![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
Vorbeste inconstienta din ei....se numesc oameni NON - GUST.....chiar deloc
|
Sa mai zic ca am vazut azi un oltcit cu bot de logan????A si bara spate da nu stiu de la ce era.Oricum era hidos:mad:
|
eu am vazut oltcit cu bara de solenza...
sunt sigur ca toti intalnim tuning-uri autohtone zi de zi.. eu m-am obisnuit... asa sunt oamenii la noi... |
2 Attachment(s)
altfel "taie" aeru cu barile de logan :drunk:
|
pe spate e de cielo ...am si eu in service la mine doua exemplare,sint ale mecanicilor,dacie 1310 cu bara fata logan si bara spate vectra a...oltcit cu bara spate de cielo si fatza de megane!!!:))) si cate mai cate,motor de Renault 5 gts pe dacie 1301,cu dubla evacuare:)) numai minunatzii :)promit sa revin si cu pozele:)
|
imi vine sa plang cand vad asa ceva :(
ca mie chiar imi plac oltcit-urile |
Stiu ca or sa-mi sara toti in cap.
Pot sa bag noua linie de design Fiat "cu bot de Maserati" aici??? Un fel de Dacie Nova cu volan de Renault. |
Quote:
|
io abea ashtept tuningu` pe loganu` dric
|
1 Attachment(s)
ultimul model de ferarri surprins in fatza blocului in teste obscure: ferarri hyundai sport turbo gti :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
Prea tare eleronu la vectra aia alba.. cand ramane fara benzina se leaga la linia de tramvai sau de troleu :D
|
2 Attachment(s)
am gasit astea prin calc :D
|
probabil le-ai luat din topicul asta ca au mai fost...
|
Quote:
|
Lada S-type... limited edition .
|
:D se poarta se pare Fake`urile
|
2 Attachment(s)
Papuc RALLI :D .. si Noua Dacia Break sub acoperire...
|
7 Attachment(s)
dak a mai fost aratata masina asta imi cer scuze...dar eu am vazut-o in vara la costinesti!
|
Genu de taran care invarte volanul de Renault pe Dacie Nova :lol: Cea mai tare faza e cu lampile, numai pe la remorci am mai vazut asa ceva:D Dar daca omului ii place, ce sa-i faci?? Masina lui, banii lui, face ce vrea cu ea:D
|
h3h3h masina am vazut`o prin zalau .. ii mai kitch decat arata in poze .. :D
|
Papucul ala il stiu, e parcat pe la Mc'd dristor
|
Quote:
Si am mai vazut si KIA cu fatza de E-klasse si Fiat cu bot de Maserati si cred ca lista ar putea continua. Intr-adevar e kitchoasa rau prin accesoriile puse pe ea dar totusi omul ala a muncit la masina aia muuult mai mult decat multi dintre noi vor munci vreodata pentru masinile lor.Si chiar are unele chestii originale si bine lucrate pe masina... |
Quote:
Asta am vrut sa remarc si eu, ca e destul de bine legata si finita, as putea spune cea mai frumoasa Dacia BemVeu :-P |
daca s-ar da jos cateva elemente, nu ar mai fi un kitch. De acord cu finisarile, dar spatele e oribil!(stopurile le-am vazut pe tractoare sau remorci mai vechi).
|
mda... aici ai dreptate
|
Quote:
Io am vazut si pe Corvette niste stopuri la fel :idea: :rolleyes2 |
nu zau, si pe ferrari sunt stopuri rotunde..problema e cu marimea lor fata de spate...aici sunt imense :shock:
imi mai place "calitatea lucrarii" la poza cu spatele, cum e cojita vopseaua...in plus materialul ala zgrumturos folosit la bara + suport stopuri spate care arata "bestial" langa aripile si portabagajul metalizate :rolleyes2 no comment, omul a investit timp, dar fara cap asta nu valoreaza nimic...de fapt ba da...timp pierdut :D prefer oricand un stock unui kitch |
ce caterinca e papucu`... treaba aia cu "sofer indisciplinat..."
|
aia cu sofer indisciplinat o cam gasesti acum pe toate masinile de la firme, e un mod de a-si stapani soferii...
|
Quote:
Tocmai tu Aleks? |
Quote:
|
3 Attachment(s)
VYE Tuning de grecia :))
|
Grecia?......
|
1 Attachment(s)
POAte o stiti:))
|
am vazut-o numai de vreo 15 ori in topicul asta
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Asa se zice celor de Giurgiu ... masini de grecia . Se cunoaste talentul lor "rafinat" de a "Tuna" masini :) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning