![]() |
Re: kitch tuning din bacau
Quote:
|
Quote:
Cea mai noua masina intrata in categoria tiganeala zic eu e Opel Astra Caravan taxi cu spinnere de plastic :headache: |
he...he stiu acel opel....este intr-adevar un kitch cu "spinnerele" alea:D
|
Ma mir cum de nu le-a crapat ca la cat sunt de iesite in afara...sau poate ca sa "invart" prea repede si bordura nu are nici o sansa.
|
:)) mai jtiu eu un opel corsa albastru cu YAG la numar tot cu spiners.taraneala curata ;)
|
Hey, da care a vazut prin oras doua logane rosii, unu break si o berlina cu capacele vopsite in negru? Arata asa de naspa, mai bine le scotea capacele ca tot aia era.
|
Quote:
|
Quote:
|
l-am vazut si eu pe ala cu berlina ce mandru era de isprava lui
|
scuze de offtopic: micutzule te rog nu mai posta poza aia cu stema chevy
dak vrei sa o pui la semnatura, sa apara la fiecare postare, spune, si te ajut |
2 Attachment(s)
oare se mai intoarce moda cu c.d. la retrovizoare? ca am 2 zgiriiate, nu ma indur sa le arunc!
-asta era scos din circulatie, dar nu merita iertat |
ce evacuare meserie are romanu!ii da cativa cai prostie in plus!Bafta!BMW E21
|
Asta parca a mai fost..
|
eee si-a pus si omu k sa nu ii mai bage lumea cartofi in teava de esapament :))
|
Quote:
asta cred ca era opel ala ascona sau ce model o fi fost de tot avea pe el toate chestiile ... acelea spectaculoase |
dap, l-am pozat si eu anul trecut, omul e jalnic rau de tot, e un exemplar aparte :):D
|
Plasa aia e pusa acolo ca sa nu iasa carbunii pe teava de esapament cand ii da 7000 de ture
|
:)) ce 7000 mii de ture k se dezmebreaza nici a mea nu rezista 7000 e limitata la 6500 ;)
|
a mea se duce...in 7000 rpm!!! (testat in a 1 a)...am vazut si eu masina respectiva!!!...hmmm..ce sa zic...ne reprezinta cu "mandrete" judetul bacau!!!:lol: ;)
|
Quote:
|
vedeti...cu martori!!!..ms pt suport iulian!!!..RESPECT
|
baieti masina lui M.A.D Boy vede constant 6500rpm-7000rpm!pt cei care nu cred sa vina sa vada ce poate un cielo stoc,bineinteles condus de cineva cu adevarat pus pe Meserie asa k propietaru!eu prima oara nam crezut k un cielo poate sa faka ce face in mainile llu M.A.D.! OMUL E TOT O SENZATIE!bafta
|
;) Bai da gata!!!...orice as face pana la urma tot un cielo conceptie '95 ramane!!!...ms pt laude!!!:oops: ..oricum nu pot sa zic..ma dau la ea8) ..dar cu anumite limite!!!..RESPECT
|
super logan i_legal_kid....merita banii da mai da jos din toate cacaturile alea di interior
e prea incarcata |
stick to the topic, nu bateti campii pls...
|
1 Attachment(s)
Sper ca nu voi bate campii cu asta. Daca va uitati la bara spate a daciei break, veti vedea ultimul spoiler tunat facut de rieger. :D :D :D
A, si bara fata era facuta tot la fel, da nu am apucat sa o pozez. Attachment 252940 |
Quote:
|
[QUOTE=Outta Control;858387]Sper ca nu voi bate campii cu asta. Daca va uitati la bara spate a daciei break, veti vedea ultimul spoiler tunat facut de rieger. :D :D
Vreau si eu kit de asta de la rieger ca e suuuper criminal! :D :D :D |
e din tabla? :)
|
si are gauri k prize de aer date cu bormasina:))
|
Quote:
Quote:
posturile offtopic vi le voi sterge si le insotesc de sanctiuni e top de kitch tuning: postati poze cu masini pe care le considerati a face parte din categoria asta, sau comentati vis-a-vis de pozele postate pe forum, eventual daca nu aveti poze descrieti masina vazuta, cu nr de inmatriculare, etc... intr-un cuvant, aduceti contribuite la dezvoltarea topicului, nu transformati toate topicurile intr-o mare cafenea. este topic creat special pentru discutii, va rog sa va limitati la el |
2 Attachment(s)
Baieti ia sa vedeti o Dacie REA din fabrica!:lol:
|
o fii uitat sa puna b si k....eeee la romanii totul e posibil
|
da rea al draq cu vro 60 cp sau nujt kt are :))
|
dacia (b)rea(k) a mai fost postata si in sectiunea cafenea si cineva zicea pe acolo ca e o idee nu destul de proasta astfel incat ca respectiva masina sa fie postata in sectiunea kitch
comparativ cu alte masini care au fost dezvaluite in acest thread nu cred ca ea are ce cauta aici... idee mi s-a parut si ink mi se pare interesanta o mik "ghidusie" de genul asta nu cred k poate cataloga o masina drept demna de sectiunea kitch.. dacia rea e a mea... |
ai absoluta dreptate ... dooms.:!:
|
Am vazut de mai multe ori un tzaranoi cu un A6 vishiniu care avea scris pe portbagaj cu litere de`o shkioapa : QUATTRO. MAAARE cat casa...Wooww, it must hurt to be him!
|
http://photos.hi5.com/0003/941/397/1Smy9p941397-02.jpg
Am si eu un Ferrari de vanzare......clientzi ceva ceva.... |
(Hai k il iau eu!Cat vrei pe el?Mai negociezi ceva?
Dar ce motor are?Din ce an e?) e tare romanul,na o fi si el fan Ferrari! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning