![]() |
Re: Accidente Baia Mare
|
Quote:
|
Deci au fosft victime ...Pe emaramures.ro nu scrie ca ar fi
|
au aparut si filmele de la accidentele de mai sus:
http://www.emaramures.ro/Stiri/22199...ramures-VIDEO- |
2 Attachment(s)
azi in jurul orei 12:00 la Meda
|
Ati vazut accidentul din Iojib? :|
http://www.emaramures.ro/Stiri/22223...tu-Mare-VIDEO- |
Quote:
|
Ce dosar penal ???? Puscarie direct !!!!!! Criminali din astia nu vrem pe sosea alaturi de noi (cel putin eu :P )!!
|
Quote:
|
uitati ca traim in Romania :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Mda... DIn pacate huber ai dreptate... Uite si faza asta... Femeia cu audi nu a patit mai nimic (doar zgarieturi) dar s-a internat in spital ca sa nu intre in puscarie... Parca vad ca pe cand va iesii din spital totul va fi rezolvat ;)... Cunosc "multa" lume din Iojib si am vb cu ei... Ei spun ca masina a mers cam cu 170km/h si a intrat direct in dacia... Dupa accident femeia a baut vreo 2 litri de apa (inainte sa ajunga politia) pentru a ascunde alcolemia... Deci aceasta femeie pe langa ca a condus sub influenta bauturilor alcolice, a condus si cu viteza, a omorat si 3 oameni si va scapa nevinovata.
|
scapa (mai)toti cei care fac accidente si sunt si sub influenta alcoolului
|
problema e ca ...mai tot timpu cel vinovat nu pateste mare lucru...iar nevinovatii mor :(
astazi de ex...pe drumu spre real...un mosulica pune frana brusc ca asa ia venit lui..la mm m-am oprit, faza faina ii ...ca nu era masina mea :) faceam un ciubuc ca doar eu eram vinovat, nu am pastrat distanta regulamentara |
Quote:
|
azi a fost un accident in Tauti de Sus....un logan MCV rosu cu un golf 2 crednush ce sa intamplat, care ce a facut da golfu era spart bine
|
|
ai de viata mea ! cat creier sa ai in capu ala si te mai consideri si sofer ( ai mancatias am depasit un mercedes si un renault de care nu am mai trecut) Bine ca au scapat teferi
|
ne place pe linia continua, dar sa fie si trecere de pietoni ca merge jafu de dacie. si duba semnaliza stanga dar asta nu a contat, ca eu vin ca mutu din spate si sparg pe toti. DEBIL
|
astia sunt soferi kamikaze....le dai un volan si 4 roti si toata strada e a lor ..
|
Quote:
La accidentul postat de Huber, vina e din ambele parti. In ce masura, nu e greu de constatat. Intai, soferul Renault-ului nu s-a asigurat (cel putin, in momentul in care a vrut sa vireze, nu cred k s-a uitat k din spate vine ceva). Apoi, "agricultorul" (sa nu-i zic taran) cu Dacia .... nu mai vorbim .... linie continua, trecere de pietoni, viteza :???: |
Quote:
|
poi in cazul asta ! vina o poarta tot "agicultorul" ca nu avea ce cauta acolo !
|
de acord, DAR si conducatorul Renault-ului putea sa se asigure ca nu vine nimic din spate.
P.S. : Nu-i tin parte la ala cu Dacia .... |
Poi daca te uiti atent la filmulet observi ca inainte sa apara pe camera renaultul are semnalizarea aprinsa pentrua lua virajul la stanga ( deci e evident ca s-a asigurat ca ain acest caz nu punea nicic semnalizarea ) !!!
Agricultorul a avazut coloana franand si a crezut ca se poate baga el pe felie ca altfel avcea de asteptat pana sa le depaseasca sau nu le mai depasea deloc !:twisted::twisted::twisted: |
Quote:
|
Noi sa fim sanatosi si sa nu facem ca ei ! pentru ca din asta invatam (pacata ca invatam pe viu) !
|
el semnalizase din timp...dar bou cu dacia nu a vazut de duba...+ ca era trecere de pietoni...asa ca...soferu daciei era de vina
|
Quote:
|
Quote:
|
:) la duba nu m-am uitat :D
|
Nici eu nu am observat ca si duba face stanga !
|
pai normal ca si duba face la stinga ca duba era condusa de sotul tipei cu renault-ul. ....
|
aaahaaaa acum imi justific eu de ce persoana din duba alba a tasnit direct la renault !:shock:
|
Conducatorul Renault-ului nu a tinut cont de un lucru : conduita preventiva.
Priviti accidentul in felul urmator : nu era trecerea de pietoni, era linie intrerupta. Nu avea (o mica) parte de vina si Renault-ul (soferul, k nu e masina de vina :-P ) ? NU S-A ASIGURAT. De fiecare data cand intri intr-o depasire/schimbi banda/iei un viraj la stanga, trecand pe o banda de mers esti obilgat sa te asiguri, atat din fata cat si din spate. DUPA PAREREA MEA, accidentul putea fi evitat printr-o simpla privire in oglinga exterioara. The end :D |
e THE END, dar cu concluzia ca vina e NUMAI a dasteptului cu dacia. semnalizarea aia merge de cind intra in cadru si a dubei la fel. deci e clar.
ca in ziua de azi trebuie sa ai grija de ce fac cei din jur si nu ceea ce faci tu e foarte adevarat, dar discutii de genul daca si cu parca nu isi au rostul. |
Uite o chestie asemanatoare : inainte sa se faca in Tautii Magheraus linie continua, cand urcai Dura, spre Baia Mare, daca prindeam coloana, intram in depasire (intru su acum, desi e linie continua, dar asta e alta discutie :D), nu o data , de la Apa Sarata iesea cate unu imbecil asigurandu-se din stanga (uitandu-se spre Dura)si luand virajul spre Tauti fara a vedea daca din partea opusa vine vre-un vehicul. Ma trezeam cu respectivul fata in fata. In caz de accident, cine era de vina???
In fine, e suficient sa arunci o privire in oglinda, for your own safety ! |
:D:D:D
crede-ma ca stiu ce zic cind am zis ca trebuie sa am grija la ce fac ceilalti mai mult decit ce fac eu.... si on-topic: ati vazut ca sint deja gramada accidentele cu mopedele? de cind baga astia obligativitatea de a avea permis? de astia mi-e cel mai frica ... |
Pe astia cu mopedele ii obliga legea de a detine A1 adica ore de legislatie rutiera si e deja in vigoare din anul 2007 pentru cei cu motoare >49cmc
Asa ca poti sa zici ca au si aia scoala ! ca pe cine prinde fara aia e ca si cum te-ar prinda fara permis! Conform legii 762/art2/alineatul 6 un motociclu pentrua putea rula pe teritoriul romanieitrebuie , inmatriculat, asigurat, si (oblgatorie detinerea de legislatie rutiera ) in cazul nostru permis de conducere A1 pe care ill obtii la orice scoala auto dupa efectuarea cursurilor de legislatie ! Lamurit ? |
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning