![]() |
Re: Poze Si Filme!
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=xgY5o...eature=related :shock::shock::twisted::twisted:
p.s. https://www.youtube.com/watch?v=QD66r...eature=related asta isi duce nevasta la piata sa cumpere castraveti |
6 Attachment(s)
..............................
|
Quote:
|
ai de capu meu cum urla aia:lol::lol::lol::lol:
|
2 Attachment(s)
un fenomen mai ciudat intre cavnic si budesti este o zona un urcare cam de vreo 30-40 metri scoti din viteza la liber si masina urca la deal:D ff interesant:shock:
|
nimic ciudat,,, parca s-a explicat fenomenul si la Tv, si sunt multe alte locuri in tara se acest gen
|
Azi a aparut in oras cel mai tare Mitsubishi Lancer Evo 8,5 limited edition ,model facut pentru japonia,305 CP stock,nu zic inca a cui este.:twisted::twisted::twisted:
|
Acum cunoscatori sau nu, dar nu poti sa ii zici la un evo 8.5 ...ca si cum eu pun un soft de reno pe logan 16V si fac logan 16.5V si mai schimb turbina si fac 17V etc... Acum lumineaza-ma ce inseamna evo 8.5 la tine ca pentru mine un evo 8 cu turbo si electronica de evo 9 e tot evo 8...
|
Quote:
|
Eu stiam ca ii se spune evo 8 MR 320 (are 305 cai), si are in plus fata de VIII jante BBS mai usoare cu 1.5kile si-s pe 18 nu pe 17, difuzorul bara spate, 'vortex defuser' aripioarele de pe plafon, plafonul de alu ca si evo IX si geamurile mai usoare.
|
va salut,
bagajul meu de cunostinte in ale mithsubishi'ului si multe altele e praf, dar am cautat pe google(ma refer la denumire ...8.5...: http://www.9am.ro/stiri-revista-pres...la-brasov.html |
Quote:
P.S. are doar 5 viteze nu 6, nu? |
Quote:
|
Quote:
Cum ar suna sa scrie in presa, desi nu m-ar uimi: "castigatorul raliului a concurat pe un subi hawk eye..." sau sa scrie in acte evo 8.5 ...aici bateam eu |
probat are 6 viteze si schimbator ralli art (pentru cunoscatori) si o evacuare noua racing asteapta sa fie pusa pe masina.
|
Quote:
|
Quote:
|
dar niste POZE are? :D
|
Quote:
|
Quote:
sper la niste poze ca ne-ai facut curiosi... |
Quote:
:D |
7 Attachment(s)
daca tot mi-ai amintit ca sintem la rubrica poze ...
distractia de diminieata la ora 9 |
Quote:
Adusa din UK masina |
Quote:
|
ceva poze??? sau daca nu detalii macar
|
se pare ca ai concurenta MIVEC :P
|
5 Attachment(s)
au sosit si pozele :D
|
Quote:
|
Este Evo VIII Type UK GSR FQ-300 asta daca nu cumva a avut schimbate stopurile, se fac numai pt. uk sa concureze cu STI Prodrive 305 vs 309hp. Masina imi place enorm de mult, si nimiceste evo 9 eurospec-ul aliatilor ;) ...e treaba aia cu volanu unde trebuie ..o face mai rapida decat e :))
|
3 Attachment(s)
pics:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
s-au gasit armele disparute din depozitul de munitie: :))) |
evo ala nimiceste evo 9 european asta e clar nu e chestia numai de volan,e varianta care s-a vandut pentru japonia si UK.
|
Quote:
evo 8FQ=305cp si evo 8MR 265cp eco 9FQ=387cp si evo 9MR 281cp evo ala nimiceste evo 9 european asta e clar nu e chestia numai de volan,e varianta care s-a vandut pentru japonia si UK. normal ca este varianta de Japonia, Uk, Australia etc pt ca asa au masinile volanul in acele tari, dar si la noi in europa s-a comercializat acel model dar cu volanul pe parte buna, iar treaba cu nimicitul sta in felul urmator evo 8 305cp vs. evo 9 280cp dar sa nu uitam ca este si evo 9 de 387cp. deci astia care sunt APLAUDACI , prima data informati-va si apoi face-ti afirmatii |
Quote:
|
deci apare concurenta si nu aliatul sa inteleg :)) adevarat ca NU partea pe care volanul conteaza ... dar caii frumosi DA.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:39. |
- Copyright 2026 4Tuning