri vor participa numai cei cu masini si cei de 15-18 ani nu vor fi primiti inseamna k acest forum nu isi va mai avea rostul si nu se va mai putea spune k suntem o comunitate...(desi am inceput sa ne comportam ca atare: amenintari, injuraturi)

raul, postul cu numerele de telefon a fost sters ,daca te mai suna cineva anunta ma si pe mine si o sa luam niste masuri .
filmul este dragut a facut si el ce a putut ,cui nu ii convine sa nu se uite .

kraven_4_all 31-01-06 17:06

in legatura cu filmul: dak cineva crede k se poate mai bine...be my guest!! omu a filmat, nu l-a obligat nimeni sa stea pe frigu` ala cu camera in mana!!!
in legatura cu liderul:...pot spune k sunt de acord cu Gabi!! atata timp cat suntem prieteni si suntem uniti ...nu ne trebuie lider!!

T@zMania 31-01-06 18:12

si tu cu cine esti prieten si unit? :lol: :lol: :wink:

kraven_4_all 31-01-06 18:46

hm..yo zic k dak se pune o idee buna in discutzie ...sa facem ceva sau ...cine shtie ce...exemplu:black projectu`....yo zic k suntem uniti...k dak nu eram...nu ajutam fiecare cum poate!!...shi prieteni ...hm...sa zicem k sunt cu skama,shantzu, cu ei am vb cel mai mult!!!dar nici cu restu` n`ar fi o probleme....sunt o fire sociabila de fel:))

shantzu 31-01-06 18:51

uniti pe ..... :cry: doar cativa vrem sa facem ceva pt comunitate :wink:
cand am zis de black project ca fac eu cu tng si skama toata lumea fericita ,cand a fost vorba sa dea bani ..............:roll:
acum o sa ne dam seama cine ajuta comunitatea :mrgreen:

kraven_4_all 31-01-06 18:59

asha e shantzule!! dar acuma n`ai ce face decat sa ashteptzi dak zici u k asta e proba de foc!!! sa vedem cine ajuta comunitatea donand bani pt. black project!! ...u know what 2 do if u want my money :)

T@zMania 31-01-06 20:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"kraven_4_all\"
hm..yo zic k dak se pune o idee buna in discutzie ...sa facem ceva sau ...cine shtie ce...exemplu:black projectu`....yo zic k suntem uniti...k dak nu eram...nu ajutam fiecare cum poate!!...shi prieteni ...hm...sa zicem k sunt cu skama,shantzu, cu ei am vb cel mai mult!!!dar nici cu restu` n`ar fi o probleme....sunt o fire sociabila de fel:))

era doar o gluma...imi place sa cred ca totzi suntem prieteni,chiar daca nu ne cunoastem foarte bine,inca :wink:

kraven_4_all 31-01-06 20:51

shi mie imi place sa cred asha!...shi o sa avem destul timp sa ne cunoashtem!zic yo...

inny 01-02-06 09:36

cred ca toata lumea vrea sa faca ceva pentru comunitatea Ploiesti :arrow: black project...vor suporta cheltuielile cei care vor sa se implice si asa terminam mai repede!!! mie mi-a placut ideea :wink:

Skma 01-02-06 17:56

Shantzule stai linistit ca nu sunt nevoie de bani ptr. Black Project ! :wink: ! Nu am cerut la nimeni si nici nu voi cere a fost ideea mea l-am intrebat pe Tng daca e de acord si oricum nu e foarte costisitor asa ca nu te mai agita :twisted: ! Cat de curand iau salariu de aceea nu prea am mai intrat nici pe forum ca m-am angajat :wink: [/quote]

MeHiGH 01-02-06 18:56

felicitari ! skmdtm ! ma bucur ptr tine ! :wink:
cum am mai si zis pe subforumul black project !
sunt dispus sa dau banii ! ! ! !
NU ma zgarcesc la 5 RON ! pot fi si 20 ! nu ma intereseaza !
locul, data , ora ! si eu voi fi prezent dak voi putea !
:twisted: o sa iasa ceva tare ! :twisted:
si....poate va mai cunosc si eu pe voi :roll: ... dupe cate vad... v-ati facut o impresie prosta despre mine :( :?

