Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Accidente Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia/56659-accidente-baia.html)

Brabus 02-07-09 07:33

Re: Accidente Baia Mare

continuam?
http://www.emaramures.ro/Stiri/22191...in-Pasul-Gutai

cristiano304 02-07-09 07:42

Quote:

Originally Posted by Brabus (Post 2454940)

dimineata in jurul orei 6 jumate au urcat 3 ambulante 2 masini de politie si descarcerarea spre gutai si pe la 7 si ceva o masina de la criminalistica.:???:

IonutzMFF 02-07-09 08:05

Deci au fosft victime ...Pe emaramures.ro nu scrie ca ar fi

Brabus 02-07-09 14:35

au aparut si filmele de la accidentele de mai sus:
http://www.emaramures.ro/Stiri/22199...ramures-VIDEO-

huber_bm 03-07-09 11:53

2 Attachment(s)
azi in jurul orei 12:00 la Meda

norbi_bidi 06-07-09 08:00

Ati vazut accidentul din Iojib? :|
http://www.emaramures.ro/Stiri/22223...tu-Mare-VIDEO-

Corneliu26 06-07-09 13:28

Quote:

Originally Posted by norbi_bidi (Post 2464541)

Pacat ca se tot intampla astfel de evenimente,parerea mea ca cei care conduc sub influenta bauturilor alcoolice ar trebui sa li se intocmeasca direct dosar penal,asa ceva e o mare inconstienta si o prostime. A crezut ca deah,barbatusau are bani, pile si are voie sa conduca, astia ar trebui sa moara pe capete,nu oameni nevinovati.

ballack 06-07-09 13:32

Ce dosar penal ???? Puscarie direct !!!!!! Criminali din astia nu vrem pe sosea alaturi de noi (cel putin eu :P )!!

ballack 06-07-09 13:46

Quote:

Originally Posted by Corneliu26 (Post 2465450)
Pacat ca se tot intampla astfel de evenimente,parerea mea ca cei care conduc sub influenta bauturilor alcoolice ar trebui sa li se intocmeasca direct dosar penal,asa ceva e o mare inconstienta si o prostime. A crezut ca deah,barbatusau are bani, pile si are voie sa conduca, astia ar trebui sa moara pe capete,nu oameni nevinovati.

Din cate am inteles, in SUA faci puscarie pt conducere sub influenta bauturilor alcolice si daca depasesti o anumita alcoolemie. Puscarie direct, fara alte discutii !

huber_bm 06-07-09 14:48

uitati ca traim in Romania :(

jozsi555 06-07-09 15:20

Quote:

Originally Posted by botdriver (Post 2452730)
la accidentul asta politia ii de vina,ca nu face nimik tot timpul se plimba pe acolo cai aiurea,vara trecuta in exact acelasi loc fratele meu a avut accident tot cu cal,el a fost cu o duba mai mare de asta o scapat de era cu masina mica.......pun si 2 poze

in cazul de fata credeam ca a evitat ceva si s-a lovit de copac. a fost cumva anul trecut? nasol de tot.

TRX 06-07-09 15:21

Quote:

Originally Posted by huber_bm (Post 2465704)

Si asta ne cam incurca orarul si planurile de viitor :D

norbi_bidi 06-07-09 15:21

Mda... DIn pacate huber ai dreptate... Uite si faza asta... Femeia cu audi nu a patit mai nimic (doar zgarieturi) dar s-a internat in spital ca sa nu intre in puscarie... Parca vad ca pe cand va iesii din spital totul va fi rezolvat ;)... Cunosc "multa" lume din Iojib si am vb cu ei... Ei spun ca masina a mers cam cu 170km/h si a intrat direct in dacia... Dupa accident femeia a baut vreo 2 litri de apa (inainte sa ajunga politia) pentru a ascunde alcolemia... Deci aceasta femeie pe langa ca a condus sub influenta bauturilor alcolice, a condus si cu viteza, a omorat si 3 oameni si va scapa nevinovata.

jozsi555 06-07-09 15:30

scapa (mai)toti cei care fac accidente si sunt si sub influenta alcoolului

huber_bm 06-07-09 18:05

problema e ca ...mai tot timpu cel vinovat nu pateste mare lucru...iar nevinovatii mor :(

astazi de ex...pe drumu spre real...un mosulica pune frana brusc ca asa ia venit lui..la mm m-am oprit, faza faina ii ...ca nu era masina mea :)
faceam un ciubuc ca doar eu eram vinovat, nu am pastrat distanta regulamentara

ballack 07-07-09 11:10

Quote:

Originally Posted by huber_bm (Post 2465704)

Da, ai dreptate :(

huber_bm 07-07-09 23:01

azi a fost un accident in Tauti de Sus....un logan MCV rosu cu un golf 2 crednush ce sa intamplat, care ce a facut da golfu era spart bine

huber_bm 10-07-09 19:21

din zona:)
http://www.emaramures.ro/Video-Maram...e-supraveghere

MnezO 10-07-09 19:29

ai de viata mea ! cat creier sa ai in capu ala si te mai consideri si sofer ( ai mancatias am depasit un mercedes si un renault de care nu am mai trecut) Bine ca au scapat teferi

jozsi555 10-07-09 21:15

ne place pe linia continua, dar sa fie si trecere de pietoni ca merge jafu de dacie. si duba semnaliza stanga dar asta nu a contat, ca eu vin ca mutu din spate si sparg pe toti. DEBIL

tintome 10-07-09 21:29

astia sunt soferi kamikaze....le dai un volan si 4 roti si toata strada e a lor ..

ballack 13-07-09 09:51

Quote:

Originally Posted by huber_bm (Post 2476466)

Acu un an era sa am un accident asemanator la intrarea in Busag. Am vrut sa virez pt a intra in sat de pe DN. In spatele meu era o coloana de masini (intre 8 si 10 bucati :-P ) iar din fata venea o duba. M-am gandit ca n-are rost sa sprintez sa iau curba, am asteptat sa treaca duba, apoi urma sa iau virajul. In momentul ala a trecut unu cu un Mercedes (a depasit coloana din spatele meu si a trecut milimetric pe langa mine si ala cu duba). Avea peste 130 Km/h ... si de atunci, oglinda retrovizoare e cel mai buna prietena a mea :lol:

La accidentul postat de Huber, vina e din ambele parti. In ce masura, nu e greu de constatat. Intai, soferul Renault-ului nu s-a asigurat (cel putin, in momentul in care a vrut sa vireze, nu cred k s-a uitat k din spate vine ceva). Apoi, "agricultorul" (sa nu-i zic taran) cu Dacia .... nu mai vorbim .... linie continua, trecere de pietoni, viteza :???:

ballack 13-07-09 09:52

Quote:

Originally Posted by jozsi555 (Post 2476731)
ne place pe linia continua, dar sa fie si trecere de pietoni ca merge jafu de dacie. si duba semnaliza stanga dar asta nu a contat, ca eu vin ca mutu din spate si sparg pe toti. DEBIL

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

MnezO 13-07-09 11:34

poi in cazul asta ! vina o poarta tot "agicultorul" ca nu avea ce cauta acolo !

ballack 13-07-09 11:38

de acord, DAR si conducatorul Renault-ului putea sa se asigure ca nu vine nimic din spate.
P.S. : Nu-i tin parte la ala cu Dacia ....

MnezO 13-07-09 11:41

Poi daca te uiti atent la filmulet observi ca inainte sa apara pe camera renaultul are semnalizarea aprinsa pentrua lua virajul la stanga ( deci e evident ca s-a asigurat ca ain acest caz nu punea nicic semnalizarea ) !!!

Agricultorul a avazut coloana franand si a crezut ca se poate baga el pe felie ca altfel avcea de asteptat pana sa le depaseasca sau nu le mai depasea deloc !:twisted::twisted::twisted:

ballack 13-07-09 11:44

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 2482240)
Poi daca te uiti atent la filmulet observi ca inainte sa apara pe camera renaultul are semnalizarea aprinsa pentrua lua virajul la stanga ( deci e evident ca s-a asigurat ca ain acest caz nu punea nicic semnalizarea ) !!!

Agricultorul a avazut coloana franand si a crezut ca se poate baga el pe felie ca altfel avcea de asteptat pana sa le depaseasca sau nu le mai depasea deloc !:twisted::twisted::twisted:

conducand in oras si in afara am vazut multe "lemne" in trafic care semnalizeaza, intra in depasire/schimba banda si apoi se asigura. In fine :???:

MnezO 13-07-09 11:52

Noi sa fim sanatosi si sa nu facem ca ei ! pentru ca din asta invatam (pacata ca invatam pe viu) !

huber_bm 13-07-09 21:55

el semnalizase din timp...dar bou cu dacia nu a vazut de duba...+ ca era trecere de pietoni...asa ca...soferu daciei era de vina

ballack 14-07-09 08:48

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 2482291)
Noi sa fim sanatosi si sa nu facem ca ei ! pentru ca din asta invatam (pacata ca invatam pe viu) !

"Experienta celorlalti este o intelepciune care nu foloseste nimanui. :sad:"

jozsi555 14-07-09 18:14

Quote:

Originally Posted by huber_bm (Post 2483866)
el semnalizase din timp...dar bou cu dacia nu a vazut de duba...+ ca era trecere de pietoni...asa ca...soferu daciei era de vina

ok, nu a vazut de duba, dar si duba semnalizase stanga asa ca tot agricultoru' sparge nucii

huber_bm 14-07-09 23:58

:) la duba nu m-am uitat :D

MnezO 15-07-09 10:00

Nici eu nu am observat ca si duba face stanga !

Brabus 15-07-09 10:01

pai normal ca si duba face la stinga ca duba era condusa de sotul tipei cu renault-ul. ....

MnezO 15-07-09 10:03

aaahaaaa acum imi justific eu de ce persoana din duba alba a tasnit direct la renault !:shock:

ballack 15-07-09 10:13

Conducatorul Renault-ului nu a tinut cont de un lucru : conduita preventiva.
Priviti accidentul in felul urmator : nu era trecerea de pietoni, era linie intrerupta. Nu avea (o mica) parte de vina si Renault-ul (soferul, k nu e masina de vina :-P ) ? NU S-A ASIGURAT. De fiecare data cand intri intr-o depasire/schimbi banda/iei un viraj la stanga, trecand pe o banda de mers esti obilgat sa te asiguri, atat din fata cat si din spate. DUPA PAREREA MEA, accidentul putea fi evitat printr-o simpla privire in oglinga exterioara. The end :D

Brabus 15-07-09 10:20

e THE END, dar cu concluzia ca vina e NUMAI a dasteptului cu dacia. semnalizarea aia merge de cind intra in cadru si a dubei la fel. deci e clar.
ca in ziua de azi trebuie sa ai grija de ce fac cei din jur si nu ceea ce faci tu e foarte adevarat, dar discutii de genul daca si cu parca nu isi au rostul.

ballack 15-07-09 10:36

Uite o chestie asemanatoare : inainte sa se faca in Tautii Magheraus linie continua, cand urcai Dura, spre Baia Mare, daca prindeam coloana, intram in depasire (intru su acum, desi e linie continua, dar asta e alta discutie :D), nu o data , de la Apa Sarata iesea cate unu imbecil asigurandu-se din stanga (uitandu-se spre Dura)si luand virajul spre Tauti fara a vedea daca din partea opusa vine vre-un vehicul. Ma trezeam cu respectivul fata in fata. In caz de accident, cine era de vina???
In fine, e suficient sa arunci o privire in oglinda, for your own safety !

Brabus 15-07-09 10:48

:D:D:D
crede-ma ca stiu ce zic cind am zis ca trebuie sa am grija la ce fac ceilalti mai mult decit ce fac eu....

si on-topic: ati vazut ca sint deja gramada accidentele cu mopedele? de cind baga astia obligativitatea de a avea permis? de astia mi-e cel mai frica ...

MnezO 15-07-09 10:55

Pe astia cu mopedele ii obliga legea de a detine A1 adica ore de legislatie rutiera si e deja in vigoare din anul 2007 pentru cei cu motoare >49cmc

Asa ca poti sa zici ca au si aia scoala ! ca pe cine prinde fara aia e ca si cum te-ar prinda fara permis!

Conform legii 762/art2/alineatul 6 un motociclu pentrua putea rula pe teritoriul romanieitrebuie , inmatriculat, asigurat, si (oblgatorie detinerea de legislatie rutiera ) in cazul nostru permis de conducere A1 pe care ill obtii la orice scoala auto dupa efectuarea cursurilor de legislatie !

Lamurit ?

All times are GMT +2. The time now is 07:45.

- Copyright 2026 4Tuning