Skma 01-02-06 19:07

Datorita anumitor motive am luat hotararea de a nu mai posta pe forum o perioada ! SUnt cateva chestii care m-au deranjat si cel putin pe sectiunea Ploiesti nu voi mai posta nimic o perioada :!:

kraven_4_all 01-02-06 19:19

hm...yo ii dau dreptate lu skama,deoarece el a spus ceva la inceput.shi din cate vad s-a trecut peste el!!din cate am intzeles yo nu este nevoie de finantzarea black projectului!!nush dc s-a facut shi topic pe acest lucru` deoarece se spunea k este TOP SECRET!!
ii intzeleg supararea lui!!

shantzu 01-02-06 20:21

skama eu am vb cu tng si a decis sa dea si ei bani ,nu numai noi :wink: ca e pt comunitate :wink:
oricum eu o sa dau bani , sa ma anunti cand o fii sa merem sa vedem cam cat e :arrow:

BMWfan 01-02-06 21:47

nu stiu de ce trebuie sa se transforme iar in cearta si in suparare.
mai bine sa dea cine vrea ca e pt comunitate si ne-am simti si noi mai bine daca am da ca am ajutat si noi cum am putut
cel putin asta e parerea mea

inny 01-02-06 22:44

exagerati putin :cry: vorba lui BMWfan asta nu e motiv de cearta

dshockevo 02-02-06 14:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shantzu\"
...sa ma anunti cand o fii sa merem sa vedem cam cat e :arrow:

De curand am termiant un banner pt Andrei SAD (X-Ray_Eyes) si avea cam 170 / 120 cm si l-a costat 2.200.000 ROL sa-l scoata la imprimerie pe material cauciucat , cu capse ...etc !!!

PS: daca aveti nevoie de un pic de design grafic pt banner sa ma cautati :P ...nu percep taxa :D :wink:

shantzu 02-02-06 14:30

dshockevo o sa iti cerem ajutorul daca avem nevoie :wink: oricum nu iti dadeam nici o taxa :twisted: no offence

dshockevo 02-02-06 14:34

nici nu ma asteptam, defapt nici nu cer $$$ pt chesti de genul asta , dar am scris, sa nu aveti impresia ca va cer bani pt asta :wink:

Bafta si spor la trb.

shantzu 02-02-06 14:38

glumeam mha cu taxa :wink: dar oricum eu nu iti dau nici un ban :P

Skma 02-02-06 16:49

Shantzule daca vrei sa vb cu mine si Tng la fel si sa va explic supararea ma gasiti pe mess sau la tel . ! Asta chiar a fost ultimu post pentru o perioada :!:

Pitu 02-02-06 18:30

ce aveti ma ?ce nu va ajunge strada? dorele ?

T@zMania 02-02-06 20:24

skama mi se pare mie sau ai inceput satzi dai importantza aiurea?ai skame in sange ce draq ai? :?:

comisaru 03-02-06 18:03

Tazule, iti vin bine pozitiile albastre; ti le-am vazut prin luneta.
P.S. Sper ca nu m-ai injurat rau :wink:

Skma 03-02-06 20:23

Quote:

skama mi se pare mie sau ai inceput satzi dai importantza aiurea?ai skame in sange ce draq ai?
Se pare ca s-au aplanat lucrurile si toate vor fi bune si frumoase de aici incolo anumite persoane mi-au dat dreptate!

Ma da esti invidios ? :lol:

kraven_4_all 03-02-06 21:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Skmadtm\"
... Asta chiar a fost ultimu post pentru o perioada :!:

...mincinosulee....ai mai postat.....!!...mha..chill..ce drq.....com on..!! oameni suntetzi sau ce naiba...!!calmatzi-va

GolfuletzS 04-02-06 10:36

PLOIESTIULE CE AI PATIT ASEARA? v`ati descurcat ? :D

kraven_4_all 04-02-06 10:49

GolfTuning, cu ce sa se descurce???

shantzu 04-02-06 11:09

au fost la o plimbare :wink: trebuia sa imi spuneti si mie mha ca va duceti :cry:
s-a dat totul peste cap in comunitate de cand cu pustii aia care au spus acasa ce au facut :(

tng 04-02-06 11:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GolfTuning\"
PLOIESTIULE CE AI PATIT ASEARA? v`ati descurcat ? :D

mici probleme care s-au rezolvat intr-un final
au fost oameni acolo care au ajutat

Multe multumiri lui Sant0s !

BMWfan 04-02-06 11:48

ce a fost intalnire aseara? :shock:

tng 04-02-06 11:52

nu mey .. am fost noi pana la buc

BMWfan 04-02-06 13:34

ok ma si speriasem :oops:

T@zMania 04-02-06 19:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"comisaru\"
Tazule, iti vin bine pozitiile albastre; ti le-am vazut prin luneta.
P.S. Sper ca nu m-ai injurat rau :wink:

nu intzeleg?din cauza alora am ramas fara talon!!! :(

tng 04-02-06 20:36

taz
ai rezolvat cu actele si cu coarda ?

All times are GMT +2. The time now is 09:56.

- Copyright 2026 4Tuning